Keresés

Részletes keresés

Sgt. McCall Creative Commons License 2011.09.04 0 0 1723

Sziasztok!

 

Légyszi adjatok tanácsot, tetszik Nekem egy lány már talán egy éve, és fogalmam sincs hogy kezdjem el. Suliból.

Még amikor én voltam 10.-es  9.-es, annak idején közelebb álltunk egymáshoz mint most, viszonylag sokat beszéltünk de annak idején még számomra csak egy szép lány volt.

Aztán valahogy így eltávolodtunk egymástól. Eltelt 2 év mióta megismertem. Kb. fél éve totálisan bele vok zúgva, eddig mindig az volt, hogy szinte minden héten más lány tetszett,ez már nem így van. :D És úgy érzem, hogy egyre jobban kezdek beleesni, és nem tudom h. mit tegyek. Állandóan őt próbálom nézni, és abban a pillanatban amikor azt látom, hogy felém fordítja a fejét én hirtelen másfele nézek. Vicces! :D

Buszról észrevesz, bicajjal vok. mosolyog visszamosolygok...

Eléggé nagy kalap szarnak érzem magam, hogy 18 évesen sajnáltatom magam! Volt már barátnőm, úgy lett vége h. semmit nem közölt, csak elkezdett haverként viselkedni velem, és csak msn-en tartottuk a kapcsolatot. Ez mégis mi??

Én meg nem értettem h. mit tudnék már tenni? Mi a fene van??? Még nyaralásom alatt is kimentem az utcára, h. wifiről lopjam a netet, és tudjak vele csetelni. Ennyire nagy balfék voltam!!

Ő meg valószínűleg élvezte h. fut egy srác utána... Mindig írt olyan szövegeket amikor érdeklődtem h. úgy mégis mi van, amik értelmezhetetlenek, vagy az volt a válasz h. ilyet ne kérdezz tőlem mert túl bonyolult...! Persze!!! :@

Az első nagy szerelmi szenvedésem ez volt...

 

Soha nem volt még rá példa eddig, hogy gyakorlatilag a semmiből kelljen próbálkoznom. Sok haverom van aki bizony azt mondja, hogy Neki biz semmi érzéke nincs a lányokhoz, csak rengeteget próbálkozik, és 10-ből 1 bejön. XD

Amit eddig tapasztaltam az az, hogy a komoly, szép lányok nem fognak nyomulni! :)

Bezzeg akiket nem bírok elviselni annyira nem jönnek be se külsőleg se másképp azok aztán nyomulnak. Van egy lány akitől 12 éves korom óta nem tudok megszabadulni akár mit csinálok. Megmondtam Neki személyesen. 20 perces olvasnivaló leveleket írtam, direkt kicsit bunkón, hogy értsen már a szóból! NEM!

Van egy rövid hatása ameddig meg van sértődve, aztán minden kezdődik előről, hogy állandóan rajtam lóg és nem tudom lerázni.

Olyan mint egy kullancs! :D És ez a lány ugyan abba az osztályba jár, amelyikbe az a lány akit én szeretek.

Ja, és most megint leráztam mert volt egy buli ahol ő is ott volt és nyomult rendesen, erre pár héttel később karneválon ő jön oda h. hajlandó megbocsáltani! Mondom mégis mit?! Én mondom Neki, én békében vok. vele de tartsuk a távolságot!

 

Ezek után facebookon megint kezd mindenről kivallatni, megint írok egy lerázó levelet. Erre a suliban belém véste a körmét, megnövesztette olyan hosszúra, hogy az érintőképernyős telefont kezelni sem tudja!! XD

Én röhögtem miközben belém véste a körmét aztán lecsaptam a kezét és ott hagytam. De nem hiszem, h ezzel vége van... talán soha nem adja fel! :@

 

Lenne még mit mesélnem, de így is eleget szövegeltem. :)

 

