- Kéne valami zene a reklám alá, de ne kelljen utána jogdíjat fizetni.
- Faternál szólt valami komolyzene vagy mi felhívom mit hallgatott.
- Na itt van tegyétek be.
És megszólal a kórus:
"Dies iræ! dies illa Solvet sæclum in favilla: Teste David cum Sibylla! Quantus tremor est futurus, Quando iudex est venturus, Cuncta stricte discussurus!"
(Eljön a végső harag napja Mely a világot tűznek adja, Ahogy Dávid és Szibilla mondja
Reszketni fog holt és élő, Ha eljő a nagy Itélő, Minden tettet megítélő.)
Igen, sikerült Mozart gyászmiséjét valami kreatív hülyének berakni reklámzenének.
Idős apa a lányának csavaroz valami polcot.Hirtelen kiesik a JOBB kezéből a csavarhúzó a fájdalomtol. Majd a BAL tenyerét kezdi masszírozni..A csodaszer használata után ismét jobb kézzel csavaroz..Erre figyelhettek volna.
Még egy valami mesterkélt hangon elénekli valaki, hogy nekem a protexin kell (volt már ugye nyafka, elkényeztetett lilike; újabban robot) esküszöm, felgyújtok egy patikát.
Új provident reklám az autószerelőműhelyben a bácsival, aki szerint jobb megelőzni a bajt, mintsem később nagyobb bajokkal szembesülni: ez szerintem eredetileg prosztatareklámnak készülhetett, csak aztán valamiért nem kellett, a provident meg megvette és berakatta a saját logóját!
PEPSI reklám: ledves néző kapcsolja ki/halkítsa le a mobilt, mert kezdődik a film.
Ööööö... de itthon vagyok... mert (úgy látszik spórolásképpen) berakták a mozira legyártott reklámjukat a TV-s músoridóbe... Szóval a mobilom nem fog senkit se zavarni...
ALDI- bevásárlókocsi tetején repülő-vergődő kisfiú.... annyira nem hozza meg a kedvem a vásárláshoz, legfeljebb egy nyakleveshez....
VALAMI ORRSPRAY- mandarin felett pityergő leányzó "jaj a nagybátyám mutatta meg, hogyan kell elfogyasztani" - addig nyilván héjastul befaltad, vagy nem is értem
NISSAN- enervált hangú stohlbuci felsorolás... pfff... maga a reklám is uncsi, de hogy pont egy olyan celebet találtak, aki már több autóbalesetet is okozott betépve....
"tud menni előre, tud menni hátra; van több színben, van rá kedvezmény, van benne kerék, van benne kormány..." És alkoholszonda van benne, bucika?
Azt hiszem Telecom reklám, amiben két kiccsaj a végén kinyit egy-egy dobozt, kivesznek egy téglát, meg egy jókora követ és nekikészülnek egymás fejéhez vágni.