Keresés

Részletes keresés

Törőlt_nick Creative Commons License 2004.07.05 0 0 232
Ha száz életem lenne akkor sem érteném meg, hogy mi ez az örület aki körülveszi a focit. Sírnak-rínak, zokognak az emberek az egyik oldalon a másikon meg munkaszüneti napot kérnek a kormánytól az ünneplésre. eljesen hülyén érzem magam, állandóan aon töprengek vajon nem velem van-e baj, hogy ennyire taszít ez a tömeghisztéria. Nincs itt valami pszichológus aki átsegítene ezen az érzelmi válságon? 
Cocu Creative Commons License 2002.06.15 0 0 231
További sok sikert, ha még érzel kitartást ahhoz, h észérveket használj ebben a topikban!
Már a topiknyitó hsz-ból kiérezhető, h tökfelesleges...
Előzmény: Törölt nick (230)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2002.06.15 0 0 229
Egyetértünk
Előzmény: Törőlt_nick (225)
Cocu Creative Commons License 2002.06.14 0 0 227
Én gyűlöletkeltő??
Ne már! Én 1 szelíd kiscsaj vagyok, aki szereti a focit, és nem érti, h mások miért írkálnak olyanokat, h pl: "Azokat is úúúútálom, akik nem úúútálják a focit!"
A huliganizmust + az erőszakot azt igen, azt lehet utálni, de a focit magát, a sportot és minket, akik szeretjük nem kéne szidni!
Előzmény: Törölt nick (222)
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.06.13 0 0 225
ezzel mincs baj szerintem csak a kilométeres flúdokat nem kellene ideerőltetni. Egy külön topicban jobb helyük lenne szerintem. Már találkoztam a tasztalon olyan egyénnel aki szerette olvsagatni a focis idézeteidet. Ott egybe lehetne mind, had élvezkedjenek a rajongók.

Előzmény: Törölt nick (224)
Mage Creative Commons License 2002.06.11 0 0 221
Biztos boldog volnek, ha az en boltomat, automat tornek ossze az allatok a vb miatt.
LUCzI FERencz Creative Commons License 2002.06.10 0 0 219
Köszönöm
Előzmény: bgrbftby (217)
Mage Creative Commons License 2002.06.10 0 0 218
A foci az egyik legbetegebb es legunalmasabb sport. Ezert nepszeru.
Vegulis, amig kint vannak a palyan, addig sincsenek velunk, es ez jo.
bgrbftby Creative Commons License 2002.06.10 0 0 217
Felkérjük a hozzászólókat, hogy lehetőleg tartsák tiszteletben a topic témáját és közönségét, illetve ne illesszenek be hosszú cikkeket, legfeljebb azokra mutató linkeket!
(A legközelebbi cikkes floodolásnál tiltani fogunk.)

Köszönettel:
a moderátorok

Cocu Creative Commons License 2002.06.10 0 0 216
Személyemben 1 újabb foci-rajongó szól hozzá a topikhoz.
Én azt nem értem, h miért nyit vki topikot arról, amit úúúútál?! Mi lenne, ha inkább nem foglalkozna az adott dologgal? Távol álljon tőlem bármiféle gyanúsítgatás, na de: csak nem kötekedés céljából? Beleolvastam a topikba, h miért is van úúúúútálva a foci. Látom ám, h én is úúúútálva vagyok, mint foci-fan, ráadásul javallott nem hozzászólnom, és húzzak innen.
Akkor ne tessék utálgatni! Mert ha mégis, akkor írok, önvédelmi célból.
Azt hiszem, ha vki el akarja kerülni a focit, könnyen +teheti. 1, azaz 1 tv-csatorna közvetíti a vb-meccseket (most pl. munkaidőben:(((), és hány másikcsatornán lehet ezalatt mást nézni! Különben is, vki írta már: 1 hónap az egész!
Ezenkívül asszem, elég jól el lehet különülni tőlünk, hiszen a Sport1-et nem muszáj nézni, és a Drukkerkocsmába sem muszáj járni! (V téged hol üldöz a foci?:))

Mingyá' nyitok 1 "Összes focirajongó ide LuczinemtomhogykellírniFerencet úúúúútálni", téged + felszólítanálak, h távozz, mert te nem úúúútálod magad, így semmi keresnivalód nálunk!

LUCzI FERencz Creative Commons License 2002.06.09 0 0 215
Ennyit a fociról:

http://index.hu/sport/vb2002/moszkhalal/

Mutassatok nekem még egy sportot, ahol így elszabadulnak az indulatok, mint a foci kapcsán.
Elég, ha csak a Fradi-meccseket említem.

névtelen Creative Commons License 2002.06.09 0 0 214
mér baaj? legalább lehet szivatni:-))) főleg itt:-))
Amúgy a nickje azon kevés "unikum" közé tartozik, akik anno a drukkerkocsmából kerültek át az indexre (amikor összevonták a kettőt), ezért van a "_d", mint drukkerkocsma...
Előzmény: LUCzI FERencz (213)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2002.06.09 0 0 213
Ha vennéd észre, arany drága bogaram, én ennek a pasasnak a _jövőbeni_ felbukkanásait illetően kértem segítséget a moderátoroktól.

