Keresés

Részletes keresés

nyman Creative Commons License 2001.02.09 0 0 205
ET2000 mar bisztos hazajott :)
Előzmény: ForestGoku (204)
ForestGoku Creative Commons License 2001.02.09 0 0 204
ehhez a topikhoz szóltak hozzá utoljára a legrégebben :)

válasz erre | adatok | e-mail 1998.07.11 15:04 (203)

Előzmény: ET2000 (203)
ET2000 Creative Commons License 1998.07.11 0 0 203
CSülök: Norvégiában csü-CSülök :))

(de megyek haza 1 7 múlva. és hevesen se reagálj, mert én is el vagyok keseredve...)
E.T.

M Creative Commons License 1998.07.11 0 0 202
éN NEM MONDOK már semmit
és ezzel mindent elmondtam.......
Csülök Creative Commons License 1998.07.11 0 0 201
Mielőtt reagálnék hevesen, áruld már el kedves ET2000 mely békés országban tengődöl?
Mogorva Creative Commons License 1998.07.11 0 0 200
Háá 'majd sört...
Wágner úr Creative Commons License 1998.07.10 0 0 199
(Szokásos offtopic) Hm. Miért kell a tőkét kovácsolni? Asziszem locsolni kell! Ha nekimegy valaki azzal a nagykalapáccsal, akkor oda a termés, és akkor mit iszunk?
Mogorva Creative Commons License 1998.07.10 0 0 198
Ma egy műsorban a rádióban nyilatkozó rendőrakárkicsoda az alábbi "érdekes" mondatot engedte meg magának:

".. még nem sikerült megnyugtatóan azonosítani a "vélt" áldozatot, most folyik a speciális azonosítási eljárás"

Khmmm....
Ez mintha összecsengene azokkal az alvilágból szállingózó véleményekkel, miszerint "intelligens" Tamásunk lehet, hogy álönrobbantással próbál eltünni a balfenéken.

A tegnapi "rendkívüli" Kriminálisban lenyomott nyilatkozata, valóban kriminális volt. Egy igazi magát intellektülként beállítani próbáló vidéki tuskó (elnézést a vidékiektől, nem kell szó szerint olvasni..) nem mondott semmi konkrétumot a kamerába. Merhogy a szenzációsnak beharangozott nyilatkozat a "én evidenciám.." (a kompetencia helyett...)(hehe) kifejezéskeken kívűl semmi érdekeset nem tartalmazott. Az is röhejbe illő volt, hogy Juszt Lacika megint megpróbálkozott az avult trükkel, hogy a felkonferálás alatt megcsörren a mobiltelefon a zsebében, jelezve, hogy micsoda sztoriról van szó, biztosan most próbálják leállítani nehogy műsorba menjen... hehhhe.
Szerintem kár volt az egy évvel ezelőtti kudarcba fulladt interjúból megpróbálni tőkét kovácsolni.

ET2000 Creative Commons License 1998.07.09 0 0 197
Hello!

eppen kulfoldon vagyok. ugy fel eve. jonnek otthonrol neha, kerdik is: hogy elsz? mondok: bekesseg, nyugalom, mint szanatorium. erre mult heten kapom a leveleket, hogy "ebben a SZARRAKAS orszagban kell elni", meg hogy ma mar akarkit kinyirhatnak kulonosebb ok es indok nelkul. jon hozza a nyar: itt a szezon, erre nehany kulfoldi agyat felkenik a belvaros falaira... nagyszeru reklam!

nem ertem a problemazokat. kinek rossz ez az egesz? az aldozatok a "szarrakasrol" expressz repulnek a mennyorszagba, ott dicserik fennen az urat. ennek tudataban a rokonok es hozzatartozok is zsoltarozhatnak, hiszen a halottnak talan igy a legjobb. idegenforgalom? lehet nalunk is elkezdeni nyomni az "I SURVIVED HOLIDAYS IN BUDAPEST" feliratu T-shirtoket, muanyag kezigranatot, Matuska-modellvasutat arulni a lengyelpiacon.
biznisz iz biznisz!

persze van, aki nem vesztette el a szellemeskedo-kedvet, telefonal a haverjanak, mintha o lett volna, haha, kurva jo poen! persze melletarcsaz, rendorseg meg megy a kommandoval...

istenem, a regi szep idok, amikor meg csak a bombariadok voltak divatban!

