Keresés

Részletes keresés

Belveder Creative Commons License 2000.05.21 0 0 93
Szervusztok !

Suranyinak menni kell ! A szajblokott leszarta a kisembert ! O csak a nagy dolgokon volt felakadva !

Előzmény: 38 (91)
speaker Creative Commons License 2000.05.19 0 0 92
Megy vagy marad?
38 Creative Commons License 1998.08.05 0 0 91
sti, a Hornnak megmondta, csak így vállalja.
Csülök, több szakember van, mint gondolnád, de nem csak a KISZ KB nevelt ilyeneket. Ami inkább fontosabb: hány olyan szakember van, aki Viktor igazi bizalmi embere. Mert a Postabankba azok mennek, az MNB ráér még (szerintem). A Surányi nem hülye, tudja mi a teendője addig is.
MGperY Creative Commons License 1998.08.04 0 0 90
"..., csak szakember van kevés, ..."

vigyázzatok a "szakértelem bolsevista trükk !"

sti Creative Commons License 1998.08.04 0 0 89
Fiúk,
Én azt nem értem, hogy hogyan jön ki ez a 4.5 millás fizu? Nem rossz! Összevetve egy szegény csóró miniszterelnökkel.
Csülök Creative Commons License 1998.08.04 0 0 88
38!
Káder mint a tenger (mindíg, mindenkinek), csak szakember van kevés, ezért azokra minden normális vezető igyekszik vigyázni.
38 Creative Commons License 1998.08.04 0 0 87
Majd. Ráér. Nincs is annyi kádere a Viktornak, hogy egyszerre több bankot rendbetegyen. Addig nézegesd Surányit a pénz és gazdasági miniszterrel együtt!
Kunost meg hadd hívogassa hivatali vonalon..
Aranytartalék meg van még egy kevés.
Lehel kürtje Creative Commons License 1998.08.01 0 0 86
Most már csak az a kérdés, hogy Surányi kappan György mikor megy Princz disznófejű Gábor után?
38 Creative Commons License 1998.07.28 0 0 85
Bocs a késői válaszért, eltűnt ez a topic. A 2 milla csak volt :-(, üzletészt adtam el, a vevő csak átutalni volt hajlandó, ezért nyitottam 8 év után megint OTP számlát. Tapasztalataim lent. :-(
De volt már több pénzem is, meg remélem még lesz is :-) Addigra lehet, hogy a bankok is felfejlődnek. És igérem "Nálatok" fogom tartani a likvíd részét.
MGperY Creative Commons License 1998.07.28 0 0 84
mosmá' sose tuggyuk meg honnan van 38-nak 2 milléje ?
4 nap válasz nékül ...
HJM Creative Commons License 1998.07.24 0 0 83
Te 38

A végén még elkezdelek tisztelni.

2 milkód van és szóba állsz velünk is.

Nem semmi kérem!

Ja csak most jut eszembe:
-honnan van neked csak úgy 2 milkód?
-mikortól van?
-lehet, hogy a szöveg csak a konspirációra irányult eddig, vagy kevesled?

A kérdések természetesen költőiek és nem komolyak:-)))

38 Creative Commons License 1998.07.24 0 0 82
Flórián, Citibank - mind messze a dombunktól :-( Nem kardinális a kérdés 1ébiránt, csak azt akartam hangsúlyozni, hogy 400 milliárd forintért lehetnének kicsit jobbak is a bankjaink, ha már olyan szerencsében lehet részünk, hogy tele vagyunk profi bankárral.. Meg most sajnos nincs is olyan túl sok szabad pénzeszközöm :-( De volt, hogy idegből ott hagytam már bankot. Náluk van a pénzem és nem akarják odaadni! Vagy csak lassan. Az OTP-vel meg vagyok elégedve, ha nem kell bemennem. A MKB határeset, a sorállás nincs megoldva, de semmi különös. Az teccik, hogy 8-kor már nyitva vagyon (viszont kettőkor zár, de ez a korszerű, mint tudjuk).
MGperY Creative Commons License 1998.07.24 0 0 81
ja és ha van 2 milléd, akkor mérnem mész a citibankba ?
ott telefonon mindent meg tucc csinálni. helyi hivásért tehát mind1 h bp, 60, v bivajbasznádról hívod.

na csá.

MGperY Creative Commons License 1998.07.24 0 0 80
1. "esteleg RAS-sal menjen"
minek ?

2. egyébként ezerszer inkább dos, mint windows, a dos-os hb rendszerek minden gépen futnak, nem kell hozzá erőmű. M$ Máni suxxx, ezerrel.

egyébként ott ahol 180 éve dolgoznak bankok és kb 30 éve használnak komputerokat valszeg igényesebb programokat használnak. na ez meg itt magyarország, ahol 10 év alatt még nem nem tart ott a banktek h browserből tugyál pénz átutalni.
1ébként kevés ijen ügyfél van mint te, mindenki fosik h meg-hack-eleik a gépeket ha interneten dolgoznak.

