Keresés

Részletes keresés

KisKacsa Creative Commons License 2002.09.13 0 0 54
Sziasztok!
Én is felújitom egy kicsit. Elolvastam ezt a topikot, is, próbáltam levonni a tanulságokat, de azért felteszem én is a kérdéseimet.
Én egy 20 éves srác vagyok, még nem volt barátnőm, de nagyon szereténk már. Voltam már 2-3szor szerelmes, egy sem lett viszonozva. Az utolsóból már a végén szenvedés lett, egyszer meg is alázott (szerencsére nem mások előtt), aztán tavaly lemondtam róla. Neki pl azóta sincs barátja, pedig őt igazán szerettem, engem meg más lány kezdett jobban érdekelni, de az már nem ilyen szerelem volt. Az „újról” pedig már lepergett egy pár pasi. Kiszemelt lány azonban van most is egy pár. Szóval:
Hogyan kezdeményezzek, hogyan lehetne komolyabb kapcsolatot, együttjárást elérni olyan lánnyal:
- akivel több éve ismerjük egymást, csak eddig még fel sem merült (az ő oldaláról) a szerelem. Itt lehetséges két aleset: nem tudom, hogy van-e barátja, ill. tudom, hogy van barátja.
- akit csak látásból ismerek, nagyritkán pillantom csak meg, de nagyon tetszik. Nem tudok róla semmit, csak hogy hová jár (kar, szak), van-e barátja. Félő, hogy igen, mert nagyon helyes, csinos és értelmesnek néz ki.
Mit tegyek? Bármeliykre szivesen várom a javaslatokat.
Blue Bird Creative Commons License 2002.08.04 0 0 53
FELUJJÍTOM!!!! :o)

Ide írjanak azok kiknek nem igazán megy... :O) ...a Szerelemvallás!!! :)

netizen Creative Commons License 2001.06.04 0 0 52
Jó volt visszaolvasni, valahogy igen kortalan és örökzöld a téma. Most lehet hogy hülyén hangzik, de számomra egybizonyos film ugrott be róla: az 'Idétlen Időkig'


Törölt nick Creative Commons License 2001.06.04 0 0 51
OFF

ebbe a topikba lassan 3 eve nem irt senki, legyen hat ujabb 3 eve, mire visszaesik a mezony aljara :o)

ON

duck Creative Commons License 1998.07.22 0 0 50

kedves Szoknya,

talán nem késő még a férfiak tapasztalatairól szólani szerelmes állapotukban. "Nagy szerelmeim" idején zavart vagyok ( ja, most jön a saját állapotleirás szerelem idején ), macho-ellentétes dolgokat müvelek: napjában több telefon, annak nyilvánvalóvá tétele, hogy szenvedek a kedvesem hiányától, az idő múlásának percenkénti ellenőrzése, "véletlenszerü" felbukkanások a kedves tartozkodási helyén stb.

Igazából azt érezni ilyenkor, hogy csak ott kéne ülni és figyelni a másik lélegzetvételére, csak hallgatni, csak fájni, hogy vagyunk és megtörténünk.

Bocs a lirai hangvétel miatt, érzékeny pontot érint a téma.....

duck

neduddgi Creative Commons License 1998.07.20 0 0 49
Elf,
Mi a csel pajtas? Beszelni kicsit magyar?
Elf Creative Commons License 1998.07.20 0 0 48
Havernő ?

Neduddgi, onlineról : akkor nézz a méretesbe ! vagyis inkább ne nézz ...

neduddgi Creative Commons License 1998.07.18 0 0 47
Sziasztok...

Csak beesek ide, es mit latok? van itt egy netuddki. Neduddmeg, hogy meglepodtem. Raadasul lany. Hogy mik vannak.
SZIA netuddki!

A topicrol annyit, hogy nem ertem miert jo, ha "online" kozvetitessel lehet csamcsogni egy emberi kapcsolat alakulasanak viszonylag intim reszletein. Nem vagyok prud, de hat kinek a pap....

Törölt nick Creative Commons License 1998.07.18 0 0 46
Kicsilány,

Nő-barát az én vagyok. :)

SPS,

Az ötlet nem rossz, de ezt a szót az életbe nem használnám. Tisztára bibiliai hősnek érezném magam, amikor ezt kimondanám.
"Szeresd felabarátod és felebarátnőd" :)

McAl

SPS Creative Commons License 1998.07.17 0 0 45
McAl !

