Keresés

Részletes keresés

Dorian Gray Creative Commons License 2000.04.02 0 0 21
Mégis...
Talán vannak még véletlenek...
Előzmény: Dorian Gray (20)
Dorian Gray Creative Commons License 1999.09.30 0 0 20
UTEFM!
.....és véletlenül ráakadtam a VÉLETLEN II.-re is....
Előzmény: acel (19)
acel Creative Commons License 1998.06.29 0 0 19
" 2. Rossz érzést okoz, ha valaminek nem ismerjük az okát. Miért? "

Talan mert felunk az ismeretlentol. Amit nem latsz elore, az fenyegeto, mert nem tudod kiszamitani. Valamenyien kisse paranoidak vagyunk.

Medwe Creative Commons License 1998.06.26 0 0 17
véletlen, hogy a személyidégfejlesztő-fejvadás-multilevelpróféta mindjárt a második hozzászólása után topikot nyitott?
Oswald Creative Commons License 1998.06.09 0 0 15
Yess Luczy!
Oswald Creative Commons License 1998.06.09 0 0 14
Nekem is megvan a Gyakorlati útmutató. És ugyanezt érzem. Ez nagyon jó. A társaságomban kezd elterjedni ez a felfogás. Persze lassan ,de efelé kell haladnia a világnak, mert elpusztulunk.
Bagolymondja Creative Commons License 1998.06.08 0 0 13
"És nem sejted, hogy véletleneid belôled fakadnak." (Babits: Zsoltár férfihangra)
banya Creative Commons License 1998.06.08 0 0 12
Oswald, kedves!
Döbbenetes hasonlóság: nekem is megvan a Tizedik felismerés, de még nem éreztem, hogy el kellene olvasni. Egyszerűen hihetetlen, hogy majdnem ugyanazt írod erről, amit én is gondoltam. De ez a döbbenet volt bennem, amikor olvastam a könyvet: eddig is nagyjából így cselekedtem, de talán nem annyira tudatosan. Sőt meg van a Próféciához tartozó segédkönyv is, az sokkal didaktikusabban írja le a dolgokat, de ad gyakorlati tanácsokat is. Érdekes.
Luczy Ferenc Creative Commons License 1998.06.08 0 0 11
Te egyike vagy a Lee Harveyeknek?
Tudod, főztem már belőle párat.
Oswald Creative Commons License 1998.06.08 0 0 10
Ez határozott volt és megnyugtató.
Luczy Ferenc Creative Commons License 1998.06.08 0 0 9
nem
Oswald Creative Commons License 1998.06.08 0 0 8
Te vagy az egyike azoknak akiknek az autorendszáma 666?
Luczy Ferenc Creative Commons License 1998.06.08 0 0 7
Van.
MInden rendes halandó tudja, hogy az ördögöknek hátul (is) lóg jó hosszú. Nézz csak bele az összes luciügyi topicba. Művelődjél sátánügyileg. Aztán gyere vissza.
Oswald Creative Commons License 1998.06.08 0 0 6
Van mit Luczykám?
Attól félek egy nem létező dolgot ajánlgatsz?
Oswald Creative Commons License 1998.06.08 0 0 5
Nagyon tetszett. Megvan a Tizedik felismerés is de azt még nem olvastam el időhiány miatt. Alapvetően közel áll hozzám ez az életérzés ill. ez a gondolkodás, ezen dolgozom (pozitív gondolkodás, stb...) folyamatosan több-kevesebb sikerrel, de nem szeretem győzködni az embereket erről. Határozottan érzem, hogy nagyot változtam pozitív irányban és semmilyen felekezethez vagy szektához vagy csoportosuláshoz nem tartozom. Azért is hiszem, hogy ISTEN itt van bennünk nem kell a hozzávezető úthoz bármi különöset csinálni vagy egy meghatározott helyre járni. Egyszerűen csak annyi kell, hogy akarjad megtalálni (ebben még nincs semmi rizikó, továbbra is nézhetsz TV-t stb...) és ő megmutatja magát.
Ez a könyv annak is nagyon jó aki nem hisz ISTEN-ben, érdemes elovasni (nem valami hittérítő könyv).
Luczy Ferenc Creative Commons License 1998.06.08 0 0 4
csak véletlen kerültem ide
Kapjátok be-II!
banya Creative Commons License 1998.06.08 0 0 3
Én is olvastam a Mennyei próféciát és hát kénytelen voltam elgondolkodni az ott leírtakon. Ilyen pl. a véletlen kérdése is. Végiggondoltam azokat a dolgokat melyek látszólag véletlenül történtek az életemben és újfent csak kénytelen voltam elgondolkodni. Ajánlom mindenkinek a fent említett művet (James Refield: Mennyei prófécia)
Oswald!
Egyébként hogy teccett a könyv?
Oswald Creative Commons License 1998.06.08 0 0 2
A véletlenek igazából nem véletlenek, hanem bizonyos jelek életed során történt és a jövőben történő eseményekkel kapcsolatban.
De ez megint csak felfogás kérdése, mert ha valaki csak simán vakvéletlennek akarja felfogni, akkor annak az is. Nekem az előző jobban tetszik.
Gawain Creative Commons License 1998.06.08 0 0 1
És mit ír az a könyv?
Oswald Creative Commons License 1998.06.08 0 0 0
Olvastam egy jó könyvet evvel kapcsolatban:
Mennyei prófécia (remélem jól emlékszem a címére).
Gawain Creative Commons License 1998.06.08 0 0 topiknyitó

1. Mi az oka a véletlennek? Meg tudjuk magyarázni?

2. Rossz érzést okoz, ha valaminek nem ismerjük az okát. Miért?

U.I.: elnézést kérek mindazoktól akiket zavar, hogy kétszer nyitottam meg a topicot, de egyesek teleokádták mindenféle személyeskedéssel, ami minden további társalgást lehetetlenné tesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!