Keresés

Részletes keresés

Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2001.02.23 0 0 201
Talán nem is tud senki igazán jó választ.
Egyébként indult egy másik topic is a témában, a címe: Eltérő szexigény a házasságban.
Előzmény: heady (199)
heady Creative Commons License 2000.05.18 0 0 199
Miért reagáltok sárira, éppen erre ugrik! Pedig lehetne egy jó kis beszélgetés...

Senki nem válaszolt még komolyan arra, hogy mi van, ha a nő kevesli, aki imádja a szexet, nem prűd, ezért megbeszélik a dolgot, de a férfi mindent annyiban hagy.

Üdv

Előzmény: Levocska (198)
Levocska Creative Commons License 2000.05.18 0 0 198
Üdv!
Én cucu version 2.0, mivel nekem van 10 év előnyöm (30), viszont egy lurkóval kevesebb.

Csak párhuzamokról beszélnék, bár a mi szakításunk nem kimondottan a topicban megfogalmazott dolgokkal függ össze. Igaz, mások által említett szülés utáni változások elég kemények voltak elsőre, de ettől még döcögött a szekér.

Kicsit OFF, de kapcsolódik.
(Ex)nejemmel a konfliktus óta nem találom a hangot. Előtte is hajlamos volt elhatározni valamit, s nem megbeszélni. Aztán csak lestem, mikor kiborult néha a bili. Most végleg elvesztettük a hangot egymáshoz. Még csak tapogatózom, haloványan látom, érzem, hol is a bibi, de egyedül akkor sem megy. Pedig annyiszor "feladom a labdát", de csak elnapolja, látszat problémák megoldására tereli a szót.
Barátok közt oly könnyedén lehet megbeszélni azt, amit vele kellene, s kínomban már én is voltam pszihológusnál, de tőle sem lettem okosabb, illetve Őt nem tudom rábírni, hogy beszéljen végre.

Lassan én is úgy vagyok, mint cucu barátnője: csak vigyorgok és túlélek és már nem érdekel, hogy tíz évvel fiatalabb, holdjárós csaj vesz le a lábamról, vagy épp egy pillantás miatt megyek el egy éjszakára. (Ne mondj semmit, majd kinövöm!)

ON
Szerencsémre(?) csak egy olyan partnerem volt, kivel nem ment minden úgy, ahogy én elképzelem.
Ritkán jutott el az orgazmusig vaginális szeretkezéssel - de segített magán, vagy én tettem, ha hagyta. Végül is mindez nem okozott igazán nagy traumát egyikünknek sem, de - sajnos - túl rövid volt kapcsolatunk, hogy igazán felfedhessem a probléma gyökereit, hogy "segíthessek" ezen, ha szükséges egyáltalán változtatni.

Én azért - sok új öblítő, meg keményítő mellett - azért a hagyományos mosópor híve vagyok.polibe Creative Commons License 2000.05.05 0 0 196
Sziasztok!

Tegnap végigolvasgattam a hozzászólásokat és megfogalmazódott bennem valami, amit megosztanék veletek, ha nem baj.
Szerintem a mai férfiak többsége igenis arra törekszik, hogy minél több örömet szerezzen a partnerének. Önzetlenül, hiszen szerintem nagyon izgató, ha a másik élvezi, amit csinálok. A baj talán ott van, hogy sokáig egyáltalán nem volt fontos, hogy a nő mit érez, a fajfenntartás és a biológiai szükségletek kielégítése volt szinte az egyetlen cél. Sajnos anyáink még igenis belenevelték lányaikba, hogy a szex rossz, hogy maszturbálni disznó dolog. Azt hiszem, hogy azok, akik otthonról hozzák ezt a gyerekkortól tartó tiltást nagyon nehezen fognak feloldódni, ha egyáltalán sikerül nekik.
De egy nő ugyanúgy élvezheti a szexet, mint a férfiak! Nem hiszem, hogy a férfinak először magához kell édesgetni a nőt, hogy az majd megtegyen neki valamit. Ha valami nem jön ösztönösen, vagy valaki neveltetéséből, vagy más okból kifolyólag valamit nem akar megtenni, akkor tényleg felesleges erőltetni.
Én örülök, hogy én nem vagyok ilyen.
Egyébként igen, egy nőnek is lehet nagyobb a libidója.
Sárit pedig csak sajnálni tudom, amiért nem tud önmaga lenni és nem tudja élvezni a szexet.

polibe

cucu Creative Commons License 1999.04.28 0 0 195
Helo.
eomer,
így igaz, az a szándékom, hogy ha nagyobbak lesznek a gyerekek, elválok a feleségemtől. Csakhogy a válás a gyerek számára mindíg válást jelent, ha kicsik, ha nagyok! Meg nekem egy csomó anyagi veszteség, amit nem biztos, hogy megengedhetek magamnak, ugyanis nem vagyok milliomos.

