Keresés

Részletes keresés

Ati-pati Creative Commons License 2000.10.28 0 0 24
Na vajom melyik szóra kerestél rá amikor ezt a topicot megtaláltad?

Ati-pati

Előzmény: originalqszi (23)
originalqszi Creative Commons License 2000.10.28 0 0 23
Egy ilyen jó topic és lám, majdnem 2 és fél éve csücsül legalúl:((((( Apropó, megy a heti7-es:DDDDDD
medwe3 Creative Commons License 1998.07.11 0 0 22
Benoe:
elhúzok egy olyan helyre, ahol nem hallatszik a kiabálás. Mert azt nem szeretem. De miért kérded?


Benoe Creative Commons License 1998.07.10 0 0 21
medw,
tegyük fel: megérkezel egy országba, ahol még sose voltál. Látod, hogy az emberek mindenfélét kiabálnak az utcán. Marhára tetszik, főleg, mert már régóta szeretnél egy kis nyilvánosságot bizonyos nézeteid kifejtésére. Mit csinálsz?
:ooo

SzVSz itt nem áll meg az, hogy a szabály nem ismerése nem mentesít annak hatálya alól.

Wágner úr Creative Commons License 1998.07.09 0 0 20
Irokéz sztrovacsek! A topikok süllyedésének van egy kissé más oka is amellett, hogy valóban egy adott időszakban a Törzsasztalos társaság már kivesézte azt, és ez pontosan a rengeteg új topik, azaz nem csatlakoznak a meglévőkhöz, nem új gondolatokat írnak hozzá, új megvilágításba helyezik azokat, hanem felfedezik a spanyolviaszt. Vili, hogy minden újszülöttnek minden vicc új, de azért olvasni sem ártana néha, mert itt azért nem csak hülyék vannak, esetleg láttak már ezt-azt. Ha egy érdekes topik már olyan nagyra duzzad, hogy egyszerűen használhatatlan, nehezen, sokáéig jön le, akkor természetesen nyitni kell egy újabbat, de nézd meg, hogy pld. a kifejeztetten ilyen céllal nyitott Bemutatkozás (2)-nek is mi lett a sorsa, ahelyett hogy most már csak azt használnák, megduplázzák a beírásokat. Miért? Mert lusták elolvasni mindazt, amit előttük leírtak, sokkal nagyobb a felfedezés öröme :)))

Viszont túl sokat rágódni ezen egyáltalán nem érdemes, veszekedni és "rendreutasítani" pláne! Elvégre azért jöttünk itt össze, hogy jól érezzük magunkat, akkor meg minek ez a nagy vicsorgás?!! Igyunk és máris egyszerűbb minden! Egészségtekre!

irokéz Creative Commons License 1998.07.09 0 0 19
IMHO annak kéne rendberaknia a szexuális életét, akinek csak a szája jár róla. És medwének igaza van, tessék körülnézni, mielőtt topicot nyitna valaki! Ha valami elsüllyedt, az azért van, mert a többséget nem érdekli, vagy már teljesen tisztára rágtuk/rágtátok a csontot. Akkor meg minek foglalja a helyet?
SPS Creative Commons License 1998.07.09 0 0 18
bravo,

pont azért kellene beleolvasni bizony abba a topickba, mert medwekomának igaza van. Abban a topickban ugyanis erröl is szó van, és még sok minden más érdekes is olvasható benne.

(Kéretlen)Reklám : Ez a beírás nem jött volna létre, ha elolvastad volna azt amiröl kritikát írsz.

Viszont medwe ajánlásai rulez, megtalálhatóak az "Ujjaknak" topickban.

Üdv,

eSPé

bravo Creative Commons License 1998.07.09 0 0 17
Szióka kedves csimóták és cicvarekok!

