Úgy látom az újak túrkálnak a pincébe' :)))) Csak össze ne ütközzünk a sötétbe', meg rám ne tapossatok valamelyik hordó tövébe'... Jaaa, most jut eszembe, az én Pincém, az egy másik pince... mind1... egészségtekre!
Én asztat lyafasolnám tenekednek, hoty mint a nyelvi vulgarizmustól, annak megófása érdekéban, asz elfele történő határolódásilag (-ul) kvázi mintegy ennek a szimbóleuma, váltosztassad megfele asztat a két beírásos nefedet, annak az érdekéban, hogy Énvelemvel mék véletlenülszerűen senem keveredjél összefele !
Lyó ?
Asztat meg mán írgyátok idebele, hogy mié' írtok állyandójan "egyenlőre"-t amikor arra gondolxotok, hogy "egyelőre"
Muszály ?
Y se todo lo que Te he dicho, no Te gusto, es porque una idioma es poco para jugarse "el original"
Buscate otro nombre hijito ! o regresa a Tu anterior.
Mér´, nem úgy kő írni? Hát, ha nem úgy, akkor Lyó, maLyd megtanulom, ha el nem feleLytem közbe, ha annyira muszáJ, akkor ugyebár meg kell annak lenniLye! A Sört azt Lyól írom?
Elhatárolom magam mindazoktól, akik bizonyos Lucifer és hasonló néven merészelnek garázdálkodni a topicokban, úgy tesznek, mintha hozzászólnának, meg úgy, mintha tudnának valamit. Én eddig csak csendben figyeltem az első hozzászólás óta, most már muszáj volt megszólalnom. És mindjárt megmondom, mit hova annak, aki a muszájt ly-vel írja.