Vagy esetleg felebarátnö ...

Üdv,

eSPé

Kicsilány Creative Commons License 1998.07.17 0 0 44
McAl!

A megoldás: nőbarát :-)

Pintyő Creative Commons License 1998.07.15 0 0 43
Szia Félisten!

Szerintem pedig megéri - persze nem kötelezően - egy kicsit lassítani a dolgot. Olyan jó várni rá, eljátszani a gondolattal, hogy milyen lesz. Ez az érzés egy kapcsolatban csak egy rövid van jelen, érdemes ezt is 'kiélvezni'.

Az pedig, ha az első alkalmakkor nem a legjobb az együttlét, még nem jelent semmi rosszat. Kis idővel hihetetlenül jó lehet (tapasztalat).

Pintyő

Félisten Creative Commons License 1998.07.15 0 0 42
Kedves Szoknya!

Megítélésem szerint egy remekül sikerült szeretkezés után sokkal érdekesebb egy lány a férfiember számára, mint egy rosszul sikerült nemszeretkezés után. De hát ez logikus: akivel egyszer jó volt szeretkezni, azzal valószínüleg jó (lenne) máskor is, és egy újabb jó szexet ki utasít el. Ha ez után nem alakul ki vmi értelmes, akkor az a "bevállalt " szex elmaradása esetén sem alakult volna ki. Szerintem a leendő kapcsolatotok kialakulásán csak segített a kellemes vacsorát követően megtörtént még kellemesebb dolgok.

A szűzkurva szerintem tökéletesen megegyezik a nehezen (vagy talán egyáltalán nem - ki tudja ezt előre megjósolni-)megszerezhető nővel.

Egyébként nekem van olyan hölgy ismerősöm is (nemcsak férfisoviniszta, skalpvadászgyűjtő férfi), aki azt vallja, hogy akivel nem jó az első szex, azzal talán még egyet érdemes próbálkozni, de úgyse lesz belőle komoly kapcsolat.

Változatlanul fentartom, hogy a gyorsan elkezdett szex nem akadálya a szerelembe esésnek, inkább a halogatás akadályozhatja a kapcsolat elmélyülését.

Félisten

Törölt nick Creative Commons License 1998.07.14 0 0 41
Kedves Szoknya!

Ferfi (07-13-98 7:50 AM) hozzászólásához szerintem már nem sokat lehet hozzátenni.
Talán még annyit, hogy kevesebbet alszik mint szokott, de ha alszik, akkor álmainak gyakran főszereplője a kedvese és nem feltétlenül úgy mint a szexualitás tárgya. Ez fokozottan igaz, amikor már rég találkoztak egymással és nem is tudják felvenni egymással a kapcsolatot. (Sajnos most én ebben a szituációban vagyok, de a héten hál' Istennek véget ér.)
Ja, még valami. Állítólag - ezt nem olyan rég mondták nekem - kisimulnak a vonásai a fiúknak amikor szerelmesek.
És hidd el nekem, ugyanannyit "szendvednek" mint a nők. Ezt onnan tudom, hogy nagyon sokat beszélgettem lányokkal erről a témáról, illetve tudom, hogy a legjobb barátaim mit éreznek át egy ilyen szituációban.

Tényleg van valakinek valami jó szava arra, hogy "barátnő"? Ezt olyan értelemben értem, hogy egy fiú, akinek egy lány barátja van, de nincs köztük szoros érzelmi kapcsolat.

McAl

Szoknya Creative Commons License 1998.07.14 0 0 40
Kedves Mindenki,

rövid leszek, mert kevés az időm. Köszönöm mindenkinek az őszinte véleményt! Egyelőre minden jó látszik haladni a szerelmemmel. Hogy egészen pontosan legyek érthető: az izgat a legeslegjobban, hogy mi lakik egy férfi fejében, amikor szerelmes? Erre jórészt eddig már feleltetek, de eztán is örülök minden további felvetésnek, és talán mások is okulnak belőle.

Szeles: az észrevétel helyes - lenne, ha a vacsora nem a kedvesem kéglijében, pizza formájában fogyasztódott volna el (hát igen, lehetett volna romantikusabb is). Mindez 18.00 órai kezdettel, aztán ..., és 22.00 körül eljöttem. Így O.K.?