Bombaforma!

e.t.

Acosh Creative Commons License 1998.07.07 0 0 196
Kicsit OffTopic, deazért:
valahol középtájon volt szó róla, hogy be kellene keményíteni a rend őreinek. Látta tegnap vki a Fókuszt az RTLKlub-on? Az Emberi Jogok vmilyen aktivistája gyorshajtott (vagy vmi ilyesmi, az elejét nem láttam :-(, rendőrök megallították, asztán az alezredes jól elverte az út szélén álló rendőrkocsiban, majd bevitte az örsre, ott tovább tiporta, nem engedte telefonálni, satöbbi. Mutatták a fickó sérüléseit: 4 nap után is jól láccottak.
Hát kell ez nekünk???
medwe3 Creative Commons License 1998.07.07 0 0 195
madár!
Nem csak sugallom, hanem állítom. Olvastad Móricz Zsigmondtól a rokonokat?

McAtti!
És szerinted Bodor Pál nem példás? S ha nem, akkor miért nem? Ezt komolyan kérdem Tőled, ugyanis sokáig olvastam az illető uraság cikkeit, és ugyan miondennel nem értettem egyet, de fikázásra alkalmat adó megnyilvánulásáról nem tudok.

McAtti Creative Commons License 1998.07.06 0 0 194
Es kimaradt: nem ertem, miert kell a
Deutsch-ok cikizni... A Demszki felhuzatta a
kalozlobogot a birodalmaban. tehat nem o
huzta fol, nem csinalt o semmit, csak
kiadott Budakeszirol egy sajtokozlemenyt
(vagy nem is o, hanem a sajtotitkara?).
Orban viszont elment a Balesetibe,
szemelyesen, Deutsch meg elballagott
gyertyat gyujtani, szemelyesen. Szerintem eg
es fold a ketto kozotti kulonbseg, mind
hozzaalasban, mind a megvalositasban.

Attila

McAtti Creative Commons License 1998.07.06 0 0 193
Medwe3! A Bodor Pal azert rossz, mert a
peldas eletu, kulhonbol ideszakadt
emberekrol volt peldazat. (peldas AND
kulhonbol).
Gottlied, hadd igazitsalak ki. Egyreszt
Pintert eppen azert kellett eltavolitani,
mert ot nem lehetett kezben tartani (hogy
szepen mondjam). A Vikit meg meg ne bantsad,
merthogy meg csak ma delutan lett
miniszterelnok, ma valasztotta meg a
parlament, ma tette le az eskut. A kormany
meg meg sem alakult. (Fidesz ide, vagy oda,
legalabbis meltanytalan szamon kerni egy meg
meg sem alakult kormanyon barmit is. Bar az
teny, hogy eddig a Fidesz igereteibol semmi
nem teljesult...-- hogy ezt eddig a nepszaga
nem vette eszre!)

Attila

Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 1998.07.06 0 0 192
Ez itt néhány részlet azokból e-mailekből, amikben egy haverom számol be a "pukiról".

"Kicsik!

Tekintettel a szerencses munkahely valasztasra eloben sikerult vegigneznem a mai napi fo esemenyt, amely Boross Tamas vallalkozo baratunk, testore es macaja ellen iranyult az Aranykez utcaban.

Eloljaroban annyit, hogy eletem legdurvabb elmenye volt, pedig mar lattam Atit is hanyni, holnap reszletes elmenybeszamolot kuldok, kulonos tekintettel a broker tarsadalom parkolohazban orzott autoira, a
kirakatokra, vertocsakra, es szemelyes aspektusokra."

(...)

"Hello kicsik!