3.nézd meg az otp flórián téri fiókját, ami elég cyber és nem lihegnek a nyakadba és van tábla h ne nézzék mások mennyi lóvét veszel fel.
egyébként ha lakossági számlát vezecc minden otp fiókban ugyanazt kapod, mindent meg tuc csinálni mindenhol.
(ja: és én nem ott dolgozom :)

a vállalkozói már húzósabb.

38 Creative Commons License 1998.07.24 0 0 79
Van kártyám, nem hinnéd, mi? Kétmilliót kártyával szoktál felvenni? Vagy ha átutalták, de nem jelenik meg az egyenlegedben mit teszel? További ötleteket! Stílusod kezd medwe-hez konvergálni, én időben szóltam!
HJM Creative Commons License 1998.07.24 0 0 78
38
Ha má olyan okos vagy hogy mindenben te vagy a király :-))) akkó má rég rá kellett vóna gyünnöd, hogy nem kő a faxra várni ha van kártyád.

Kevesebb duli-fuli a múlttal kapcsolatban, inkább a jelen és jöbő, no meg a józan ész..
:-)))

Bocs de ezt nem lehetett kihagyni!

Megbíráltak vóna a Tasztaltársak!

38 Creative Commons License 1998.07.24 0 0 77
HJM, azok hívnak is (a CIB) állandóan, de ilyen DOS-os szar programot kellene feltenni. Nekem olyan kéne, hogy akár egy explorerből, vagy MS Money-ból, vagy modem+terminálprogramból, esteleg RAS-sal menjen. A CIB meg nem az utcámtól 200 m-re van, az a bajom. És nincs ad absurdum Hatvanban (mondtam egy nevet). Akár tetszik, akár nem, hiába van majd' 40 bank, ebből csak kettő "lakossági" és jön a UNICBANK, akiknek szurkolok. Nagyratörő terveik vannak. OTP vagy Postabank, addig is. Egyébként az OTP-t a rendszerváltáskor elhagytam (direkt!), de 1 éve megint oda vetett a sorsom. Nagyon szép márvány, meg csillár lett a szocreaál fiókból. De belépve rögtön a prolisó: emberek egymás hegyén-hátán, nincs sor, nincs elválasztó korlát, nem jön a fax, nem jön a pénzem. Erre még várni kell..
HJM Creative Commons License 1998.07.24 0 0 76
38
OFF ON
Én úgy tudom, hogy a CIB-nél van HOME BANKING otthonról privát ügyfeleknek is a PC-ről.
Hogy mennyi és milyen biztonságos? Passz.
Én OTP-s vagyok mióta az eszemet tudom.
Megvárom míg náluk is lesz(tudom soká, de ráérek, pedig ha tudnád, hogy náluk min.35-45 percet kell várni egy síma megbízás elintézésére.Persze ha van zsugád - nekem van - akkor semmi perc alatt a pénzedhez juthatsz.)
UFF UFF
38 Creative Commons License 1998.07.24 0 0 75
politika=bankok. Fekete et., Marjai et. nem voltak politikusok? Vagy a chartás Surányi? Fekete még 89-ben is azt szajkózta mennyivel előrébb való a kommunista rendszer (ja, nála..), meg a marxizmus és, ha Bécsben járunk és ezt nem látjuk be, akkor mi vagyunk a hülyék! A 168h 1. szabad választás előtti utolsó műsorában is Fekete et. ment a mennybe (erről szólt a "rendszerváltás"). Jó, akkor megint pechünk volt. Azért, hogy Kádár és az ő kis gulyáskommunizmusa maradjon, pár 10 milliárd$-vel megszórtak minket és azóta sem hagynak békében minket.
2. Milyen bankot javasolsz? Én megfizetném. Nincsenek nagy igényeim: közel legyen, reggel, vagy este is be tudjak jutni, amit lehet a PC-mről intézhessek, vagy faxon, legyen klíma és ha van is rajtam kívül 1-2 kliens bent, ne a nyakamra másszon, egy sor legyen, ne minden ablakhoz külön, ne tartson tovább 5 percnél. Szóval ilyesmik. Állítólag a UNICBANK jövőre beerősít és rámegy a lakossági szféra középosztályosabb részére, 24h-ás nyitvatartással (!). Ügyvédek, orvosok, mérnökök, ilyesmiket szeretnének countrywide. Most nem kisérletezem tovább, mert a f@szom is kivan már tőlük. Bár 1-2 bank nagyon intenzíven hívogat, hogy próbáljam ki őket. Lehet, hogy el kell kezdeniük a banki tevékenységből megélniük?
And67 Creative Commons License 1998.07.24 0 0 74
Az ország eladósodása nem amiatt következett be, hogy egyes pénzügyesek-bankárok esetleg rosszul dolgoztak, hanem amiatt, hogy a külföldi hitelekből oldotta meg a kádári gulyásszocializmus azt a problémát, hogy politikai okokból a gazdaság teljesítőképességéhez képest mesterségesen magasan volt tartva az életszínvonal. Elfogadom ,hogy néhány szakértő akár ronthatott is a helyzeten, de az alapvető probléma a politika terén volt.

