Aldis reklám. Bánatos kakadu áll a sorban és majdnem elbőgi magát,azon hogy jó ára van? "Aldis ára " van.Erre magához tér.Én pl.leszarom az árát (persze bizonyos határig) ha szükségem van arra amit venni akarok.
Kb. annyira vicces, mint amikor a Szomszédok szereplői megpróbálták eljátszani a részeget - semennyire.
Otp-nél számlát nyitni sima - a műtrendi bikkfaversikékkel pont annyira fiatalos, mint Orbán Viktor az Efotton. Ráadásul a legújabb verzióban a junior csaj is alig néz ki negyvennek.
Cofidis reklám. Aranyka show,sárkánnyal füteni,hogy legyen melegvíz vagy az előzők a pénzordibálós énekesnő,meg a pénzduplázó.Szintén a kalap szar kategória.
Azért nálam a yetteles "félreértem az sms-t" nagyon nagyon vicces reklámok ütik ki a biztosítékot. Annyira humorosak. Ja nem, inkább már nekem is kínos...
Az egyik legidegesítőbb reklám mostanság számomra a Paradontax. Mikor teli torokból üvölt a "rémülettől" a pasas, amikor meglátja a nőt a tükörben, és viszont. Mindezt elképesztően mesterkélten, főleg a nő részéről.
A másik meg a Cofidis. Ott mindegyik borzalmas, komolyan, ezeknél általános iskolások kreatívabbat tudnának kitalálni.
Meg volt nemrég egy tisztasági betét reklám, mostanában már nem fut, amelyben "önfeledten menstruálni" volt az üzenet. Érdekes. Önfeledten azt szoktuk csinálni, ami jól esik. Pl éneklés, napozás, stb. De menstruálni, ez valami új. Amúgy alapból elképesztően bugyuták a betétes reklámok, úgyhogy ez is belefér.
Más: ki az az idióta "reklámszakember", aki minden egyes sör-/ csipsz-/ stb. reklámban elengedhetetlennek tartja a CSOCSÓ, mint férfi-kohéziós-erő szerepeltetését?
Tényleg, kijafaxom csocsózik még egyáltalán? Pláne a célcsoport korosztályban...
Ettől már csak a "mi magyarok..." (többnyire sörreklámos) felütés bosszant jobban. Mintha bármi is összetertaná ezt az országot. A csocsó, meg a rántotthús..., Ja B+.
Nekem az ijesztett meg kicsit( amúgy rühellem a reklámok nagyját) amikor a fogak elvesztését mutatták be egy metrón.Mar levették azt a reklámot, pedig sokakat érint,( engem is)habár most máshogy reklámozzák.A metró megállóiként vannak felsorolva a fog elvesztésének a lépései, egy nő még nem száll le róla .
Sőt, amikor a mentősök elmennek, otthagyják a gyerekeket ücsörögni a stégen a nyílt lék fölött. Okos :)
Mindenesetre ezzel nem volt más bajom, mint az, hogy butaság. De azóta telekomék megint elővették a vérproli kisvállalkozást - van valaki, akit mondjuk Stefanovics Angéla suttyó karaktere nem irritál?
Én az ERSTE-'nél mondtam fel vagy 10-15 éve. Minden hónapban(!) küldenek SMS-t, hogy van 1Ft tartozásom.
Kb. 5 éve bementem, hogy fejezzék már be. Azt mondták, hogy álljak sorba és fizessek be 5 (!) Ft-ot, mert muszáj kerekíteniük. Otthagytam őket a francba (én nem állok sorba egy megszüntetett szerződéssel, számlával kapcsolatban.) Az SMS-eik költsége vajon mennyi lehet 15 év alatt? Havonta.
Mi értelme egy olyan reklámnak ami azoknak szól akik már a reisszenre váltottak?
Amúgy örülök, hogy megszabadultam tőlük..... Küldtek egy levelet, hogy felmondják a szerződést. 2020.január elsejével. Majd küldtek egy másikat 2024-ben, hogy fizessek mert 2022 január és 2024 szeptember között nem fizettem bankszámla alapdíjat.
Az "Üzenjük Brüsszelnek: nem fizetünk" plakáton mindig egy kiscicát képzelek Zelenszkij tenyerébe. Az emberek nem értik, miért mosolyodom el, ha a plakátra nézek.
A jettel reklámban ennyi ellenszenves humanoidot (Homo Kitérdekelusz) hogyan tudtak összeszedni? Beleértve a szúrós tekintetű Miss "Megvanafilm"-et is...