Na most mar kezdek magamhoz terni. Igaz ezen segitett az is, hogy tegnap (miutan ketto (!) oras procedura utan sikerult kihozni a kocsimat a parkolohazbol es meg azt is felirtak a zsaruk, hogy mikor sz@artam
utoljara), talaltam a hutoben 3/4 uveg geri bikaveret, amit ugy nagyjabol egyben huztam le, el is aludtam a nappaliban, arra ebredtem
kettokor, hogy a hozentrager meg akar folytani. Zuros egy nap volt.

Hat szoval az volt (amiert megzuhantam), hogy tekintettel arra, hogy a tozsde jogi irodaja a Regiposta utcaban van, en onnan jottem at, kb. 11.50-kor haladhattam el az ominozus kispolak mellett, igaz akkor nem annyira tunt fel. Pont felertem a tozsde epuleteben az irodamba, amikor leulok a szekembe, iszonyatos nagy puki, ablak kitorik, ket csaj leesik (!) a szekrol, mindneki rohan az ablakhoz a kovetkezo latvany tarul az
erdeklodo ele:

Kb 200 meterre ket kocsi kb 5-8 meteres langokkal eg mint atom, iszonyatos durranasok (kerekek), aztan meg egy nagyobb puki, megadta magat az eggyel elorebb parkolo kockalada is. Meg nagyobb langok, akkora
fust mint egy MT koncerten a fenykorszakban, csak ez fekete, suru es semmit nem lehet latni. Mi az ablakban, az erkelyen allunk mint faszok es nezunk es senki nem bir szolni semmit. Lent gyulekezo jarokelok, a
rendorok a tuz korul ugralnak, mint valami tanyersapkas indianok es ilyen kis kezi fikakkal fujjak a borothvahabot a tiz meteres langokra. Meresz es ugyes egyben.
Most jon a szaftos, de elotte reklam!"

(...)

"Reklam utan ujra itt a puki hirado. Na szoval, mindneki ordibal ottlent, egy ujsagirot csunyan kibasznak az ideiglenes kordon mogul, a rendorok oltanak es most tessek figyelni! Ezer kocsi csikorgo kerekekkel jon ki a parkolohazbol es huznak el a zsaruk mellet, akik azt se monnyak, hogy bu.

Kb. 15 perc (!) telik el, mire elokeveredik az elso tuzolto, es ujabb 4-5 perc mire mento jon. 20 percig nem jott mento. Azert ez gaz. Lassan oszlik a fust, a jarda kb. 5 helyen tiszta ver, nagyon durva, a rendorok kezdenek magukhoz terni es szervezkedni, nyomozok, nyombiztositok, katonak, kommandosok.

Kozben a tozsden kezdenek rosszul lenni az elso csajok, az egyik ugy fogja a cigijet, hoygnem nagyon kell gondoskodni a kepzodo hamu eltavolitasarol, ugyanis ugy remeg a keze, hogy minden hamu lehullik. Egy humor harold meg is szolitotta kedvesen az emlitett holgyet: "mi van zsuzsa, te is tartozol valakinek?" Asszem ez a morbid humor.

Ket ora mulva sem engednek be senkit a parkolohazba, egy no sir: ki a fasz fogja neki kifizetni orankent a 180 ft-ot? kozlik vele, hogy a kocsija javitasa ugyis benne lesz 180-ba, de ezerbe, nyugodjon meg.

Ja! Egy erdekes. Koranyi G. Tamas ujsagiro, aki ismeri tudja mekkora nagy fasz, a kozelben tartozkodik es ugy dont, neki ezt latnia kell. Bemegy, elcsuszik a habon, a fel arcat lenyuzza es agyrazkodast kap (!).

Olyan ot korul atmentem megnezni a kocsimat, akkor mar beengedtek. Kineztem az utcara, gyerekek, legsotetebb IRA haboruk idoszakaban nezett ki igy Belfast. Gondolom. Szetment az utca. Teljesen.

A parkolohazban kb. 50 kocsinak betort ablaka, ajtaja, van amelyik ledobta magarol a lokharitot, volt amelyik belul esett (!) szet.

De minden szep es jo, uj frizkos Dajcstamas lenyilatkozta: ennek vege. Ertsd: nem lesz tobb puki. Meg lehet nyugodni. Jovan."