Nehéz: "eyg lány"-t láttam már itt a Törzsasztal táján, de én nem ő, igazán. Én: 23 éves, budapesti lány. Így már, gondolom, nem stimmel.

Sziasztok: Szoknya

NeTuddKi Creative Commons License 1998.07.14 0 0 39
Sziasztok újra!
Mivel én új vagyok és szimpatikus volt a téma, hozzászóltam. Amit elmondtam, az az én véleményem volt. Amit ti elmondtok az a ti véleményetek, Szoknya vagy megfogadja, vagy nem. De a kettő közül az egyik biztos.:)
Ja, bocsika, hogy mielőtt hozzászólnék egy témához nem olvasom el 100 napra visszamenőleg a topikokat. Ezen majd próbálok javítani. Nem biztos hogy sikerül, de igyexem:)
Üdv.
Jazzy Creative Commons License 1998.07.14 0 0 38
Kedves Szoknya!

Kifejezetten ronda skalpgyűjtő férfimúltam tapasztalatai alapján azt tanácsolom tisztelettel, hogy ne foglalkozz azzal a fiúval többet.
A nagy elvárásokból szoktak lenni a nagy elválások.

banya Creative Commons License 1998.07.14 0 0 37
Kedveseim!
Először is: az utóbbi hozzászólóknak ajánlom figyelmébe a Barátság, a Barátság különböző neműek között (és van még egy hasonló, de nem jut eszembe a neve) című topikokat. (Lehet, hogy kicsit ásni kell.)

Szoknya, kedves!
Nem igazán értem a problémádat. Asszem, hogy nem ez az első pasas életedben, tehát az általad feltett kérdésekre már csak saját tapasztalataid, józan eszed alapján is tudsz válaszolni. Ha a fiúk véleményére vagy kíváncsi, azt kicsit általánosabban is meg lehet fogalmazni. Mindazontáltal drukkolok Neked, hogy a kapcsolat jó, stabil legyen, valamint váljon égigérő szerelemmé.

Félisten jól látja, hogy a szerelembe eséshez szükség van a megfelelő szituációra mindkét fél részéről. Mégis: szerintem vannak praktikák (férfi és női is!). A kérdés számomra mindig az, hogy a praktika alkalmazása tudatosan történik-e vagy ösztönszerűen jön, egyszerűen a hódítási vágyból, a tetszeni akarásból fakadóan. Asszem, hogy az előre kitervelt, alaposan kidolgozott praktika egyfelől előbb-utóbb úgy is kiderül, és akkor csalódást okoz, másfelől pedig (nekem) kicsit visszatetsző dolog.

Törölt nick Creative Commons License 1998.07.14 0 0 36
Kedves netuddki!

Kénytelen vagyok bekapcsolni az Off Topic kapcsolót.
Majd leesett az állam, amikor azt olvastam a hozzászólásodban, hogy véleményed szerint nincs férfi-nő barátság.
Hidd el, minden hátsó szándék nélkül létezik ilyen. Olyannyira, hogy nekem a barátaim 90% lány. Hidd el, sem nekem, sem nekik nem jut eszükbe az, hogy ezt a kapcsolatot más irányba tereljük. (már csak azért is mert mindnyájunknak van "párja")
Egy olyan állítással egyet tudok érteni, hogy korban nagyjából összeillő férfi és nő akik szimpatikusak egymásnak tuti, hogy elgondolkodnak azon, hogy milyen lehet a másikkal együtt lenni, még akkor is ha semmit nem akarnak egymástól.
Másrészről ajánlom a figyelmedbe a különböző hozzásszólásokat más topicokban ami arról szól, hogy lehet szex a barátok között is.

Off topic kapcsoló lekapcs.

Bocs a hosszú, témán kívüli hozzászólásért.

