Nekem az ijesztett meg kicsit( amúgy rühellem a reklámok nagyját) amikor a fogak elvesztését mutatták be egy metrón.Mar levették azt a reklámot, pedig sokakat érint,( engem is)habár most máshogy reklámozzák.A metró megállóiként vannak felsorolva a fog elvesztésének a lépései, egy nő még nem száll le róla .
Sőt, amikor a mentősök elmennek, otthagyják a gyerekeket ücsörögni a stégen a nyílt lék fölött. Okos :)
Mindenesetre ezzel nem volt más bajom, mint az, hogy butaság. De azóta telekomék megint elővették a vérproli kisvállalkozást - van valaki, akit mondjuk Stefanovics Angéla suttyó karaktere nem irritál?
Én az ERSTE-'nél mondtam fel vagy 10-15 éve. Minden hónapban(!) küldenek SMS-t, hogy van 1Ft tartozásom.
Kb. 5 éve bementem, hogy fejezzék már be. Azt mondták, hogy álljak sorba és fizessek be 5 (!) Ft-ot, mert muszáj kerekíteniük. Otthagytam őket a francba (én nem állok sorba egy megszüntetett szerződéssel, számlával kapcsolatban.) Az SMS-eik költsége vajon mennyi lehet 15 év alatt? Havonta.
Mi értelme egy olyan reklámnak ami azoknak szól akik már a reisszenre váltottak?
Amúgy örülök, hogy megszabadultam tőlük..... Küldtek egy levelet, hogy felmondják a szerződést. 2020.január elsejével. Majd küldtek egy másikat 2024-ben, hogy fizessek mert 2022 január és 2024 szeptember között nem fizettem bankszámla alapdíjat.
Az "Üzenjük Brüsszelnek: nem fizetünk" plakáton mindig egy kiscicát képzelek Zelenszkij tenyerébe. Az emberek nem értik, miért mosolyodom el, ha a plakátra nézek.
A jettel reklámban ennyi ellenszenves humanoidot (Homo Kitérdekelusz) hogyan tudtak összeszedni? Beleértve a szúrós tekintetű Miss "Megvanafilm"-et is...
Arról nem is beszélve, hogy néhány gyerek hogy tudta kihúzni a jég alól Levéd bácsit. Az már csak hab a tortán, hogy ilyenkor a szívmasszázs nem elég, szájból-szájba lélegeztetés is kéne, de azt már nem merték bevállalni a kretének "kreatívok"
Azt értem, hogy idióta Levéd bácsi a jégen át közelíti meg a gyerekeket. Amit nem értek: ha beesett a vízbe és elvesztette az eszméletét hogyan kapaszkodik a fába? Hogy lesz pillanatok alatt száraz a ruhája? És mit keres egy rakás gyerek felnőtt nélkül egy ilyen rohadt veszélyes helyen...
Raffaello reklám. Csaj pakol a böröndbe,majd amikor kimegy a férje beletesz egy doboz bonbont megy egy cetlit de nem zárja le a böröndöt. Csaj amikor kinyitja meglepődik. Amikor lezárta nem látta a bonbonos dobozt a ruhakupac tetjén?
Ez a sok jól szituált, német nyugdíjas házaspár, akiknél (általában a nő): Vettél nekem / Ugye nem felejtetted el / Hoztál nekem Tebofortant / NeoMagnizolt / Viagrát / kutyafaszát Nem tudom elképzelni, hogy e házaspár egyik tagja elmegy vásárolni, a másik meg otthon tűkön ülve várja, hogy megjött-e az aszpirinje.
A másik ilyen, amikor több generáció szed be valami fincsi kis gyógyszert / vitamint / propre-biotikumot és azonnal táncra perdülnek egy megrendezett koreográfiát előadva, amit addig nem gyakoroltak
OTP Bank reklám. Korhatár nélküli!! Az unoka a nagyszüleinél lenyírja a füvet,elmosogat.lefesti vagy mossa a nagyfater bringáját majd nyújtja a telóját a fizetség átutalásáért. Bakker,én ezerszer ingyen megcsinálnám a nagyszüleimnek csak legalább egy órára visszatérnének..
Pont ezt gondolom én is. Ez a dal, minden csak nem karácsonyra való. Miért pont ezt a kórusművet rakták be, miért nem egy másikat? (pl. Csendes éj, aminek köze is van az ünnephez)
"Ég a város ... nem egy ház, hanem száz is..." - csak engem zavar, hogy amikor így advent-karácsony idején rengetegen figyelmeztetnek, hogy vigyázzon mindenki, mégis mennyi lakástűz van, egy vállalkozói telefoncsomagot ilyen szövegű dallal kell reklámozni? (A dal tartalmát nem elemezve, úgyis mindenkinek csak a reklám eleje marad meg...)
Nem tudom ki hogy van vele, de engem a One-nak ez az új, Szacsvay László kommentálta reklámja idegesít, mert egész egyszerűen akkora egy nonszensz... Ugye az a sztori benne, hogy van egy Beigl nevű falucska, ahol olyan pocsék szakács mindenki,hogy mindig kireped a bejglijük, de nem baj, mert ez orr azt jelenti,hogy tele van szeretettel, és mekkora dög az, aki rendesen akarja cserélni az elcsestett bejglit. Hát nem tudom, nekünk is kirepedt párszor a bejgli, de nálunk anyám akkor nem az örömtől fakadt sírva:)