Mogorva!

Nem hiszek abban, hogy Boros gyilkosai kipróbálták volna a távcsöves puskás megoldást, majd kerestek valami "biztosabbat". A robbantás ugyan nagyon látványos és sokkoló, de igencsak bizonytalan eszköz, míg a távcsöves puskával végrehajtott merénylet ellen gyakorlatilag nem létezik semmiféle védekezés - Kennedy-t sem tudták megvédeni a testőrei. Szerintem a robbantás _másodlagos_ célja a zavar- és hisztériakeltés volt, ami sikerült is.

bajkon úr!

A rendőrségnek tudomásom szerint semmiféle hivatalos tanúvédelmi programja nincs, ugyanis a jelenlegi jogrendszerünk nem ismeri a vádalku intézményét. Tehát ha a rendőrség alkalmazza, azt csakis jogellenesen teheti. Továbbá: sok év telt el és sok tanú halt meg, mire kialakult a hatékony tanúvédelem azokban az országokban, ahol ez egyáltalán létezik (USA, Nagy-Britannia, Olaszország, Németország). És ez is olyan országokban következett be, ahol a maffia- vagy a terroristaharc az állam alapvető létét veszélyeztette. Ettől azért még messze vagyunk.

Diolen Mobi

madar Creative Commons License 1998.07.06 0 0 191
"Népszabi:"
Információink szerint Ignácz István dandártábornok, az ORFK főigazgatója azért rendelt el belső vizsgálatot a BRFK-n, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon és a KBI-nél, hogy tisztázza: a Borossal kapcsolatot tartó, illetve az ellene nyomozó rendőri szervek kellő gondossággal kezelték-e a tőle kapott információkat, ki és miért adta ki a kihallgatási jegyzőkönyveket a sajtónak és az ALVILÁGNAK.
Gottlieb Creative Commons License 1998.07.06 0 0 190
Úgy látom, itt az ideje, hogy én is beleszóljak:

1. madárral egyetértek.
2. A déli és keleti határokon létre kellene hozni egy jó kis aknazárat, bevezetni a vízumkényszert, ezenkívül minden külföldit, aki csak egy paraszthajszálnyi törvényellenest elkövetett (elég egy piros lámpa) az első géppel hazapaterolni, de előbb _teljes_ vagyonelkobzás.
3. Minden külföldit, akinek nálam barnább a bőre, és nem a nyáron barnult, kérdezés nélkül az ország 24 órán belüli elhagyására kötelezni.
4. A halálbüntetést _ NEM_ visszaállítani, de az életfogytiglani kényszermunkát (kőbánya) bevezetni.
5. A rendőrségnek _értelmesen_ elosztva, elegendő pénzt biztosítani, és a hatáskörüket az elvárásokhoz igazítani.
6. Az ilyen korrupt tetűt, mint Pintér, közelébe sem ereszteni a BM-nek.Mit gondoltok, miért váltották le?
7. Ezt a csibészbarát joggyakorlatot azonnal megszüntetni, mert most a jog őket védi.
8. Megnézni, itthon kinek van 100 eFt-nál nagyobb adótartozása. Az ilyeneknek adni 24 órát a tartozásuk rendezésére, ellenkező esetben teljes vagyonelkobzás és kőbánya (mint fent).

Csak az a baj, hogy ez a taknyos polgár Viki nem tud és nem akar bekeményíteni.
Tanulság: rosszul szavaztatok, elvtársak!!

