TV3 - de reggel, mert akkor a Napkeltebe van agyazva,es ez kb. 80%-ban erdekesse teszi a koritest is.
Idojarasban a "telennyaron" ill. komolyabb valtoholgye a legjobb.
schgy
Sziasztok!
Hírműsorok szerintem aktualitásban talán az RTLKLUBB és a TV3 a legjobb, témák boncolgatásában a Nap-kelte, A @tv2 kicsit mintha konzervből dolgozna, Pálffy néha arrogáns, megalázza riportalanyait, nem lehet tudni hogy, miért hivták be őket ha helyettük is ő beszél. A monolog olcsobb és nincs ellenvélemény. Etikailag a Nap-kelte viszi számomra a prímet. A többi szenzációhajhász, agresszív. A királyiról nincs véleményem, bár ha hülye sorozatok mennek a többin akkor átszoktam rá kapcsolni, de nem minősítem.
jocó
Kivételesen egyetértek And67-tel, az időjós az egy ojan fárasztó f@sz, hogy ha meglátom már fály. Ráadásul amiket mond, köze nincs az időjáráshoz.
Régebben (mikor nekünk még csak hábónamártánk volt) mindig csodálkoztam, hogy a német adókon miért feltétel, hogy az időjárás jelentés tevő az minimum szépségkirálynő is legyen. Mosmár tudom. Hogy lehessen a seggét bámulni, miközben azt mondja: holnap bizony belesülsz a gatyádba olyan meleg lesz. Mosmég azt nem tudom, hogy ez mire jó?
Általában úgy érek haza, hogy éppen jön az RTL 7 órakor. Szerintem az talán a legjobb abból a háromból, amit egy darab dróttal fekete-fehérben fogni lehet. Az asszony néha átnyomja, és előfordult többször, hogy akkor vettem észre, hogy nem is azt néztem, amikor jött a biopon embléma. (Ennyit a TV rám gyakorolt hatásáról...)
Általában a későit már nem nézem. Ha mégis, az többnyire esetleges, éppen hogyan sikerült a csatornaváltóval elmenekülni a barom reklámok elöl.
aTom
A TV3télennyáron tiszta idétlenség, engem fáraszt. A TV2 és az RTL-Klub időjárásjelentéseivel az a baj, hogy sokszor egy időben vannak, így nem lehet mindkét csajt megnézni. :)
Nem állt szándékomban lopni, de szerintem ez azért más. A híradót nem úgy nézi az ember, mint általában a TV műsorokat. Mondjuk az időjárásjelentés az már kicsit inkább átment szekszbe, mondjuk nem is nagy baj, mert amúgy úgysem mondanak igazat, így legalább elvonják a figyelmet. A TV3télennyáron a nyerő nálam is, bár ott nincs szeksz, csak jópofa.
Franctuggyahogyhijják, nem a nevét szoktam nézni... :-) Amúgy az az érzésem, hogy TV2 inkább szenzációhajhász híreket mond, hajlamosak arra, hogy egy nem (túl) jelentôs hírt túldimenzionálva adjanak elô. Ettôl ôk nekem nem igazán hitelesek.
sti! Te csak ne lopjál embereket az én topicomból! OK? (hülyítsen, vagy neveljen?)
Egyébként a Bálinttoncsi főleg nadrágban szerepel, a RTL tuttifruttijában volt már ciciben is, de nem egy dobás. A combközepes nyunya az TV2 és Bartha sYlvia. Nem ám csak úgy mezei Szilvia, hanem Sylvia!
A híradót a PRO7-en szokom nézni, mert ott nem értem, és kevésbé húzom fel magamat a hülyeségeken. Idôjárásban a TV3-télennyáron rulez. Meg van valahol egy kiscsaj, akit mindig combközépig mutatnak, és intelligens feneke van.
En az idojarasjelentest mindig a tv2-n nezem, mert fel eves megfigyelesem alapjan mindig ok mondjak a legjobb idot. A legrosszabbat az Rtl-klub. :)) Volt mar olyan, hogy tv2 szerint 18, rtlklub szerint 8 fok lesz masnap. Szoval marad a tv-2 idojarasilag.
A hiradokat mindet megnezem ha tudom, mert erdekes oket osszehasonlitani. Ott is eleg nagy kulonbsegek vannak.
Én azt nézem meg, amelyiket éppen elérem este meg éjszaka úgyhogy nem vagyok mérvadó, mert amikor szinte párhuzamosan mennek és választani kéne, még nem vagyok otthon. Viszont a Duna TV-n a legunalmasabb az tuti.
Ugye most van több is. Én személy szerint a TV2-t nézem, mert 10-kor van és ez számomra a legmegfelelőbb. Bár néha az RTL Klub és a TV3 érdekesebb és több hírt ad, de ezek vagy túl korán, vagy túl későn vannak. Ki mit néz és miért?