Lászl0 Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1722
Mikor mi középiskolában szerenádoztunk egy társasháznál, nagyon sokan kijöttek senki nem szólt be, csak hallgatták. Viszont ha valaki így vall szerelmet, az nagyon szép :)
aquarius0 Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1720
volt erkélyjelenet meg minden?:D azzal az a baj, hogy a szomszédok, néha kevésbé értékelik a dolgot:D
Előzmény: Törölt nick (1719)
aquarius0 Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1717
hát szerintem a romantikus klasszikus klasszikus dolgok mindig bejönnek. a lényeg, hogy lepd meg valamivel, amitől elolvad. szerenád, csoki - diabetikus, ha cukorbeteg, figyelj az apróságokra -, virág...valami filmbeillő.
Előzmény: szocs30 (1715)
viragviki Creative Commons License 2010.08.17 0 0 1716
Vennék egy nagy levegőt, és gyorsan randira hívnám a lányt, egy csak neki szóló dallal. Keresd a yippibox.com -on! Ebből érteni fog, és felkapja a fejét, hogy jobban megnézzen magának. Sok sikert!

Viki
Előzmény: szocs30 (1715)
szocs30 Creative Commons License 2010.08.12 0 0 1715
Segítsetek létszi egy lányt megakarom kérni hogy járjunk de nemtudom hogykezdjek bele?
braxatoris Creative Commons License 2008.11.30 0 0 1713
Udvarolnék neki, de nem merek.
braxatoris Creative Commons License 2008.06.08 0 0 1712

Szmájlinéni, köszönöm Önnek!

 

Jó ötleteket adott, a kapkodás nem az én módszerem, azt hiszem, a vidámpark jó ötletnek tűnik. Csak attól félek kicsit, hogy nehogy túl könnyednek játékosnak tartson, komolytalannak, bár ez a beszélgetések során úgyis kiderül.

Hagymavirágot lehet kapni a virágboltban? Utánakérdezek.

Még egyszer köszönöm!

 

Szép álmokat kívánok!

Előzmény: szmájlinéni (1711)
szmájlinéni Creative Commons License 2008.06.08 0 0 1711

szia!

 

szerintem az udvarlás a mai "fiataloknak" (15-25, ++) is kell, ha bohém a lány, akkor biztos nem olyan, aki rögtön a "lényegre" akar térni. szerintem ismerőseitől tudd meg, mit csinál szívesen a szabadidejében, a mozit és a hangos koncerteket sztem elsőre kerüld. meg a strand sem ajánlatos;) esetleg vidámparkba, vagy valami késő esti kötetlen piknikre (lángos, sör/üdítő) a dunaparton, vagy valami kedvenc helyen, elhívhatod. beszélgetni a legjobb, hiszen így ismeritek meg egymást, így fogtok kinyílni egymás felé. meg hogy vannak e közös témáitok. vehetsz neki egy bohém ajándékot is, pl hagymavirágot (az a lila gömbvirág), vagy írsz egy ritka, de tuti zenékből álló audio cd-t stb. ne legyél tolakodó, mosolyogj, tartsd szóval. dícsérd, de búcsúzáskor ne ugorj rá:)

 

sok sikert!

Előzmény: braxatoris (1710)
braxatoris Creative Commons License 2008.06.08 0 0 1710

Sziasztok!

Szeretnék udvarolni egy lánynak, aki kissé bohém, néha meg túl komoly. A reakcióin nem lehet igazán kiigazodni, azt érzem, hogy ő is kedvel. Szerintetek hogyan kezdjek el udvarolni. Tudtok nekem tanácsot adni?

Sir.Telen Creative Commons License 2007.04.04 0 0 1709
üdv

ezt gondoltam felhozom a béka segge alól, hátha van vkinek építő jellegű hozzászólása.....