/OFFTOPIC ON
Szerintem meg igen is lyó ötlet ez a topic.
Nem mindíg van 1/2 órám várni 1-1 topic letöltésére, +1 napom a végigolvasására, főleg ha nem is az adott kérdés érdekel, ugyanis az említett 2 topic nem ugyanaz
(bár lehet hogy neked macika a farokméret és a szex ugyanazt jelenti), azt meg végképp nem értem hogy döntheted el, hogy kit nézhecc újoncnak. Lehet, hogy a zújoncz a legrégebbi tasztaltag új nickkel.
Ezentúl mindenkit kiútálsz, aki olyat ír ami emlékeztet valamire, amit már olvastál?
Új topicok rulez!Ha nem teccik a címe bele sem kell olvasni...
/OFFTOPIC OFF

Gondoltam már ideje lenne a témáról is írni valamit:

Szerintem a szexet nem lehet külön választani a szeretettől/szerelemtől. Volt néhány kapcsolatom olyan leányzókkal akik iránt nem sokat éreztem, és nem kívánom eztet még1x. Arra lyó, hogy eldicsekedjek vele a haveroknak, de ezt b...-nak hívják, nem szeretkezésnek.
Hogy jól is érezzem magam valakivel, ahhoz bizalom, nyíltság, és szeretet kell.
A szekszet csak úgy lehet élvezni, ha látod, hogy a másiknak is örömöt okoz.

Johnny Bravo

Törölt nick Creative Commons License 1998.07.09 0 0 16
Eddig úgy gondoltam hogy nem volt érdemes ezt a topicot megnyitni, de Szeles hozzászólása (bár nem olvastam el rendesen) lehet, hogy jó iránybe tereli az eseményeket!
handras Creative Commons License 1998.07.09 0 0 15
Kedves Asztaltársak!

Érdekesnek tartom, hogy amikor újként nyitottam az első topic-om senki nem hurrogott le sőt 127 hozzászólást kapott a téma.
Azzal nem értek 1-et, hogyha valakit érdekel egy téma ami lekreült már az asztalról ne adj isten már nem látszik az utóbbi 5 napban, akkor ne nyithatna egy újat, különösen akkor, ha mint például az itteni téma már akkorára duzzadt, hogy sokáig jön át a matávon. Gondoljatok arra, hogy vannak akik fizetnek a hozzáférésért, esetleg Mb-onként (ilyen is van!).

Summa summarum: Ujjak csak akkor nyissatok topic-ot ha az tényleg fontos nektek.
Régiektől pedig több toleranciát!

mosoly Creative Commons License 1998.07.09 0 0 14
Medwe3!
Én is viszonylag újonc vagyok, de sajnos igazat kell, hogy adjak neked.
Egyébként kár az eröfeszítésekért, már annyiszor szó volt ezekröl az íratlan szabályokról, egyszeruen átnéznek felette, nem érdekli öket. Jellemkérdés.
Szeles Creative Commons License 1998.07.08 0 0 13
szeles vagyok, iménti bemutatkozásom után hozzászólásaim száma most kezd tendálni az 1 felé, ezért merek most pötyögni. pöcörô nyitószava végén mondta azt, hogy "a társadalomnak egy nagy problémája, hogy nincs rendben a szexuális élete". erre szeretnék visszatérni. a napokban került kezembe jolan chang: das tao der liebe (a szerelem taója) című, a rohwolt kiadónál nemrégiben megjelent könyve. bevezetôjének vonatkozó gondolatai figyelmet érdemelnek:
(a szabadfordítás döcögéséért bocs.)