Egyébként, meg az ilyen elvakult, csak egy témát ismerő, és csak arról beszélni tudó és témájukat mindenáron erőltetni, mindenkire rákényszeríteni akaró emberek ellen nem lehet szavakkal, észérvekkel hatni. Az ilyenek ellen sajnos csak a nyers erő hatásos.

Mutass nekem az Indexen ennek a pasasnak csak egy hozzászólását -ennek a hozzászólásomnak a keletkezéséig- ami nem a fociról szól, vagy nincs kapcsolatban a focival.

Előzmény: névtelen (209)
névtelen Creative Commons License 2002.06.09 0 0 212
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9010997
Előzmény: névtelen (211)
névtelen Creative Commons License 2002.06.09 0 0 211
figyu, 16 hónapja nem is írt ide.
Különben is, miért zavar... legalább lehet tőle hülyeségeket kérdeni. Pl. tök kíváncsi lennék hogy az alább vázolt srtatégia (10 körbeállja a labdát) milrt nem jó:-)))

Beírtalak a cikis topicba. ciki, de elrontottam a hiperlinket:-)

Előzmény: LUCzI FERencz (210)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2002.06.09 0 0 210
Anteris!

Írod:-Végül is azzal nem lenne gond, hogy obuda, mint fan, kiálljon itt a vélt vagy valós igazáért -

Hát itt _NE_ álljon ki, ez a topic nem arra való.

Mint írtam, itt nem vitatkozni kell a fociról, érveket hozni pro és kontra, egyszerűen csak ez egy hely, ahol füstölögni lehet, és anyázni jókat, szidni a focit, és _ebben a topicban nem vagyunk kíváncsiak más véleményre_.

Előzmény: Törőlt_nick (206)
névtelen Creative Commons License 2002.06.09 0 0 209
Amúgy szerintem ez mehetne a cikis topicba:
16 hónapos(!!) hozzászólást moderáltatni... ciki..
Előzmény: LUCzI FERencz (207)
névtelen Creative Commons License 2002.06.09 0 0 208
bocs, ez szerintem hülyeség. Nem zavar senkit. Ha utálod a focit, nyomd le szavakkal, s ne a moderátorral.
"Annnyyyúúú az Óbudafan bááánt"
Előzmény: LUCzI FERencz (207)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2002.06.09 0 0 207
A következő szövegű levelet írtam az Index moderátorainak:

Igen nagy tisztelettel megkérem a moderátorokat, hogy néha sziveskedjenek egy pillantást vetni az "Aki úútálja a focit, ide jöjjön" _http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=1000877&uq=205_ címen a Törzsasztalon futó topicba.
Sajnos egyes elvakult futballrajongók "elrontják a játékunkat" nagy terjedelmű, fociról szóló írásaikkal. Miért nem maradhat meg a Net ezen kicsiny csücske focimentesnek? Lehetséges lenne, hogy ezeket a hozzászólásokat kimodeerálják?
Nekünk, az elnyomott, fociutáló kisebbségnek nem lehet annyi jogunk, hogy egy topicban békésen füstölöghessünk?
Ez pontosan olyan, mint amikor valamelyik meleg topicba beír valami bunkó, és elkezdi gyalázni a melegeket. Azt kimoderálják, ugye? Akkor esetleg lehetne szó erről a topicról is?
Ha már nincs meg az a lehetőségünk, mint anno az Internetton, hogy a topicgazda a saját topicját moderálja, legalább ebben kérnénk szépen a T. moderátorok segítségét.

Köszönettel

LUCzI FERencz

Az "Aki úútálja a focit, ide jöjjön" topic topicgazdája

Törőlt_nick Creative Commons License 2002.06.09 0 0 206
Végül is azzal nem lenne gond, hogy obuda, mint fan, kiálljon itt a vélt vagy valós igazáért - teljesen steril topic úgysem létezik - de ezekkel a baromi hosszú és dögunalmas idézeteitől tényleg megkímélhetett volna minket. A mentségére legyen mondva, ezt a létező összes ilyen témájú topikban eljátszotta, sőt, még olyanba is beírta az idézeteket amelyeknek köze sincs a labdarúgáshoz. Olyan mnt Móriczka, csak neki mindenről a foci jut eszébe. Kár, mert a topik elején elég kultúráltan elanyázgattunk a fociról. :)
Előzmény: LUCzI FERencz (204)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2002.06.09 0 0 205
Egyben megkérek minden tisztességes, fociutáló Törzsasztaltársat, hogy ha ez a pasas megint idetolja a képét offolni, és foci-propagandát hinteni, akkor mindenki írjon levelet a moderátoroknak, kérve, hogy vegyék ki a pasas hozzászólásait.
LUCzI FERencz Creative Commons License 2002.06.09 0 0 204
Az a helyzet, hogy én a topicgazda már süllyedni hagytam a topicot, mert az ilyen faszik, mint ez az Obudaakárki, akinek nincs más témája, csak a foci, teljesen szétoffolta.
Nem birom megérteni, hogy lehet valaki ilyen kulturálatlan, hogy ne mondjam, tahó, hogy nincs ugyan más témája, nem tud semmi máshoz hozzászólni, de az egyetlen topicba, -ahol végre ez az üldözött fociutáló kisebbség helyet talál magának- is bepofátlankodik, és k..a hosszú, a témában offnak számító beszólásaival szétrondítja a topicot.