Nem baj, mert ha ebben az ügyben nem tudnak eredményt felmutatni, akkor bukik a kormány, új választás lesz, és akkor jöhet Szabó Albert, aki _RENDET-_ csinál.


madar Creative Commons License 1998.07.06 0 0 189

Azt írja az újság…

Értesüléseink szerint MSZP-s körökben a csütörtöki robbantást követően sokan attól tartanak, hogy szocialista politikusok nevei is felbukkannak a további nyomozás során. Különös aggodalom övezi az Energol-ügy újbóli felmerülését, hiszen az eddig csak félig feltárt ügy további felderítése új lendületet kap a közvéleményt meglehetősen sokkoló Aranykéz utcai mészárlás után.
Az Energol Rt.-vel kapcsolatban napvilágot látott már Csikós József vezérigazgató neve, aki korábban az MSZMP KB sajtóügyekkel foglalkozó munkatársa, majd a Belügyminisztérium irattárának vezetője volt, a rendszerváltáskor pedig az iratmegsemmisítéseket vezette a tárcánál.
A meggyilkolt Boros Tamás információink szerint szintén alkalmazott volt pártbürokratákat, például Csikós korábbi MSZMP-s főnökét, a szociáldemokratákhoz nemrég átigazolt Berecz Jánost.
Az Energol Rt.-vel üzleti kapcsolatban állt az az ETL Rt. is, amelynek felügyelőbizottsági tagja volt Karl Imre, az MSZP energetikai kormánybiztosa. A szocialisták ma attól félnek, mikor bukkan föl Csintalan Sándor és Toller László politikusok neve is az Energol Rt. viselt ügyei kapcsán.
A magyar-ukrán autóüzletre specializálódott Conti-Car Kft. is úgy jelent meg a Boros Tamás elleni merénylet kapcsán, mint esetleges megrendelő. A KBI eljárást folytat a cég ellen, amelynek koronatanúja Boros lett volna. Ugyanakkor a Conti-Car vezetője olyan "sikercégek" tulajdonosával tart fent üzleti és személyes kapcsolatot, mint az a Metra Kft., amely az orosz-magyar vállalati adósság lebontásában játszott egyedülálló szerepet. Az adósság fejében ugyanis a legkeményebb árut, földgázt importálhatott Oroszországból. E cégnek is igen kiváló orosz és ukrán kapcsolatai vannak tehát. Talán nem meglepő, hogy az IKIM Oroszországgal és a FÁK-kal foglalkozó főosztályvezetője, Tamás István is e kft.-nél dolgozott egy darabig, felesége pedig a mai napig.

madar Creative Commons License 1998.07.06 0 0 188
Kedwes Medwe 3!
Azt írod:
1. félnek.
2. azt csinálják, amire parancsot kapnak
3. bűnözőék soxor el tuggyák intézni, hogy ne cseszegessék őket. Merhogy a parancsnokok is kapnak "fentről" sok érthetetlen utasítást. Aki érteni akarja, az nem sokáig parancsnok.
Mintha azt sugallnád a bűnözésnek kapcsolata van a "fenttel". Mi a fene...
medwe3 Creative Commons License 1998.07.06 0 0 187
szerintem azért, mert
1. félnek.
2. azt csinálják, amire parancsot kapnak
3. bűnözőék soxor el tuggyák intézni, hogy ne cseszegessék őket. Merhogy a parancsnokok is kapnak "fentről" sok érthetetlen utasítást. Aki érteni akarja, az nem sokáig parancsnok.
Meg különben is. Ki az a malyom, aki havi 24.000 nettóért vásárra viszi a bőrét?

sztorim nekem is van:
feljelentettem egy győrit, Kecskemétről. Megidéztek, elmentem. Az dossziényi iratomat ott-tartották. Aztán visszahozták. Rendőrautóval (!), Győrből (400 km!)

Úgy hat éve valaki telefonon megfenyegetett engem és k. családomat, kiirtással. Szavainak lövöldözéssel adott nyomatékot. Lakásból hívott, részeg volt és a lövedékek becsapódása is tisztán hallatszott. Magnóra vettem és besétáltam a kerületi kapitányságra. Ott éppen egy csavargó rugdosásával voltak elfoglalva és mekkértek, hogy a személyes vitáimba ne akarjam bevonni a rendőrséget, mert van elég bajuk nélkülem is.