"Kerestem tehát az okát annak, hogy miért teszi megannyi egyébként oly sikeresnek látszó ember saját magát szántszándékkal tönkre. Miért követnek el ezrek és ezrek öngyilkosságot? Miért rombolja magát számtalan férfi, nô, sôt gyermek cigarettával, kábítószerrel, alkohollal, valamint egészségtelen táplálkozással és életmóddal? És miért gyôlöl mégtöbb ember mindent olyannyira, hogy legszívesebben nemcsak szétrombolnának mindent, hanem meg is kísérlik azt? És miért nem más az emberiség története, mint végtelen háborúk szakadatlan sora? Becsvágyból? Hírnévre vágyásból? Vagy csak mértéktelen birtoklási vágyból? Talán puszta hatalomvágyból? ... keresem a választ. Sok éven át utaztam szerte a világban, megismerkedtem számtalan emberrel, a legkülönfélébb népekkel és kultúrákkal és behatoltam a világ nagy filozófiai gondolatainak és vallási tanainak épületeibe is.
Arra belátásra jutottam, hogy az összes baj közös gyökere az a tény,
(most jön a lényeg)
hogy a férfiaknak és a nôknek nem sikerül a Yang és Yin közötti harmónikus egyensúly megteremtése.
... a taoizmus ezen nyomasztó problémákra megoldást kínál, amely ráadásul egyszerű és még kellemes is.
Miért egyszerű út a tao? Mert a tao sem ceremóniarendszert, dogmát, vagy egyházat nem ismer. És mert a taónál egy a lényeg: hogy feloldjuk magunkat az összes görcs alól és egyszerűen természetesek legyünk.
És miért olyan kellemes a tao? Mert más, mint az ókínai mohizmus, amely aszkétikus áramlatként a konfucianizmus környezetébe tartozik és mert nem várja el, hogy az egyén minden földi és mennyei gyönyörrôl, mint pl. a zene, vagy a szépség lemondjon. Szinte az összes buddhista iskolával szemben a taoizmus nem tűzi célul a vágyaktól való megszabadulást és azt, hogy kiöljünk magunkból minden látott, szagolt, érzett, ízlelt, tapintott szép utáni érzéki sóvárgást. A taóra pont az ellenkezôje igaz: tanítja, hogy fejlesszük az ízlésünket, éljünk egészségesen és élvezzünk minden szellemi és érzéki örömöt még intenzívebben. Hiszen a taoista számára a szellemi és az érzéki örömök elválaszthatatlanok egymástól: eggyé válnak az eksztázisban, hisz a természeti és a szellemi szépségek élvezete egyesíti a taoistát a Világmindenséggel...
...arra a felismerésre jutottam, hogy a tao tanításai igazak. A szeretethez és a szexualitáshoz való természetes hozzáállás nélkül lehetetlen megoldást találni a világ bajaira. Rombolás és önrömbolás, gyűlölet és bánat, birtoklási- és hatalmovágy gyökere szinte mindíg ugyanaz: a szeretet utáni vágy.
.... csupán életre szertném keltnei mindazt, amit a tao régi bölcsei évezredek óta tudtak, mégpedig, hogy a Yin és Yang, az élet és az örömök forrása közötti harmónia nélkül nem marad más, a romlás, pusztulás és halál.“

bocs, ha hosszúra kerekedett és ne higgyétek, hogy bármiféle világmegváltó szándékkal kezdtem volna törzsszékfoglaló prédikációba. csupán azt mondom, ezek (a topic vonatkozásában) figyelemreméltó gondolatok...

Skorpió Creative Commons License 1998.07.08 0 0 12
Athos !

Most őszintén: milyen jogon ugatod le állandóan az úgynevezett "regi motorosokat" ? Meg másokat is. Ki vagy te itt? A t.asztal "ifju titanja" ?

Igazad van, az evolucio itt is mukodni fog, ami azt jelenti, hogy kialakulnak/kialakultak irott es iratlan szabalyok, amiket be kell(ene) tartani. Azert, hogy pl. ne keruljenek be egy topicba olyan irasok, amik nem oda valok. Mint pl.ez.

Skorpió Creative Commons License 1998.07.08 0 0 11
Pöcörö !

Az IQ-dat ne tedd közze !
Az mar kiderült.

Goldhand Creative Commons License 1998.07.08 0 0 10
Szeretem a műsort, de 1 kicsit eccerűnek tartom, apukámat (apukánkat). Valahogy mindig úgy érzem, hogy picit magasabban hordja mint, ahogy kéne. Tán az IQ hiány teszi mindezt, minden esetre meg van győződve a maga mindenhatóságáról.

GHAND(i)

madar Creative Commons License 1998.07.08 0 0 9
Madár vagyok, hozzászólásaim száma 1000 felett van, ezért merek most is pötyögni.