Egyetlen olyan hozzászólást mutassatok nekem, amit ez a z Óbudaizé tett, és nincs köze a focihoz.

Nem tudom megérteni, hogy lehet valaki ennyire szűklátókörű, és bigott, hogy semmilyen más témához ne tudjon hozzászólni, és mindenkire megpróbálja rákényszeríteni a véleményét.

Ez a topic nem arról szól, hogy vitatkozzunk a fociról, ez azoknak a topicja, akik _utálják_ a focit. ezért igen nagy tisztelettel megkérek minden ilyen focimegszállottat, mint ez az Óbudaizé, hogy sziveskedjen áldásos tevékenységét más topicokban kifejteni.

Óbudaizé!

Mikor láttál te engem, vagy mást bármely focitopicba beszólni, és focit szidalmazzó megjegyzéseket tenni?

Hagyd meg nekünk, ami a miénk, és legalább a világnak ez a kis zuga maradjon focimentes. Legalább itt szidhassuk kedvünkre a focit.
Ha ez téged zavar, nem kell olvasni ezt a topicot, de a legnagyobb bunkóság idejönni, és összerondítani a topicot, tönkretéve ezzel más játékát.

Egyben topicgazdaként tisztelettel megkérem a moderátorokat (hátha akad köztük egy fociutáló, de legalább objektíven mérlegelni tudó) hogy legyen olyan szives néha belenézni ebbe a topicba, és ha ez az Óbudaakárki újra jelentkezne, sziveskedjen kimoderálni.

Ezért volt jobb az Internetto, mert ott a topicgazda a saját topicját moderálta.

Lefty Wright Creative Commons License 2002.06.09 0 0 203
Még 3 hét. :)
Előzmény: Törőlt_nick (201)
névtelen Creative Commons License 2002.06.09 0 0 202
A zöld füvön sok kis ember szaldgálra gondolsz?

Amúgy bennem felmerült pár dolog. Abszolúút fociszakértő vagyok:
1, Minek rohangálnak annyi?
1 viszi a labdát, 10 meg körbeállja, hogy az ellenfél ne férjan hozzá. Ilyen eccerű...

2, csak 2 csapat.
Alig 3 féle játékos szaladgál, a bíró típusúból meg csak 1 van. Sokkal érdekesebb lenne, ha háromszög alakú pályán játszana 3 csapat két labdával. Vagy 4 csapat, 3 labdával.

hát nem????

Előzmény: Törőlt_nick (201)
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.06.09 0 0 201
még hány napig tart ez a lidércnyomás, tudja valaki?
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.06.05 0 0 200
az nagyon tetszik, hogy most hirtelen mindenki focirajongó lett. Azt sem tudják, hogy mi folyik a pályán, de azért nézik ám piszkosul, mert most ez a menő.
annyira eccerűek a népek, hogy az már fáj néha...
Első Polgár Creative Commons License 2002.05.21 0 0 199
idiota munkatarsaim most arrol beszelgetnek, hogy hogyan fogjak nezni a VB-t munkaido alatt, meg hogy milyen ek voltak a 4 evvel ezelotti tapasztalatok.
ostoros egysejtuek.
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.20 0 0 198
Ugye?
Már zsenge gyermekként is úgy éreztem, ha foci megy a TVben, az nem az én napom.
Gimnazistaként egyedül én érdemeltem rosszalló szavakat tornatanáromtól, mikor egy Ajax-mérkőzés TV-közvetítésének megnézését, mely a testnevelés tantárgy házifeladataként szerepelt volt, nem tartottam épülésemet szolgáló tevékenységnek.
Szóval NO FOCI, sem tévében, sem élőben, sem résztvevőként...

Az is megvisel, hogy kedves barátnőmet kell győzködnöm arról, milyen rossz és káros a futballmérkőzésnézés, miközben ő nézni szeretné a két hét múlva esedékes érdekes közvetítést a televízió műsorán.

Első Polgár Creative Commons License 2002.05.20 0 0 197
en mar 20 eve vagyok ugy, a 82es VB ota fejfajast kapok a foci kozvetetitesektol.
Előzmény: Törölt nick (194)
Első Polgár Creative Commons License 2002.05.20 0 0 196
Testvereim!
Vegre talaltam ertelmes embereket!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!