Keresés

Részletes keresés

Gyötör Creative Commons License 2000.01.24 0 0 3
Dear medwe,
miért vagy ettől le dermedve?
A kereskedelmi televíziózás hatására - a verseny, a szenzáció ugye - a bulvársajtó szintjére sülyesztik a köztájékoztatást.
Kinek lehetett rá szüksége:
1, ne légy ál-naív, Te is tudod a miniszteri (politikai, gazdasági, közéleti vezetői) kör melyik hatalmi csoport kiszolgálója, az ő renoméjukat erősíti, ha Pintért 10tázzák,
2, a holnap reagáló szociál-liberális baloldali politikusoknak+sajtónak - ellenkező értelmezéssel - a pontos információk közreadásával,
3, az ilyen-olyan médiának az általad is leírt okból (a pontatlan és gyakran egymásnak is ellentmondó tájékoztatás már csak felháborító hab a tortán, jelezve újságíróink, hírszerkesztőink szakértelmét, színvonalát).

Összesítve: a politikai és a média képviselőinek (éljen a cirkusz!), hogy legyen egy nagykendő, amit a nagyközönség szeme elő kötnek, amíg a valódi döntések és okosságok megszületnek ill. lezajlanak.

originalqszi Creative Commons License 2000.01.24 0 0 2
Pintyő másodszor is leesett az ágról, pedig anyukája ott volt mellette! Hiába no, késői gyerek! A többi tojásból már régen kibújtak a madárkák, de ő csak decemberben bújt ki. Így aztán nem is kapott rendes kukaceledelt, csak az emberek által kiszórt morzsákból táplálták a szülei. No nem baj, gondolta anyukája, tavaszra majdcsak repül........
Eddig tartott a mese, kiváncsi vagyok, hogy pille észreveszi e?:)))))
Egyébként már csak 4 topic van és elértük az 1998 júliust:-))))))
Feher Tigris Creative Commons License 1998.06.29 0 0 1
Bocs, lehet hogy en tudom rosszul, de az ugyesz kert megrovast, ezzel szemben a birosag MEGSZUNTETTE az eljarast, ami azt jelenti, hogy itelet, vagyis megrovas/egyeb buntetes nelkul fejezte be munkajat (koznapi osszefoglalo szohasznalattal FELMENTETTE). ez ellen fellebezett az ugyeszseg.
Tigris
RaSeK Creative Commons License 1998.06.27 0 0 0
medwe komám (bocs az "ölelgetős" megszólításért)!

Eccerűen arrú van szó, hoty a közcolgálati tívík naty-naty balyban vannak pénzanyagilag. Ezé' kell egy kis dörgölődzés az új POLGÁRi kormány felé. Hogy a Biopon Tívíben mi megy, az stáljucin kívül nem érdekel, de aztat nem is említetted, most látom. Az ertéel klubb mög szintén nemaza kiváló tíví, hát nekik is elkék ety kis kormánytámogatottság. Nézzé' foci VB-t, az legalább unalmas!!!

Medwe Creative Commons License 1998.06.26 0 0 topiknyitó
Egy topik épp most süllyed, ami a rendőrminiszterrel foglalkozott. Épp most megy az rtlklub híradójában Pintér felmentése. Láttam a közszolgálati híradót és a tévékettőt is.
Amit nem értek. MINDHÁROM híradó tele volt szakszerűtlen, indulatokat kavaró állításokkal. Pl. MTV1: nem hamisított okiratot a leendő miniszter. Mindhárom: FELMENTETTÉK Pintért.
Tény, hogy van ami jól hangzik, és van, ami igaz. Meg érdekesen kell tálalni a sztorit, hogy legyen nézőszám, ebből kifolyólag hirdetési bevétel.
De.
Pintérrel szemben a társadalomra veszélyesség csekély foka (büntethetőséget kizáró ok) miatt MEGSZÜNTETTÉK az eljárást és megrovásban részesítették. Ez nem felmentő ítélet.
Amellett a hivatkozott határozat NEM JOGERŐS, mert az ügyész fellebbezett.

Tehát a leendő miniszter úr továbbra is büntető eljárás hatálya alatt áll, ami a leendő pozíciójával nem összeférhetetlen, de az ilyen híradás fölösleges indulatokat kavar. De minek?
Kinek áll ez érdekében?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!