Jééé, ez egy érdekes topik - ebből alakult ki a PofaVizit az Iszoldában (hála az aSk dizájnnak :)))
Hűűű, hogy azóta mennyi Söröt megittunk.... és hányszor váltottunk szervert, hogy most a régi linkek nem is élnek már....
Azt hiszem, mikor a topic indult, akkor még elég hosszú találkozómentes időszakok voltak. Ellenben most ... :-))
A kérdés a topic-béli szereplésekre vonatkozott.
Másrészt a Találkozós fényképek ritkán vannak nick-ek szerint feliratozva.
Azért jó, hogy bővül a képtár !
Azóta eltelt egy kis idő, jött néhány új arc.
Te vajon adnád-e az arcod a hozzászólásaidhoz ?
/ Kérdem én, akinek az óvódáskori képe figyel az Iszoldában... .-)) /
Neeeeeeeeeeee! A képek helye az Iszoldában van! Na, jó a link még elmegy, de Laci, képzeld el, hogy egy tájékozatlan kolléga benyom ide egy másfél megás bmp-t! Brrr. Amúgy az ötletet támogatom :-)
Üdv: Böli
(Újabbaknak: Az Iszoldába meg úgy kerül fel, hogy el kell küldeni Wágner úrnak emilben, mellékelve egy sört! -:)
Neeeeeeeeeeee! A képek helye az Iszoldában van! Na, jó a link még elmegy, de Laci, képzeld el, hogy egy tájékozatlan kolléga benyom ide egy másfél megás bmp-t! Brrr. Amúgy az ötletet támogatom :-)
Üdv: Böli
(Újabbaknak: Az Iszoldába meg úgy kerül fel, hogy el kell küldeni Wágner úrnak emilben, mellékelve egy sört! -:)
Ha valaki, monyuk Jackie hozna ide egy digi-fényképezőt, akkor én isch adnám arcományomat a digitálisch utókornak. De az a gond, hogy még analógban sincs rólam nagyon fénykép (a múltkorit sem küldték ki. Zsugori kopók :) )
OFFTOPIC ON
Kismókus
Nem azért mutatom, hogy bárkivel is megpróbáljalak összeboronálni, egyébként az apósomra ütött. Rám a kisebbik fiam hasonlít. Az én képem összehasonlításként ugyanott megtalálható + 10 év + szemüveg.
A kedves sorokról csak annyit az óriási vitától függetlenül nekem szimpatikusak az írásaid. (Lehet, hogy Fóka és Hant mőgé én is beállok a sorba, aztán utolsó pár előre fiuss.
Typo
OFFTOPIC OFF
Kedvességed és kedves soraidat köszönöm. No meg kistypot is! :-) De mint mondottam, van egy szerető férjem! Azért róla annyit,hogy nagyon csinos! ;-) (Ez pajkos kacsintás volt.) Rád hasonlit?