Egy hete esett meg velem a következő eset, amire azóta is fenomenális visszagondolni

egy szórakozó hely kisebb termében volt kb 30 lány és 30 fiú..... egy óráig voltam ebben a teremben és kb 6 lánynál próbálkoztam.... ami annyit jelentett volna hogy pici tánci-tánci után elhívtam beszélgetni.... mondanom sem kell 6ból semmi.... aztán voltak persze ismerőseim... ők is hasonlóra jutottak.... basztak rájuk nagy ívben

aztán jött a fordulat, amire senki sem számított..... az egyik pultos csaj felállt a pultra és elkezdett táncolni //sakáltanya - rulez//

Erre mi szépen odaröppentünk faképnél hagyva a kedveshölgyeket.... és azt az arckifejezést az életben nem felejtem el, amit akkor láttam:

egyszerre volt bennük a féltékenység, irígység, csodálat, meglepődés, amikor látták, hogy ott táncolnak egyedül mi pedig pont úgy baszunk rájuk, ahogy ők tették ezt korábban.....

Persze tudom, hogy egy nőnek kell a körülrajongás, babusgatás és foglalkozni kell vele
de nekem pedig kell az ölelése, hozzámbújása, érintése......

sajnos egyikünk sem kapta meg amit akart.... :-)
De a látvány örökre az enyém marad :-) és kárpótol az összes elutasításért..

üdv
szomorce Creative Commons License 2005.02.21 0 0 1708

Az a kérdés merült fel bennem, hogy:

Ki udvaroljon?...

Hogyha egyértelműen látszik, hogy a férfi akarja, hogy udvaroljanak neki, de csak azért, hogy ne ő legyen a "bűnös"...?

 

Na mindegy, ilyen gondolatok jártak a fejemben, de elolvastam ezt a hozzászólást a félénkségről, és igen jó. Én is félénk vagyok, tudom, amolyan mimóza féle, és vannak olyan oldott, túlságosan oldott és laza szituációk, amik ahelyett, hogy engem fölszabadítanának, csak rátesznek egy lapáttal. Az ellenkezőjére fordul a hatás. Az jut ugyanis eszembe, hogy én mennyire szar vagyok: ugye ahhoz képest meg pláne!

 

Az eredeti kérdés még megvan: ki udvaroljon? Az a pasi, aki udvaroltatni akar magának, az transzi? Vagy csak nem akar hazudni, se belépni igazából egy kapcsolatba?...

Előzmény: névtelen (1706)
Búsuló Rozalinda Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1707
Felhozom ezt a topicot, hátha valaki rám talál....:o)))
névtelen Creative Commons License 1999.12.14 0 0 1706
Szerintem csak akkor, ha egyértelműen tudjátok MINDKETTEN, hogy mire megy ki a dolog. Ha csak "játszol" vele, nagyon megszivathatod, nem tudhatod, hogy miért ilyen félénk. Lehet, hogy segít lekűzdeni a félénkségét, de az is lehet, hogy iszonyú kiábrándult lesz..
Ha csak "bátorítani" akarod, úgy, hogy közben "hűséges" maradsz a párodhoz, akkor a srác úgy járhat, mint aki száguldani kezd, de nem látja a falat...
a félénkségnek van oka, és csak akkor nyúlj bele, ha tudod mit csinálsz!
Előzmény: macskamati (1705)
macskamati Creative Commons License 1999.11.26 0 0 1705
Sziasztok!
Van egy srác a munkahelyemen, akinek szívesen udvarolnék. Nem magam miatt, hanem csakis miatta. Olyan kis aranyos, nyuszi fiú, akinek még nem is volt barátnője. Kedvel engem (lehet, hogy nem ez a legjobb szó rá). Szívesen vidámítanám meg a napjait. Csak beszélgetsére gondolok, meg ilyesmi. Nekem van barátom, akivel hamarosan együtt is fogunk lakni, nincs szükségem másra. Ugye hülyeség lenne kedvesnek lennem ehhez a sráchoz? Ugye szerintetetk is félreértené? Vagy nem? Jobb vagy rosszabb lenne neki, ha beszélgetnénk? Mit tanácsoltok?
Köszi: Macskamati :-)))
Angi Creative Commons License 1999.11.26 0 0 1704
Kedves Sehonnai Bitang Ember,

csak jelezni szeretném, hogy idetaláltam.
(Tecc az angyal :-))

