Keresés

Részletes keresés

pecaboy Creative Commons License 2003.03.06 0 0 27
Hmpfh...
handras Creative Commons License 1998.09.13 0 0 25
Lütyő:
Nem lehetett kellemesélmény..., bár nekem -talán a szakállam miatt - 18 éves korom óta csókolomoznak!
neduddgi Creative Commons License 1998.09.11 0 0 24
handras,
Na meg is erdemli aki hallgatja. Eleg gyenge. A Flyodhoz, sajat magahoz kepest.
ribizli Creative Commons License 1998.09.11 0 0 23
Kismókus,

én már 18 éves koromban is modtam, hogy a mai fiatalok nem olyanok, mint mi voltunk, akkor is viccenek szántam, most is úgy gondolom!:-)
ribizli

Kismókus Creative Commons License 1998.09.11 0 0 22
Kedves férjuram már most (25 évesen) mondogatja az "ezek a mai fiatalok" kezdetű nagyon is ismerős mondatot... :-)
Kismókus Creative Commons License 1998.09.11 0 0 21
Azt mondják, ha az ember elkezed úgymond "nosztalgiázni", az már az "öregedés" első jele. :-) Lehet benne valami!
Lütyő Creative Commons License 1998.09.11 0 0 20
Ajjaj!! De még mennyire!
Pár napja az aktuális házirobot /bevásárlás/ után felszállva a villamosra szemembe tünt két igazi tündéri csodalény. Épp számbaveszem gondolatban hogy mire is lennénk képesek- amikor szinte egyszerre felugranak, és a " tessék leülni bácsi" felszólitást intézik hozzám.
Hát ha nem kapaszkodom,akkor nem csak lélekben, hanem fizikálisan is összerogyok.
Mai napig nem tudtam feldolgozni >/fusztráció?/
Muncurkó Creative Commons License 1998.09.11 0 0 19
Biztos öregszem, mert az utóbbi időben minden este igényelem a hátmasszírozást.
ribizli Creative Commons License 1998.09.11 0 0 18
Szerintem nem öregszünk, csak az élettapasztalatunk gyűlik!
ribizli
handras Creative Commons License 1998.09.11 0 0 17
neddugi:
azért az another brick in the wall, ment egy-két dizsiben!
neduddgi Creative Commons License 1998.08.20 0 0 16
Persze, hogy oregszunk... De ez igy van rendjen. Amikor az ember tul van a krisztusi koron, megfogalmazodnak benne ilyen, s hasonlo kerdesek. Nincs ezzel semmi gond.
Van errol egy vicc is, valami ilyesmi:

- Mi van tata mar 60 eves? Sz...r lehet!
- Fiam, en ezt a 60 evet mar megertam. Te meg nem biztos, hogy eljutsz idaig.

Az zenerol annyit, hogy amikor bejott a rap, azt hittem, ettol mar nincs lejjebb, ez a veg. Aztan meg megis lett "meg lejjeb" (techno, house, lakzi rock, stb) Ugyhogy mostanaban mar neha nosztalgikusan gondolok a jo kis massziv fekete rap zenere. Azota kicsit uananeztem/hallgattam es erdekes, hogy a rap gyokerei erosen fellelhetoek a feher zeneben is, pl Nazaraeth-Bad bad boy, vagy a Blondie nehany szamaban, a hetvenes evek kozepen.

Annak idejen en sem szerettem tulzottan az Abbat, Boney M.-et, dehat a dizsikben ez ment, erre kellet tancolni. Az meg ugye nem maradhat el. Akkoriban meg nem volt olyan, hogy "rock diszko". Hacsak nem csinaltunk a hazibulikon magunknak.

S ahogy telt mult az ido (oregedtem), egyre kellemesebben emlekeztem vissza ezekre a akkoriban "nyalas"-nak minositett zenekre. Meg a La Belle Epoque, es az elso nagyok, a La Bionda termeszetesen. A kovetkezo generacio (Ottawan, Ami Stewart, Eruption, Kim Wilde, es az "egyszamosok" |Kim Carnes|) mar az O munkassagukbol elt. Aztan jott a fergeteges uj hullam a londoni hang (Soft Cell, Police) majd az Ultravox, Supermax hangzas. Vege lett a "Munich soundnak"

Erdemes azonban visszagondolni, hogy az igazi nagyok, mindvegig ott voltak a hatterben, s meg-meg villantak, akar meg a diszko szinpadon is: Tina Turner, Stones, Pretenders, McCartney, Elton John, stb. Persze voltak akiknek ez nem fert bele a portfolioba, es nem is probalkoztak vele. Szerencsere es oromomre. (Floyd, Purple, Uriah Heep -bar Ok egy kicsit meginogtak az Innocent Victim albummmal, eleg nyalas lett-, Fleetwood Mac).

