Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 1999.07.24 0 0 6
1998-06-03 14:36:00 Ez lett volna a legelső topic? több mint egy éve???? Ez a neten 10 évnek felel meg:DDDDDD
originalqszi Creative Commons License 1999.07.24 0 0 5
1998-06-03 14:36:00 Ez lett volna a legelső topic? több mint egy éve???? Ez a neten 10 évnek felel meg:DDDDDD
Luci Feri Creative Commons License 1998.06.04 0 0 4

:-)))

lásd: gejza topicja

adiós

Luci Feri
el original

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.04 0 0 3
NelégyolyMogorva sztrovacsek, ezek itten pokoli ügyek és Lyobb, ha nem szólunk bele, de szerintem megosztoznak ezek rajtunk, vagyunk itten elegen bűnös lelkek, én meg kifejezetten szeretem az enyémet eladni vagy elcserélni sörökre.

Na, most akkor, ha ezek itten többen vannak, akkor ki fogok írni egy olyan versenytengert, asziszem lelkes sörnél igy szokás mondani, na, mindegy, szóval majd pályáznak és licitülnek vagy fexenek, vagy ilyesmi és akkor vihetnek is, de ha lesz Sör, akkor a pokol sem lesz egy rossz hely! Legfeljebb egy kicsit átalakítjuk azokat az üstöket, ja, erről már böfögtem, na mindegy, z lesz a következő átverés, izé, árverés, illetve verés nem is lesz csak ár, amolyan Sörtenderár, hű.... most elképzeltem, csodáááás :))))

Mogorva Creative Commons License 1998.06.03 0 0 2
Oda se neki... szólunk pár jó szót falfúró vagy hogyhíjják barátunknál, aztán a világból kikergeti az imposztort. Esetleg abban is benne vagyok, hogy eccerűen közösíccsük ki a renitenst. Szarjuk le. Persze csak virtuálisan. :))
Akármit ír, ne elegyedjen vele szóba senki. Akkor hátha megjön ami elment.

Az esze...

SWE Z. Creative Commons License 1998.06.03 0 0 1
Luczy Ferenc!
Szárnyaim alá veszlek.

Az angyal

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.03 0 0 0
Hm, engedd meg, hogy hivatásosan kételkedjek ezen fenti állítás kellő megalapozottságában. DE addig is igyál Egy Pofa Söröt - igaz, hogy nem babiloni, de azért jót tesz :))))
Luczy Ferenc Creative Commons License 1998.06.03 0 0 topiknyitó
Minden lyószándékú topiclesőt ezúton kérek, hogy védjen meg egy bizonyos Luci Feri atrocitásaitól, mert egyrészt visszaél a gonoszságommal, másrészt a márkanevemet lyogosulatlanul használja, továbbá az "elhatárolom magam" és a "Gejza állja le" elnevezésű topicokban rendszeresen külföldiül inzultál! ÉN ott voltam Babilonyban!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!