McAl

NeTuddKi Creative Commons License 1998.07.14 0 0 35
Sziasztok, szia Szoknya!
Szerintem egy nő (mivel magam is az vónék) nagyon jól tudja érzékelni a feléje áramló jeleket. A férfiaknak is van jelrendszerük, legfeljebb kevésbé tudatosan használják mint a nők. Szoknya, ha ez a vonzalom egyoldalú lett volna részedről, nyilván nem juttok el az ágyig, vagy ami legalább ugyanolyan fontos, nem is találkozgattok előtte, és nem is ismeritek meg egymás jó vagy rossz oldalait. Ugyanis ffi-nő barátság nincs, (tudom-tudom most sokan ellenkeznek,de nekem ez a véleményem). Ha két ellenkező nemű enmber jó barátságban van, akkor valamelyik a kettő közül biztos hogy többet szeretne, de az adott pillanatban megelégszik a barátsággal.
Kicsit mintha zavaros lennék, de nincs nagyon rutinom még a hozzászólásban.
Na, lényeg a lényeg hogy ennek az embernek kellesz és rajta ugyanúgy áll a kapcsolat jövője mint rajtad. Könnyebb egy hapsit megszerezni, mint megtartani, de fordítva is ugyanez a helyzet.
Szoknya, gondoltál már arra, hogy ő szintén azon eszi magát hogy csak most el ne szúrja?

netuddki

nahat Creative Commons License 1998.07.14 0 0 34
Nehéz Ember! Van benne valami! A szóhasználat legalábbis hasonló. Mindenesetre akkor nagyon át lettünk verve :-))))))))))))))

üdvn

Ferfi Creative Commons License 1998.07.14 0 0 33

Nehéz Ember: Lehet, hogy a Szoknya csak játszadozik, de vajon nem azt csináljuk mindannyian? Ez az egész vitafórum egy nagy játék, amelyben mindenki személytelenül elmondhatja a véleményét vagy tesztelheti a reakciókat szélsőséges véleményekre. Vagy nem így van?

Nem reklám, csak megjegyzem, hogy a Cosmopolitan (ami egyébként egy igen vacak újság) legutóbbi számában jó néhány "férfifogó" női praktika van leírva. Számomra a cikket olvasva az volt a megdöbbentő, hogy a nők mennyire tudatosan alkalmazzák ezeket a praktikákat (szándékos, de véletlennenk tűnő gesztusok, stb.)
Nehéz ember Creative Commons License 1998.07.14 0 0 32
Gyerekek!

Lehet, hogy Szoknya=egy lány, és csak játszik itt.

Nos?

Styx Creative Commons License 1998.07.14 0 0 31
Kedves Szoknya!

Szerintem ha egy jól sikerült szeretkezés után kevésbé talál érdekesnek a srác, akkor nem is érdemes foglalkozni vele, mivel gyaníthatóan a ronda szívtelen skalpgyűjtők fajtájába tartozik.

Ami a jól sikerült ... hatását illeti a fentitől eltérő esetekben, szerintem egészséges srácoknál a repeta vágya a természetes. Kedvesed érzelmi kötődéséről viszont az árulna el többet, ha becsúszna (bár nem kívánom neked) néhány kevésbé ragyogó együttlét, akár az ágyban, akár azon kívül. Megkockáztatnám: ha valóban kétségek gyötörnek, akár mesterségesen is előidézhetsz (átmenetileg) néhány sötétebb felhőt magatok felett, hogy lássad a reakciót. Pl. egyszer lehetsz egy kicsit morcosabb a szokottnál - ha mindent megtesz, hogy felvidítson, és főleg ha még az okára is kiváncsi, akkor szinte biztos, hogy nem reménytelen az eset. Lehet hogy idétlenül hangzik ez az egész, de pl. én egyszer így lettem "lebuktatva".

De asszem te kitalálod ilyesmi nélkül is, hogy mi a helyzet.

Léna Creative Commons License 1998.07.13 0 0 30
Kedves Szoknya!

Örülök, hogy örülsz.
Kíváncsi vagyok a fejleményekre, remélem ér-
tesítesz minket,hogyan haladnak a dolgok.
Üdv:
Léna