L.A. Creative Commons License 1998.07.06 0 0 186
Most elmondok egy megtörtént igaz történetet:
Ez még 1994 ben történt.
Vásároltunk egy progamot egy cégtől (1 db Novell DOS 7.0 7800 Ft értékben).
Valaki feljelentette ezt a számítógépes céget azzal hogy úgy ad el SZÁMíTÓGÉPEKET hogy fent "felejt" néhány programot NC,DOS meg ilyenek.
Természetesen rendőrség kiszállt a céghez házkutatás miegymás.
Igaz hogy a mi cégünk ettől az egy esettől eltekintve semmiféle üzleti kapcsolatban nem állt a nevezett számítógépes céggel. Sőt nem is számítógépet vásároltunk tőle hanem egy sima programot.
Nos ez a körülmény elegendő indok volt a rendőrségnek hogy büncselekmény alapos gyanúja miatt házkutatást tartson a mi cégünknél is. Persze akkor még a szoftver legalizálás még gyerekcipőben járt.

Nos mint látható nem kell túlságosan nagy dolgot csinálni ahhoz hogy a rendőrök átforgassák az irodádat meg mindent. A kérdésem a következő: miért nem tudják ezt a játékot eljátszani a rendőrök az igazi bűnözőkkel is????

medwe3 Creative Commons License 1998.07.06 0 0 185
McAtti!
Miért is erős a Bodor Pál emlegetése?

(recece-madártól továbbra is elhatárolódom, ha legutóbbi 1-1 hozzászólása(suk) tartalmának nagyrészével egyetértek is)

A bűnözőgyanús elemek nemcsak működnek és jól szórakoznak, hanem műsorokat vezethetnek, még a közszolgálatiban is.
(Gyárfás Tamás, Kapuvári Gábor, hogy csak 2tőt emliccsek, de vannak még, bőven.

Bátorkodom feleleveníteni egy nagyonazelején elkövetett megjegyzésemet, miszerint a maffiaügyeket nem szabad egyetlen kormány nyakába se varrni. Nem tehettek a robbantásokról Boroshóbagolyék, és nem fognak tehetni Polgárék sem.
Ők csak a rendőrséget erősíthetik 100%-osra, de még az is kevés.
Naív, aki azt gondolja, hogy 4 év alatt több évtizedes negatív jelenségeknek demokratikus eszközökkel véget vethet.
Ld. az olasz maffia, aminek a gyökerei a nem kellően szétvert első világháborús olasz seregből nőttek ki és tehetetlen vele szemben mind az összes olasz, mind az összes amerikai hatóság.
Ha egy felelős politikus átgondolja azokat az összefüggéseket, aminek része az Afganisztánban edződött orosz,
a Csecsnyában edződött csecsen,
a jugó háborúban tanult szerb és albán,
a Szovjetúnióban hatalmátvesztett befolyásos,
az egyelőre csak honfitársait gyilkolászó kínai,
az át-átnéző ukrán
a zöldségből-biogilisztából-olajszőkítésből-borhamisításból-szexpiacból-szerencsejátékból megtollasodott magyar
érdekcsoport (maffiózó), illetve
ezek befolyása a rendőrségre és egyes politikusokra,
és bármit ígér,
akkor vagy nagyon naív, vagy tudatosan hazudik.
Esetleg diktatúrára készül?