38!
Elégedetlen vagy jelenlegi bankod szolgáltatási színvonalával? Menj át másikhoz. Ha azt túl drágának találod, ne csodálkozz: a minőségért mindenütt fizetni kell, a bankvilágban is vannak extra szolgáltatást nyújtó drága bankok és gyenge szolgáltatást nyújtó olcsó bankok. Szabad a vásár.

38 Creative Commons License 1998.07.24 0 0 73
Csülök, akkor segítene, ha nem kéne visszadni a lét. De busásan vissza kell és még bele is pofáznak mindenbe. Elmondják, hány kórházi ágy kell!
38 Creative Commons License 1998.07.24 0 0 72
Ez az! Bankok nélkül rosszabb lenne! Hidd el én is rá vagyok szorulva. De ami a bankokban megy - botrányos! Kezdve az egész szolgáltatásukkal, hogy órákat állok a saját pénzemért, ha nem jön meg az aláírási példányom faxon (!), akkor nem adják oda a pénzem, de elmagyarázzák, hogy ez az én érdekem, hogy izzadt emberek lógnak a nyakamban, hogy hangosan kiabálják a számlaszámomat, nem is folytatom. Viszont az egész adósságot (amire mindig lehet hivatkozni kiszipolyozásnál, rendszerváltásnál, költségvetés benyújtásnál) igenis a surányiknak köszönhetjük! Mert én ide értem persze Fekete elvtársat, Marjai elvtársat, Tímár elvtársat, a Bod Petyát, a Kunosékat, a Bokrost. etc. Nem a bankkal mint intézménnyel van bajom, hanem ezekkel a csirkefogókkal. Az adósságot, a pénzhigítást nem számítom, ok., akkor ezek a profik miért kerültek nekünk 400 milliárd forintba? Eddig.. Miért nem a banki tevékenységből élnek, ami csak nagy mutatvánnyal tud veszteséges lenni (volt egy pár mutatvány..) állítólag.
And67 Creative Commons License 1998.07.24 0 0 71
38!
Attól még nem vagy meggyőzőbb, hogy többször is elszajkózód ugyanazt. Engem legalábbis nem győztél meg arról, hogy csaknem minden bajok okozójának Surányit, az IMF-et, és általában a bankokat, bankárokat kellene tartani.
Tudod, a bankokat lehet szeretni, utálni, irígyelni, csak egyet nem lehet: meglenni nélkülük. Ha ezt belátod, rájössz, hogy teljesen feleslegesen pazarlod energiáidat Surányi, illetve a bankok ócsárolására.
Csülök Creative Commons License 1998.07.24 0 0 70
38!
Olyant mondok itten gc helyett, hogy attól falnak mész! ( A
Magyarország!
38 Creative Commons License 1998.07.24 0 0 69
gc, ha-ha. Kuba és Korea IMF nélkül is el van! Olyat mondjál, akin "segített".
"Végso soron meg lehet próbálni ezek nélkül is muködtetni egy gazdaságot"
Hát jó lett volna, de ebben nem mi döntünk..
"Amúgy Surányi tényleg remek szakember, "
:-))
"és néhány itteni hozzászólóval ellentétben általában tudja mirol beszél. "
Azt nem kétlem! Pl. Kunosnak segít, hogy a bíróság majd helyesen értékelje a dolgokat..
Te hol olvasod ezeket? Népszabó? Bossányi? Vagy magadtól jössz rá?
gc Creative Commons License 1998.07.24 0 0 68
Csak egy rövid kiegészítés az IMF hitelekkel, és a nemzetközi pénzügyi körök kegyeivel kapcsolatban. Végso soron meg lehet próbálni ezek nélkül is muködtetni egy gazdaságot, vannak bátor próbálkozások pl. Észak-Korea, Kuba.
Amúgy Surányi tényleg remek szakember, és néhány itteni hozzászólóval ellentétben általában tudja mirol beszél.
38 Creative Commons License 1998.07.23 0 0 67
MGperY, csak ne tegyék nekem kötelezővé, hogy vegyek fel hitelt és utána mindenbe beleszólnak. Rövid voltam? Ha én veszem fel kifizetem. Pár tíz éve helyettem veszik fel, nem rám költik és én (meg Te) fizetem. Nem ŐK! Erre mondta Kohn bácsi: "ügyes!"
Csülök Creative Commons License 1998.07.23 0 0 66
Lehel kürtjele!
Azt hittem viccelünk. Rá kellett jöjjek, hogy te komolyan gondolod, amit írsz. L
And67 Creative Commons License 1998.07.23 0 0 65
Lehel kürtje!
Miért érdekel Surányi tartózkodási helye? Szeretnél jelentkezni nála a betöltendő alelnöki pozícióra? :)
Lehel kürtje Creative Commons License 1998.07.23 0 0 64

Ki tudja hol van Surányi kappan György? Most megy, vagy jön, vagy áztatja a ... taraját valami kellemetlenül drága nyaralóhelyen?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!