Szoval oregszunk. Ok is. A kedvenceink. Milyen lehetett pl. a szigetbeli Boney M buli feelingje, egy 20 evvel ezelotti "bakelites" hazibuliehoz kepest? Nagyon mas szerintem.

Na most ennyit, nagyon elszaladt az ujjam....

handras Creative Commons License 1998.08.20 0 0 15
Vasárnap este volta tévében a Neoton búcsúkoncert, mit mondjak? Jól esett, pedig régen nem szerettem.
handras Creative Commons License 1998.07.08 0 0 14
Még egy adalék:

Tegnep k@@va sz@r napom volt aztán beraktam azt a bizonyos B.M. lemezt és jobban éreztem magam.
Ezért hívják az ilyet öröm zenének?

Törölt nick Creative Commons License 1998.07.07 0 0 13
Nem mi öregszünk, hanem a különböző zenei kínálat romlik. Ha mostanában elmegyek egy buliba nem mondanám azt, hogy a mai "nagy" zenészek dobják fel a hangulatot.
Doors, Pink Floyd, Abba, Hair, Hungária (pedig akkor hogy nem szerettem) azok amire igazán lehet táncolni és jól szórakozni. Valahogy nem tudnak megfogni a mail stílusok.
Csülök Creative Commons License 1998.07.07 0 0 12
Úgy van gyerekek! Borzasztóan öregszetek! Én meg csak fiatalodok, fiatalodok ....
robicsek Creative Commons License 1998.07.06 0 0 11
annak idején én meg nem is tudtam Morrisonról, ma meg a top-list-em tetején van
Öregszem.
Árpi Creative Commons License 1998.07.06 0 0 10
Lehet, hogy tényleg öregszünk. Annak idején langyos limonádénak gondoltam pl. az ABBÁt, most meg úgy érzem, a maiakhoz képest (már a mai limonádékhoz) nagyon jó zene.
handras Creative Commons License 1998.07.06 0 0 9
Ezt a Beatles-re érted?
Maminti Creative Commons License 1998.07.06 0 0 8
Nem is öregszünk, ez nem igaz! :) Én is nagyon szeretem az Abbát és a Boney M-et, a Beatlesről nem is beszélve. Pedig, amikor anyuék hallgatták őket én még lelkes hátulgombolós rajongó voltam...
Jackie Creative Commons License 1998.07.06 0 0 7
Joplin és Morrison valóban örökké fiatalok maradnak. Nem volt idejük megöregedni, mert halálra itták magukat. De legalább élvezték, és ez az, ami számít! ;-))

Kövessük a jó példát és igyunk az örök fiatalságra ! Egészségetekre !

banya Creative Commons License 1998.07.06 0 0 6
Speciel én lassan elérem a négyéves színvonalamat!
Laci Creative Commons License 1998.07.06 0 0 5
Dehogyis!!
Sőt fiatalodunk!
czy Creative Commons License 1998.07.05 0 0 4
Boldog lennék, ha csak ezen érezném
handras Creative Commons License 1998.07.05 0 0 3
Zsoltu!
Nekem is nehezen akaródzik elhinni, mármint az öregedést.
anti-Anti Creative Commons License 1998.07.05 0 0 2
Az, amit éreztél teljesen normális. Az igazi vájtfülűek hátán egy jó zene hallatán kellemes bizsergés fut át. Én egy időben (kellő hangerő kell hozzá) úgy mértem le, hogy egy nóta jó-e, vagy sem, hogy ezt a mástól nem érezhető bizsergést éreztem-e, vagy sem. A Pink F.-tól nem, de a Beatlestől gyakran érzem ezt a jelzést. Lennon és McCartney (Hank Marvin is ide sorolható) sokáig nem lesznek felűlmúlhatók. Ha a téma érdekel, keress meg! Én a mai napig aktívan zenélek, bár már elmúltam 50.
gejza Creative Commons License 1998.07.04 0 0 1
+ a rithm & blues sem öregszik!
handras Creative Commons License 1998.07.04 0 0 topiknyitó
Képzeljétek a minap hozzájutottam az ABBA és a Boney M Gold albumokhoz....
A dolog megértéséhez azt kő tudni még, hogy a 80-as években én mint D.J. is ténykedtem.
Szóval, beraktam a CD-t felraktam a fülest, megtekertem a hangerőt és csodák csodájára kezdtem jól érezni magam. Valami iszonyatos nosztalgikus érzésem lett!
De ez semmi, Feleségem aki ezeket a zenéket(?) nem szerette (igaz a Pink Floyd-ot sem), is szívesen halgatja.

Öregszünk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!