madar Creative Commons License 1998.07.06 0 0 184
A hét végi világsajtó több orgánuma is foglalkozott a budapesti robbantás körülményeivel, politikai és társadalmi hátterével. Miközben a mérvadó brit liberális orgánum, az Independent a kontrollálatlanul beáramló pénzösszegekről ír, a Die Presse már konkrétabban fogalmaz, a leköszönő kormányzatot is felelőssé téve a történtekért. Nem történt semmi a „gyanús külföldiek áradatának” feltartóztatása érdekében – jegyzi meg a lap.
A Mladá Fronta Dnes című cseh újság pedig kimondja: a robbantásért felelős személyek fejei nyilván csak azért nem hullottak eddig a porba, mert az új kormány még nem lépett hivatalba. Míg Prágában úgy látják, hogy az ártatlan áldozatokat követelő merénylet veszélyeztetheti az ország idegenforgalmát, Pozsonyban az Új Szó azt is kiemelte: a robbantás negyedórával a kormányprogram országházi ismertetése előtt történt. A merényletről beszámoló sajtó egységesen észrevételezi, hogy Magyarországon az alvilági figurák büntetlenül tevékenykedhetnek és szórakozhatnak.
recece Creative Commons License 1998.07.04 0 0 183
itt mégegy cikket találhatsz a Magyar Nemzetből. Érdekes a Csikós Józsefre történő utalása, ami kimaradt a Napi Mo-ból.
"Ennek révén jelentôs információkhoz jutott a KBI az Energol Rt. olajügyleteirôl, a fiktív
számlázásokról és a nem létezô cégek által folytatott ki- és beszállításokról.
Csikós József korábbi magas rangú MSZMP-funkcionáriust, nyugállományú
belügyi ezredest a bíróság a vállalkozó vallomása alapján helyezte elôzetes letartóztatásba.
Politikai összefüggések is felszínre buktak, az elsôsorban olajkereskedelemmel, a Slovnaft által
finomított üzemanyag forgalmazásával foglalkozó cég felügyelôbizottságának ugyanis egy
idôben tagja volt Karl Imre kormánybiztos, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselôje.
Letartóztatták az ügyben az Energol Rt. vezérigazgatóját, Csikós Józsefet, aki korábban az MSZMP KB
sajtóügyekkel foglalkozó munkatársa, majd a Belügyminisztérium irattárának vezetôje volt..

Sajnos, hogy egy ilyen tragikus eseménynek kell bekövetkeznie a bűnösök felelősségre vonásához. Sajnos, hogy még politikai jellege is van a szerencsétlenségnek. És az orosz vonal?
Hogy meddig mernek majd elmenni a felderítésben, ez igazi erőpróba lesz.

recece Creative Commons License 1998.07.04 0 0 182
bocs,lemaradt valami, megpróbálom ujra
itt találod az információ forrását.
Az alteregóról szóló feltevést erősen kétlem.
recece Creative Commons License 1998.07.04 0 0 181
Csaszi,

hogy a véleményed mennyire mennyire nem helytálló és elfogult, arra HREF="http://www.napimagyar.hu/belpol.htm"itt találsz egy cáfolatot.
Amint kiderül, igenis vastagon benne vannak a felső, sőt politikai körök
is a szennyben. A legnagyobb baj éppen az, hogy nem csupán gengszterbandák
egymás közötti leszámolásáról van szó. Azok kedvéért, akinek nincs ideje
az egész cikket végigolvasni, engedtessék meg egy rövid beillesztés.
Azonban nemcsak a maffiózókról adott információkat egy nyolcórás,
videóra rögzített, ügyészek jelenlétében lezajlott kihallgatás keretében,
hanem azokról a rendőri vezetőkről is, akik titkos alkukat kötöttek az
alvilággal, akiknek közös érdekeltségeik voltak rettegett bűnözőkkel, s
akik pontosan tudták, kik állnak a robbantásos merényletek hátterében.
Mindez arra utal, Magyarországon a belügyi szervek által ellenőrzött
bűnözés tevékenykedik, kicsi az ország, mindenki ismer mindenkit, s
ráadásul egyes rendőrségi vezetők érdekeltek az alvilág által a
társadalom kárára felhalmozott pénzek elosztásában, de legalábbis
hasznot húznak a mocskos pénzekből. ...
A dokumentum szerint a több mint 140 robbantásból álló merényletsorozat elkövetőiről Boroson keresztül a
rendőrségnek is pontos információi voltak. Boros ugyanakkor a bűnözői körök és felső szintű rendőri vezetők közötti kapcsolatfelvételről és azok közötti gazdasági kapcsolatokról is informálta kihallgatóit.
A feltehetően rendőrségi elemzők által készített anyagok tanúsága szerint a fővárosi robbantásos merényletek szálai meglehetősen messzire vezetnek, kapcsolatban állnak az
illegális olajügyletektől, a védelmi pénzek szedésén át a rendőri és belügyi vezetés maffiakapcsolataiig
.
Vannak itt még keményebb dolgok is, és bizony-bizony a madárt csepülők tévedni látszanak (nem is először, pl. J.A. topicban is).