CsiSZAR Jenő tegnap egy kurvát citált a Petőfi Rádió mikrofonja elé. A "Mézesmadzag" nevű szuka olyanokkal traktált bennünket, hogy ma csak a pénz számít Magyarországon, akinek jó cuccai, meg jó kocsija van azt nem nézik ki sehonnan, meg hogy gyereket akar, de apa nélkül.
Sokan most biztosan bólogatnak: milyen igaz!
Nem is akarok velük vitatkozni, én csak azt a tényt kifogásolom, hogy Jenci, a másság lócsiszára a közszolgálatiban nyíltan reklámozza közpénzen a prostitúciót, ami ugye - ÜZLET.(-neki)
Nektek mi erről a véleményetek?

Jackie Creative Commons License 1998.07.08 0 0 8
én nem is tudom ...
Goldhand Creative Commons License 1998.07.08 0 0 7
Nagyonelofftopikosodtunk....
medwe3 Creative Commons License 1998.07.08 0 0 6
athos!
Szeretném, ha emlékeztetnél a többi hozzászollásomra, amikor újoncokat ugattam le (1ébként az idegen nyelen beszélés az erény, nem?). Én egyre emlékszem, Bobojsza lyelenség tzimmel nyitottam egy kérészéletű topikot, abban ugyanez vót, de hilyába, ugyláccik!
Nekem ez a kettő még nem "állandóan". De ha írsz még 1et, akkó magamba szállok és megyek önkritikálni.

Pötzörő!
Nekem gyanús, amikó valaki aszongya: "nincs problémám a szexuális életemmel". Vagy aszt, hogy " nem sértődtem meg". Vajon mé mongya, amikó esztet senki sem állította rulla.
Kiben is merült fel, hogy mivel van porbléma?
Én plö soha nem bizonygatom, hogy nem vagyok főpincér, vagy pingvintojás, mer föl sem merül. Még bennem sem.

Én vagyok a medwe is (medwevidautnamer, medwenyemanumera, stb), hozzászólásaim száma 500 felett van. Hejesírásilag azok oktatnak ki, akik ebből 2-3 olvasásáig lyutottak.

Többek!
Most akkó köllött egy ilyen új szekszuállis topik, vagy nem köllött????

athos Creative Commons License 1998.07.08 0 0 5
Medwe koma!

Most őszintén: milyen jogon ugatod le állandóan az úgynevezett újoncokat? Meg másokat is. Ki vagy te itt? A t.asztal bölcs öregapója?
Mielőtt gyorsan kikeresnéd az általam írt hozzászólások számát, elárulom, hogy nem sok. Mióta itt vagyok kb. 4 hete, inkább csak olvasgatok. Elég sokat. És nem hiszem, hogy az "újoncoknak" kevésbé érdekes topikötletei vagy hozzászólásaik lennének, mint mongyuk a nagy öreg barna macinak.
A félreértések elkerülése végett: egyébként nincs veled semmi bajom, szívesen olvasom a hozzászólásaidat, csak ez az enyhén felülről lenézés ne lenne! Persze jogod van ehhez, ha egyszer ilyen vagy, de akkor másnak mér ne lenne joga olyan topikot nyitni, amilyet akar. Az a jól kitalált evolúció itt is müxeni fog, ami nem elég érdekes, úgyis hamarosan elsüllyed.

Üdv.

Ui.: a viva medwe topikot még nem olvastam, de most ígérem, elmegyek oda is.

belakov Creative Commons License 1998.07.08 0 0 4
Bölikukac!

Már megtette.

