Sziasztok!! Egy tankönyv címét keresem ami szakács tanulók részére készült nagyon vastag és rengeteg recept van benne, nem mostani kiadású hanem régebbi( lehet hogy több 10 éve adták ki)
Nagyon fontos lenne, egy nagyon kedves ismerősömnek kellene!!! Segítsetek!!!
Ha valaki tudja a címét vagy meg van neki és leadná kérem írjon az e-mail címemre!! kovacsgergo15@freemail.hu vagy a poli1993@citromail.hu
Sziasztok! Lenne egy kérésem hozzátok. Nem tudnátok véletlenül nekem pontosan megmondani, hogy mi az a glutén? Azt tudom, hogy a gabonában van, de hogy csak a búzában-e vagy más gabonafélében is azt nem tudom és hogy pontosan melyik alkotóelemet nevezik gluténnak. Tudnátok nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm!-:)
Ez egy kulturális tudakozó és lelki segély. Kibeszélő vonal, ahol elmondhatod búdat-bánatodat és bátran kérhetsz információt amiről csak akarsz. A vonal végén meghallgatnak és 99% az esélye hogy kérdéseidre a megfelelő választ 3 percen belül megkapod az alábbi témakörök bármelyikében:
Mozi, Színház, Tv és Rádió műsor
Időjárás, meteorológia, nap és holdállás
Menetrend információ
ATM keresés
Árfolyamkövetés
Szórakozási lehetőségek keresése
Nyitvatartási információk
Telefonszám keresés
Mértékegység-átváltás
Nevezetes napok, ünnepnapok
Rövidítsek megfejtése
Sport és szabadidő program keresés
Nyilvános statisztikák
Cégkeresés
Fordítás
Történelem
Útvonalkeresésés
Vízállás
Pizza rendelés
...de ha kell, keresnek neked elefánt tenyésztőt, méregkeverőt, nőgyógyászt, biokémikust, vonatfékezőt, zsiráfidomárt, tengerészt, szexpartnert, éjjel-nappalit, non-stop gumi szervizt, pizza futárt, ügyeletet, taxit, discot, vagy olyat aki házhoz szállít neked bármit. Ezt nyújtja a 06 91 180 100 Kihagytam valamit?
Most találtam csak ide, remélem, hogy van aki még olvassa ezt a fórumot. A következö a problémám. Szeretek neten játszani, pl. a www.oniric.com oldalon lévö játékokat, pl. packman....Nos van 2 gépem itthon, egy win98 és egy winXP. Az utóbbiról tudom csak játszani amit akarok, a másikon max. dominózni lehet. Mit kell instalálnom, vagy ne is próbálkozzak a win98? Valaki tud segíteni?
Köszönöm: Gonzalo
haló haló
itten is tudakozódom, hogy van-e olyasvalaki, aki el tudná nekem küldeni mailben a sika kasza léc c. kispál album első és hátsó borítóját
absent@freemail.hu/köszi
No, ha sikerül találni olcsó helyet, az engem is érdekelne. De sajna a színes fénymásolás/nyomtatás nem olcsó mulatság. Általában önköltségi áron (amortizációval) 100-200 Ft körül van egy A/4-es.
Tudja valaki, hogy A zongoralecke (The Piano) c. film végén mi volt az az idézet? (Forrást is jó lenne kapni, de legjobban annak örülnék, ha vki bevágná az egészet.)
Szerbusztok ugye,
nade kituggyae vala ki, hogy Dersu Usala millen nemzetiségű volt vala?????
A könyv alapján film is készült.
(mindkettôt néztem volt vala annaki dején, debele kapott amoly rútúl:-)
A történetben Dersu volt az a tajgai vadász, aki a vasútépítô katonacsapat mellé szegôdött.
Sajnos, nem tudom, régen valamelyik tv-újságban benne voltak (de ott se minden műsornak, csak a képpel illusztráltaknak) - talán TVRhét -, de már nincsenek benne tudtommal. Képújságon próbáltad?
namost ez lehet, hogy teljesen naiv kerdes, de honnan lehet megtudni a tv-bol
videora felvetelhez szukseges showview kodokat? Neten keresem de nem latom,
hogy lehet az hogy meg pl. az MTV weblapjan sem kozlik oket? Vagy valami
koztudott trivialis modon rakodik ossze az a franya kod?
Elore is koszonet.
B.
Halló!!
Nem tudja valaki, mire számol visza az Index címlapja?
Valaki szólhatna, hogy a számláló elég vacakul van megcsinálva, össze-vissza lökdösi a képernyőt, amíg letöltődik...