mesterlövész Creative Commons License 1998.07.04 0 0 180
Szerintem az átlagos honpolgárnak teljesen mindegy, hogy meghalt vagy csak úgy tett mintha...
A lényeg, hogy az alvilág ne akarja többet felrobbantani, mert így legalább néhány robbantással, lövöldözéssel kevesebb lesz az utcákon.
Mogorva Creative Commons License 1998.07.04 0 0 179
Khmm... magukat jól értesültnek tartó forrásokból olyan információk terjednek, hogy a robbantás közel sem azt a célt szolgálta, amire a rendőrség gondol. Arról beszélnek, hogy Boros "úr" szerveztette meg az egészet és Ő már több napja külföldön tartozkodik, és a robbantás előtt közvetlenül Magyarországra érkezett ALTEREGÓJA volt az áldozat. Azt mondják Boros nem volt annyira hülye, hogy tök egyedül sétálgasson a nyílt utcán, ráadásul sohasem állt meg telefonálgatni közben. Most meg milyen érdekes a világ megcsördül a telefonja, és éppen a következő másodpercekben felrobbanó autó közvetlen közelében áll meg az utcán telefonálni. Szerintük Boros így akart a rendőrség és az alvilág szeme elől eltünni. Állítólag a pénze megvolt hozzá...
Az, hogy miért a nyílt utcán robbantottak és főképp miért ilyen példátlanul hatalmasat és sok oáldozattal járó módon? Állítólag azért, hogy hihető legyen a dolog, hiszen Boros majd mindennap megfordult itt, és, hogy a közvetlen áldozat később azonosíthatatlan legyen. Állítólag sikerült.

Így első hallásra az egész Diana hercegnő tavalyi halálakor terjengő pletykákra emlékeztet és elég hihetetlen. De mi van ha igaz?

RaSeK Creative Commons License 1998.07.04 0 0 178
Igazad van, Wágner úr, madár mintha kezdene visszavenni. Lehet, hogy lyól sikerült az éjszakája??? (sör-nő, vagy sok sör vagy sok nő, mittomén valami ijesmire gondolok...)

Egy hitetlenkedő posztkommunista-liberálbolsevik

mesterlövész Creative Commons License 1998.07.04 0 0 177
Én itt dolgozok a Városház utcában (két utcányira a robbantás színhelyétől). Déli 12 óra előtt néhány percel hatalmas "durranás" rázta fel a környéket. Jellemző, hogy először csak poénkodtunk: "biztos valamelyik rosszfiút robbantották fel, úgy kell neki".Azután az ablakból láttuk a felszálló füstöt, majd a déli Híradó élő háttérképén szintén észre lehetett venni a felszálló szürke gomolyt. A hírekben persze még nem volt szó erről.
Az elkövetkező fél óra a szörnyű felismerésé volt. Először csak egy-két tűzoltóautó érkezett, azután egyre több szirénát lehetett hallani. Erre egy páran lementünk megnézi pontosan mi és hol történt. Szörnyű volt! Egy kiégett Mercedes (még erősen dőlt belőle a füst), több kiégett parkoló autó, betört ablakok,kirakatok. A földet mindenhol vastagon üvegszilánkok és törmelékek borították. Egy halott feküdt az utca közepén, két megégett, erősen roncsolt test (mint utóbb kiderült az egyik Boros Tamás volt). Mindehol tanácstalanul lézengő emberek, egyesek véres ruhában, mások "csak" erősen hisztérikus, sokkos állapotban. Ekkor a rendőrök is magukhoz tértek és elkezdték lezárni a környéket.
Az egész egy boszniai helyszini tudósításra emlékeztetett élőben! Valahogy megváltozott a hangulatom, nem hittem volna, hogy ott abban az időben előfordulhat ilyen szörnyűség. Ámbár lehet, hogy ez lesz a jövőnk.......
Wágner úr Creative Commons License 1998.07.04 0 0 176
Madár legutolsó megfogalmazását korrektnek tartom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!