Bölikukac Creative Commons License 1998.07.08 0 0 3
Kedwes medwe!
Miután kissé lecseszeted Topiknyitó Újoncot, nem merek egy olyan topikot nyitni, hogy:
T.asztal illemtan; vagy
Újoncok figyelmébe; vagy
Tahók kíméljenek ... vagy ilyesmi.
Tedd ezt meg helyettem, kérlek. Ebben most nincs semmi sértődöttség vagy pikirtség, tényleg kiváncsi vagyok.
Üdv. Böli@
pipi Creative Commons License 1998.07.08 0 0 2
medwe3, pöcörö: ahogy SBE mondaná, irány az önkritika című topic
pöcörő Creative Commons License 1998.07.08 0 0 1
Kedves medve3!
Egy néhány szót írnák a hozzászólásodhoz.
Sajnálom, hogy nem vesztegettem az időmet, hogy nem írtam bemutatkozó topicot, de legközelebb közzé teszem ígérem az egész családfámat visszamenőleg Batu Kán-ig,valamint az apám nevét binárisan kódólva,valamint a farok méretemet,vörösvérsejt számomat.
Sajnos most még "olyan" vagyok mert most léptem be, így nem dicsekedhetem olyan felomenális számokkal mint a 95, a te hozzászólásaid számával.A többesszám akár gépelési hiba is lehet mivel a K nincs messze N-től.A "mingyá" helyesen mindjárt.Az idézés sem tökéletes mert ilyet nem írtam Lásd:lent.Ahhoz képest,hogy röpke 12 perc alatt válaszoltál lehet,hogy te töltesz sok időt a gép előtt.Lehet hogy a te szexualis életeddel van probléma?
Ezeket csak barátilag írom.Nem sértődtem meg.

Baráti üdvözlettel

Pöcörő

medwe3 Creative Commons License 1998.07.08 0 0 0
Eddig nagy szeretettel üdvözöltem az újakat, de amikor osztódással szaporodnak az olyanok, akik mindjárt topikot nyitnak és még a bemutatkozás topikban sem voltak, akkor kezd legörbülni a szám. :-(
Ráadásul pont egy olyan topikot, amiből már van egy csomó.
Ráadásul mingyá többesszámot használ az illető "szeretnénk itt olyanokat olvasni..."

És akinek rendben van szexuális élete, annak hogy jut ideje értekezni is erről?

pöcörő Creative Commons License 1998.07.08 0 0 topiknyitó
Kedves Mindenki!
Elhatároztam, hogy nyitok egy új reményeim szerint mindenkit érdeklő topic-ot.Eddigi szörfözéseim során sok helyen jártam és azt tapasztaltam,hogy a szexualitás az emberek nagytöbbségét érdeklő téma, azonban én NEM azon emberek közé tartozom akik órákat töltenek el azzal,hogy nagy nyálcsorgások közepette pornó képeket nézegetnek,hanem azok közé akik rendszeresen, sohasem teljes megelégedéssel müvelik eme (Sportot).Mivel hogy az ember nem úgy születik hogy mindenben profi ezért szükség van hogy fejlődjön ilyen téren is.Ezért gondoltam erre a módra mert az emberek többsége nem beszél nyíltan erről a témáról(holott mindenkit érdekel)Olyan hozzászólásokat várok, lehet bárki, szexuálpszihopólógus is,vagy orvos aki erről a témáról szabadan mer írni, élményeit meg meri osztani a többiekkel mindazért,hogy egyéni fejlődésünket elősegítse.Mielőtt valaki arra gondolna,hogy egy tapasztalatlan, életkedv nélküli,sikertelen fiatal gyík írja ezeket a sorokat,az téved.Egy teljesen normális sikeres ember vagyok,akinek teljesen rendben van az élete(A szexuális is).Szivesen várunk történeteket olyan emberektől akik külföldi szexuális kultúrát is ismerik vagy valamilyen emlékezetes élmény történt velük,vagy olyan dolgokat,technikákat alkalmaznak ami nem az általánosan megszokottak közé tartozik,tudományos magyarázatokat(Pl:G-pont),és minden olyan írást ami szexuális életünket még jobbá teszi Írhatnak homoszexuálisok is mert az emberek többsége el sem tudja képzelni milyen érzés lehet.Ugyanebben a Newsgroup-ban "Számít-e a méret" vagy valami ilyesmi címe volt, már volt szó erről a témáról és egykét egyén pl(M. Ági)nagyon nyíltan nyilatkozottPl: milyen jó izű neki az ondó,14 éves korától intimtornát végez stb.Ez nagyon tetszik nekem mert a társadalomnak egy nagy problémája,hogy nincs rendben a szexuális élete.Így hát mindenkit arra tudok ösztönözni:
SZEX-RE FEL

Üdv Pöcörő

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!