Szeles Creative Commons License 1998.07.13 0 0 29
Szoknya!
mikor szokatatok ti vacsorázni? ha te a vacsi után a kedvesed ágyába be, majd kibújva 10:37-kor már feladtad a munkahelyedrôl ezt az üzenetet, akkor vagy a vacsi, vagy az ágybabújás (esetleg mindkettü) volt kellemes is (?) meg rövid (!) is. esetleg a munkahelyeden van a kedevesed ágya, illetve fordítva? ;) bocs, nem lehetett kihagyni. mindenesetre furcsa fordulat, de egészségetekre.
robicsek Creative Commons License 1998.07.13 0 0 28
Kedves szoknya,
nem kell annyit gondolkodni, abból néha csak baj lehet.
Csukd be a szemed - kell a srác, vagy nem?
Mit számíthat itt a mi véleményünk?
Figyelj magadra, annál többet az egész net community sem tud mondani.
" Kedves fiúk, egy jól sikerült szeretkezés után nem lesz kevésbé érdekes a partner? Hogyan hat ez rátok?" -
én leginkább aludni szoktam.
Ha túl bonyolítod, az nem OK. Be yourself.
Szoknya Creative Commons License 1998.07.13 0 0 27
Félisten!

A "szűzkurva" meg a nehezen megszerezhető, és ettől talán értékesebb lány között mi a különbség?

Szoknya

Szoknya Creative Commons License 1998.07.13 0 0 26
Sziasztok,

köszönöm a sok hasznos tanácsot! El kell újságolnom, hogy ma, egy kellemes vacsi után, belebújtam a kedvesem ágyába (de nem aludtam ott nála, hanem visszajöttem a munkahelyemre). Ez is éppoly nagyszerű volt, mint ő maga. De most még inkább rettegek, hogy hátha eztán már nem leszek olyan izgalmas a számára. Hiszen meglettem! Kedves fiúk, egy jól sikerült szeretkezés után nem lesz kevésbé érdekes a partner? Hogyan hat ez rátok? Mi a szitu a vadászösztönnel?
Köszönöm a segítő szándékú válaszaitokat: Szoknya

Félisten Creative Commons License 1998.07.13 0 0 25
Kedves szerelemcsinálók!!!

Szerelmet szerintem nem lehet csinálni! Nincsenek praktikák, lefekvés hamar, nem lefekveés későn stb.

A lányok figyelmébe ajánlom, hogy a beleszerelmesedéshez semmi köze annak, hogy a kapcsolat mely szakaszában szeretkeznek egymással a partnerek. Én pölö életem legnagyobb szerelmével is lefeküdtem az első randin, de nem estem szerelembe olyan lányba, akinél hónapokig tartó próbálkozás sem vezetett a szexhez. Én biztosan, de a fiúk általában utálják a szűzkurvákat. Az, hogy egy lány nem szeretkezik velem, attól még nem értékesebb, sőt szexuális szempontból értékelhetetlen így értéktelen az, akivel nincs szexuális kapcsolata a férfiembernek. (Mint látható én például szeretem a szexuálisan kezdeményező nőket.)

Szerintem a szerelem kialakulásához az kell, hogy a szerelembe esendő felek megfelelő lélekteni helyzetben legyenek. Mindkét félnek igenis keresnie kell a szerelmet. Amikor az ember szerelmes valakibe nyílván nem keres egy másik szerelmet, így egy ilyen lélekteni helyzetben lévő embernél minden praktika elfelejthető, hiába talál téged akár vonzónak is.

A mindkét fél számára megfelelő lélektani helyzet nem olyan egyszerű szitu. Nem jó ha a másik szerelmes, éppen frissen csalódott, boldog és kiegyensúlyozott, túlságosan leterhelt, dekoncentrált stb. Olyankor megfeleő a helyzet, ha valami hiányérzete van az embernek és úgy érzi, hogy a másik ezt a hiányt be tudja tölteni. A hiányérzet nem feltétlen szexuális eredetű kell, hogy legyen. Lehet akár szakmai, vagy anyagi, (a pénzéért szeretik) vagy bármi más is (pl szülő hiánya ld. apa v. anya komplexus).
Szóval akkor lesznek szerelmesek egymásba az emberek, ha minketten megfelelő lélektani állapotban vannak. Ha ez nem jönn össze, akkor a dolog megragad néhány szexnél, vagy barátságba csap át.

A megfelelő lélekteni helyzet annyira bonyolult komplex kérdés, hogy annak kialakításához a praktika sajnos nem elég. A kiszemelt leendő partner tőled független élményei is befolyásolják azt, így egyes sikereket be lehet tudni a praktikáknak, de ezer más összetevője van, amiről nem lehet tudni.

Na hirtelen ennyit.

Félisten

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!