Keresés

Részletes keresés

vidmar Creative Commons License 1999.11.02 0 0 13
"Topic-feldobás a mélyből, háthavalakielkapja No. 4."

vidmar - a topic-restaurátor

sti Creative Commons License 1998.06.23 0 0 12
Ti Csalódott Népek!
Azt hiszem csak egy megoldás létezik! Alakítsuk meg a Törzsasztal pártot! Jelentkezzetek az új topicban!
GLászló Creative Commons License 1998.06.23 0 0 11
No szép, nekem kell a Fideszt védenem...
Barátim. A Fidesz nem meglepi-szerűen tekintette koalíciós partnerének az MDF-et.
Nem tudom, hogy feltűnt-e valakinek, de hónapokkal a választások előtt választási együttműködési megállapodást kötöttek. Aztán sok (ha jól emlékezem 60) helyen közös jelölteket állítottak, a maradék nagy részében egymást támogatták, a fennmaradókban pedig visszaléptek egymás javára.
Hát ha ezek után valaki meglepődik, az nem naív, hanem tájékozatlan. Aki pedig tájékozatlanul szavaz, az némiképp felelőtlen, nem?

Ha arról beszélnétek, hogy a kisgazdákkal való koalíció megkötését végig homályban tartották, "lebegtették a kérdést" ez igaz lenne. Ám ez sem tisztességtelen, ráadásul minden elemző jóelőre jelezte, hogy képtelenség a kisgazdákat kikerülni a kormányalakításnál. Mondom: semmi meglepő és semmi tisztességtelen nem történt. Minden szavazásra jogosult magyar állampolgár tökéletesen tisztában lehetett a helyzettel.
De előre megígérem, hogy ha a következő választások előtt olyan problémátok van, miszerint kevés az információtok a pártok egymáshoz, vagy a társadalomhoz való viszonyáról, akkor segítek. Kérdezzetek inkább, mint hogy utólag siránkoztok.

OWO Creative Commons License 1998.06.23 0 0 10
Hali !

Zajos: ez így igaz. Vesztett pozícióból jó helyezést ért el az MDF - de én nem (ezt) akartam !!!

RaSeK: Jó poén volt. Markos-Nádas rulez !

Bye: OWO

RaSeK Creative Commons License 1998.06.23 0 0 9
"Nem ezt beszéltük meg..." (Markos-Nádas)
Zajos Creative Commons License 1998.06.23 0 0 8
OWO!

Viktúronk sajnos kényszerpályán mozgott ("az ország arra szavazott hogy leváltsák a baloldali kormányt", tán valahogy így hangzott) naná hogy nem szólt előre semmit az MDF-ről, hisz még nem tudhatta mi lészen, kinél kell ebédmeghívást elfogadni.

Amúgy én is csalódott vagyok Lakitelek és főkisgizda ügyben. MIÉP-be most nem kezdek bele.
Azért leszögezhetjük, hogy a választásokon az MDF járt a legjobban.

Üdv

Zajos

Csülök Creative Commons License 1998.06.23 0 0 7
Sajnos, nagy fájdalmamra meg kell védenem a FIDESZ-MPP-MDF-KDNP-STB-t. Az MDF-es vonalat végig hangsúlyozták a kampányban, csak a Torgyánt takargatták a reverendájukkal (persze aki figyelt, annak kilógott a lóláb). Sajnos ismerek olyan embert aki azért szavazott rájuk mert azt hitte (jókat veszekedtünk ezen), hogy a Viktor a Józsival soha! Hányan lehetnek, akik most szégyellik?
Erre ld. HVG címlap!
banya Creative Commons License 1998.06.23 0 0 6
Hát ahhoz képest, hogy az MDF még 5 %-ot sem ért el és az MDNP még annyit sem, szal ehhez képest kormányzati tényezők lettek. Falra mászom Lezsák Ájtatos Sándor önelégült arckifejezésétől. Vajon Viktorék miért nem mondták a kampányban ezt? A kisgizdákat sem mondták, sőt amikor a választás előtti valamelyik utolsó vita volt a Pokorni (ugyan kényszeredett arccal) csak kibökte, hogy a kisgizdákkal nem, nem, soha. Miért nem lehetett akkor bevallani? (Persze 5leteim nekem is vannak, hogy miért nem!) De most mán mindenki helyzetben, székben van. Már csak tenni is kéne valamit...
No pláne, főkisgizda, mint közti elnök!
pipi Creative Commons License 1998.06.23 0 0 5
Ezek szerin csak szemét van ?
Medwe Creative Commons License 1998.06.23 0 0 4
filyúg!
nelegyetek ennyire optimisták.
A szemét salynos nem söprődik el.
Meg ha el is, akkó gyün hejette úly!
Töfröcsó Creative Commons License 1998.06.23 0 0 3
Én valamikor hittem az ExFIDESZ-ben! Olykor-olykor még szavaztam is rájuk! Székház buli már egy kicsit kibillentett (yo-yo legyen walaki ügyes de pont együtt az ellenféllel sumákban! Na ne!) Oszt amikor összeáltak a Lezsnyákkal meg egész UltraLakitelekkel akkor végkép kiábrándultam! Szerintem még hozzám hasonlóan egy páran. A FIDESZ ezzel a koalícióval többet veszít mint amit nyerhetetett volna ha vár! Ha az ExFIDESZ megőrizte volna az eredeti arculatát 4 év múlva elsöprő többséggel nyert volna. Így meg majd őket is elsöprik. (Ez az élet rendje a szemetet el kell söpörni!)
pipi Creative Commons License 1998.06.23 0 0 2
Anyukám szerint az MDNP hamarosan beolvad a nagy polgári (nem nagypolgári) gyüjtő pártba.

OWO Creative Commons License 1998.06.23 0 0 1
Hali !

Igen, a "mellékpártja" alatt őket értettem.

Bye: OWO

pipi Creative Commons License 1998.06.23 0 0 0
Ha jól hallottam, már az MDNP is kezd beszivárogni a kományba államtitkári szinten.
OWO Creative Commons License 1998.06.23 0 0 topiknyitó
zevasztok !

Semmit. A polgárok többsége kiszavazta az MDF-et, és "mellékpártját", de a FIDESZ-MPP mégis "visszalopta" őket a Parlamentbe, sőtt a kormányba is. Hát kérdezem én, akkor mit ér a polgárok akarata ? Én már most meg mondom - emlékezzetek rá -, hogy ebbe a FIDESZ-MPP bele fog bukni, de nagyon ! Sokkal hamarabb, mint az SZDSZ az MSZP-vel kötött "házassága" miatt.

Viktor a napokban azt mondta, ha a FIDESZ-MPP abszolutt többséget szerzett volna az MDF-et akkor is be vette volna a kormányzásba. Miért nem mondta ezt a kampány alatt ?

Na, csalódtam Viktorban (GLászló, most valóban naív voltam).

Bye: OWO

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!