Angi

hant Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1703
Kedves Borka!
Így már érthető, hogy miért lett annyira viseltes a szűröd! :-)
Azért csapda a csapda, hogy csak az utolsó pillanatban vegyük észre! :-)
Pedig én sem voltam az a fiatalember! :-)
Mitől különb, mint mások?
Előzmény: borka (1701)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1702
Ez felettébb különös, pedig nem és én voltam !
.-))
Előzmény: borka (1701)
borka Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1701
hant, kedves, hát igen régóta hordta már a szűrömet.
Nem, azért nem hiszem, hogy minden "meghívás" egy csapda. És különösen erről a fiatalemberről nem gondolom.
Előzmény: hant (1700)
hant Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1700
Kedves Borka!

Csak nehogy túl óvatos legyél és az a kényszerképzeted támadjon, hogy mindenütt csapdákat állítottak fel a Te elejtésedre! .-) Annyi vadász csak nincs a környezetedben?! :-)
Mi gondja volt a szűröddel? Már régóta viselte?

Keves Lady Bird!

Pont az az udvarlás, amit felsoroltál, csak mindegyik egy adott életszakaszhoz kötődik!
De itt speciel csak a szépeket mondás valósulhat meg! Itt alant találhatsz is erre jó sok példát! :-)

borka Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1699
tudom, tudom, de hát ezt már - ugye - személyesen is megbeszéltük.
Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (1698)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1698
Téged-e ?
Akkor elkéstél : ezt neked kellett volna meglépned két éve !
Előzmény: borka (1697)
borka Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1697
Olyan drága vagy, SBE!!!
Köszönet még egyszer a felakarolásért!
Egyet azért leszögeznék: nem vagyok már benne az előzőben....mert kitették a szűrömet!
Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (1696)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1696
Én szkeptikus vagyok.
Szerintem csak azért nem csapódtál bele ebbe a csapdába, mert még benne vagy az előzőben... (Tudod : a felkarolás felelősséggel is jár a felkarolt felé, ezért óvlak.)
Előzmény: borka (1694)
lady bird Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1695
Nekem lehet udvarolni, de tulajdonképpen mi is az, hogy udvarlás? Most gondoljak arra a klasszikusra, hogy hazakisérgetés, meg ilyesmik? Vagy az, amikor pasik szépeket mondanak nekünk nőknek, csak úgy, mert tudják, hogy ezt szeretjük, vagy esetleg azért mert ők már mást is szeretnének. Nem olvastam el az előző hozzászólásokat, igy hát bocsi ha már megvitatott kérdéseket feszegetek.
borka Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1694
hant, kedves,
szóval maradjunk tényleg akkor annyiban, hogy negyedszázados. (Persze ez talán még nyomasztóbb....)
Azért nem, szóval azért én nem esem ilyesféle csapdákba. Vigyázok...
Előzmény: hant (1693)
hant Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1693
A csapda azt jelenti, hogy a vágyodó leányok könnyen belepottyannak az ilyen mézes-mázos meghívásokba! :-)
Dehogy vagyok ellenséges, mert akkor hogy is udvarolhatnánk egymásnak! :-)
Én bármilyen mozgásra képes vagyok! :-)
Nem igazán értelek, mert a nők inkább fiatalítani szokták magukat és nem öregbíteni!
Mondd azt egyszerűen, hogy negyedszázados vagy! :-)
Előzmény: borka (1691)
hant Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1692
Ezt honnan veszed? Ki mondta Neked, hogy lány vagyok? Úgyhogy nyugodtan udvarolhatsz nekem! :-)
Előzmény: MIMIm (1689)
borka Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1691
hant, ne legyél velem ennyire ellenséges...:-)
Ha úgy kívánja kedved, persze, elmozdulhatsz...a géptől.
A harminc, az pedig sajnos harminc. De azért addig még van néhány évem...
Előzmény: hant (1685)
borka Creative Commons License 1999.10.22 0 0 1690
Mit jelent az, hogy az "én esetemben ez csapda"?
Miért???
Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (1681)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!