Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 1999.07.29 0 0 9
Úgy látom az újak túrkálnak a pincébe' :)))) Csak össze ne ütközzünk a sötétbe', meg rám ne tapossatok valamelyik hordó tövébe'... Jaaa, most jut eszembe, az én Pincém, az egy másik pince... mind1... egészségtekre!
juci Creative Commons License 1999.07.29 0 0 8
Ez 1 lyól sikerült topic.
blancanieves Creative Commons License 1999.07.29 0 0 7
? Van a pelearse?

Estoy muy curiosa que va a pasar!!!!

Luczy Ferenc Creative Commons License 1998.06.04 0 0 6
hogyazenyémlegyen az utolsó szó!
posztumusz.
hülye sátán!
Luci Feri Creative Commons License 1998.06.03 0 0 5
" en boca cerrada no entran moscas "
Luczy Ferenc Creative Commons License 1998.06.03 0 0 4
Luci Feri!
Alteregód neked a nénikéd, az a hernyótalpas.
Medwe Creative Commons License 1998.06.03 0 0 3
Wágner úr!
Lyól, csak két t, mertt múltidő!
Luci Feri Creative Commons License 1998.06.03 0 0 2
T. Alter Ego !

Én asztat lyafasolnám tenekednek, hoty mint a nyelvi vulgarizmustól, annak megófása érdekéban, asz elfele történő határolódásilag (-ul) kvázi mintegy ennek a szimbóleuma, váltosztassad megfele asztat a két beírásos nefedet, annak az érdekéban, hogy Énvelemvel mék véletlenülszerűen senem keveredjél összefele !

Lyó ?

Asztat meg mán írgyátok idebele, hogy mié' írtok állyandójan "egyenlőre"-t amikor arra gondolxotok, hogy "egyelőre"

Muszály ?

Y se todo lo que Te he dicho, no Te gusto, es porque una idioma es poco para jugarse "el original"

Buscate otro nombre hijito ! o regresa a Tu anterior.

Chao

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.03 0 0 1
Mér´, nem úgy kő írni? Hát, ha nem úgy, akkor Lyó, maLyd megtanulom, ha el nem feleLytem közbe, ha annyira muszáJ, akkor ugyebár meg kell annak lenniLye! A Sört azt Lyól írom?
Trebitsch Creative Commons License 1998.06.03 0 0 0
Allyally...

én úgy szoktam, néha-néha... muszály, időnként rámlyön.
Most asztán lyaly nekem...???
Mi lesz, és hova...?

Luczy Ferenc Creative Commons License 1998.06.03 0 0 topiknyitó
Elhatárolom magam mindazoktól, akik bizonyos Lucifer és hasonló néven merészelnek garázdálkodni a topicokban, úgy tesznek, mintha hozzászólnának, meg úgy, mintha tudnának valamit. Én eddig csak csendben figyeltem az első hozzászólás óta, most már muszáj volt megszólalnom. És mindjárt megmondom, mit hova annak, aki a muszájt ly-vel írja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!