zért nem röhögnek olyan jókat. Lehet, hogy azt mondják, de azért létrehozták gyorsan a NAFTA-t, ami pedig főleg egy kifelé irányuló egyesülés, hogy kikényszerítsék az ejurópunyijótól is az akaratukat főleg kereskedelmileg. Azért az amcsik is látják, hogy mi a pálya, és nem nagyon örülnek, hogy veszélybe kerül a világelsőségük egy ilyen unió miatt.
pipi!
Honnan a francbó tuggyam? Az életbe nem patkoltam még egy lót se, nem hogy kettőt! Biztos, hogy jó kemény, és dudoros, amitől alkalmas egy határozottabb szócsatába való bevetésre.
Egység!
Angol, német, magyar labdarúgó szurkolók. Még, hogy mi nem vagyunk belevalók az ejrópaházba? Mégeccer valaki leírja, hogy mer itt ez, meg az van és akkor majd minket nem felvesznek, meg az aztán a jó példa, akkor jövök én a legnagyobbszámú lópatkoló-csavarkulccsal!
Medwe sztrovacsek! Hát hol lenne a Főördög, ha nem a Szellemország/város/világban? :)))
Persze itt Júrópban is egyaránt előfordul, de most látom, hogy az egész Univerzumban is kifejti jótékonyan kártevő hatását :)))
Wágnerúr!
Mejjik vót az a topik, ahol megin vót ördögölés? Belenéznék.
1épként kinyírtam a Luczyt, mer valaki fikázott a nickkel (télleg úgyvót, ahogy Luczy hagyta, az vót a lyelszó, amit közzétett) No, én mögváltoztattam a lyelszót, már énse tudom, mire, így a lucik száma megfogyatkozott!
Sztrovacseki üdvözlettel:
medw
Hűűűű! És még én pofáztam az előbb a másik topikban, hogy ez a Főördög nem szeret olvasni... hát... ez olvas!!! :))))
Csak miért pont a rólam szólót nem veszi elő soha?! Biztos azért, mert tudományosan nem lát bennem fantáziát :)))
Egy kontinens ?
Európa Unió ?
Kánaán ?
Utópia ?
USA utánérzés az öreg kontinensen ?
ahova szabadon lehet utazni ?
Vállalnál-e ott munkát ?
letelepednél ? (hol ?)
ha már (és egyáltalán ha ...) már Európaiak is leszünk jogi értelemben, mire számítotok, mennyiben változtat(hat)ja meg az életünket, 7köznapjainkat ?