Bibic,
én már voltam pszichológusnál -magas az ingerküszöböm- de a feleségem csak röhög ezen, hallani sem akar arról, hogy Ő is eljöjjön. (Erről is írtam már, úgy az eleje táján. Az édesanyja feladatának tartom, hogy ismerje lánya természetét, de sosem ismerte mert tapló, pedig az ő személye kellene a probléma megoldásához. De ő erre mint mondom, alkalmatlan gyakorlatilag. Tudom, mert nemegyszer próbáltam szóbahozni nála, hogy szeretném ha segítene, "jószolgálatot" tenne kettönk felé mert véleményem szerint a lányánál lelki gondok mutatkoznak, de úgy nézett rám, mint borjú az újkapura és közölte velem, hogy magammal kéne inkább törődnöm!) Na, ezt még nem mondtam nektek! Jó, mi?
És megint ismétlem; egyáltalán nem jó, hogy "barátnőzök", de az egyik olyan, hogy nem zavarja semmi, egyelőre jó így neki. Nagyokat vihorászik, -túl van már néhány csalódáson- és szarik mindenre. Nem akar meghülyülni ennél jobban, ezért mindent pozitívan igyekszi fölfogni. A másikkal már nem tartok kapcsolatot, minden vita nélkül szakítottunk.

haramita,
örülök, hogy egyre többen vagytok, akik sikeresen beleképzelitek magatokat a helyzetembe. Úgy van, ahogyan írtad!
Olvassátok el mégegyszer haramita hozzászólását, mert ő is jót ír!

Különben az is jót ír szerintem, aki nem ért egyet velem!

Néha nekem is kuszának tűnik a fogalmazásom, főleg, ha utólag beleírok újabb gondolatokat.

Helo. cucu

eomer Creative Commons License 1999.04.28 0 0 194
Nem bibc, azt hiszem, másról van szó. SZVSZ cucu egy becsületes ember, aki szerencsétlenül választotta meg élete párját. Két gyerekkel pedig, főleg, ha az ember szereti őket és ragaszkodik hozzájuk, nem nagyon lehet ugrálni. Nem hiszem, hogy a gyerekei látnák, hogy apuci félre... Bár azt írta, hogy rendszeresen náluk tartózkodik a hölgy. Bizonyára disztingválnak. Szóval szerintem a gyerekek felé tökéletes mintát adnak. Más kérdés, hogy ez a minta hazug. De hát az ember annyira érzékeli a világot, amennyire eléri az információkat. Mindenesetre felnőtt korban is nagy megrázkódtatás lesz a gyerekeknek, ha kiderül, hogy szüleik hazugságban éltek. Viszont az ember nem áldozati bárány. Ha cucu teljesítette a kötelességét, és a gyerekeit becsülettel felneveli, akkor joga lesz arra, hogy végre a saját életének minőségére is gondoljon. Az értelmes gyerekek pedig meg kell, hogy értsék ezt. Ezért mondtam, hogy a gyerekek felnevelése után SZVSZ a válás az egyetlen megoldás.
Előzmény: Bibic (185)
sauron Creative Commons License 1999.04.28 0 0 193
Kicsiliba!

Sejtettem én, hogy valami gyerekkori frusztráció okozza nálad ezt a skizofrén hozzáállást a szexhez. Mondd, apucival volt jobb, vagy a bátyáddal?

Előzmény: sári (189)
KundK Creative Commons License 1999.04.28 0 0 192
harimata

Nem. Amint olvashatos itt velem együtt többen gyakorolják ezt. Működik, csak időnként a belső lelkiismeretfurdalást kell leküzdeni (mondjuk nemi vággyal :-)).

Előzmény: harimata (188)
originalqszi Creative Commons License 1999.04.28 0 0 191
KIZÁRT DOLOG!!!!!!
Előzmény: harimata (190)
harimata Creative Commons License 1999.04.28 0 0 190
sári, te tényleg lány vagy?
Előzmény: sári (189)
sári Creative Commons License 1999.04.28 0 0 189
Most látom csak, hogy ez az egész topic kamu. Ti csak szórakozásból cukkoljátok az embert.

Tegyétek a lábatok között csüngő lankadt mócsingot abba, akinek a nemi szervéből kicsusszantatok az első születésnapotok előtt egy évvel.

Agyament banda.

harimata Creative Commons License 1999.04.28 0 0 188
bocsesz, én még új vagyok itt, meg lány is (ami nem tudom, hogy itt előny, vagy hátrány) és nem tudtam az összes hozzászólást elolvasni, szóval lehet hogy az én megdönthetetlen igazságaimat már valaki feltelálta, deszerintemröviden az a lényeg, hogy könnyen előfordulhat, hogy egy párkapcsolatban minden jó, mert a másik egy értékes ember, csak éppen a szex nem megy. Ilyenkor sokkal üdvözítőbb máshol megkeresni a levezetést, (szigorúan úgy, hogy a másikat ne bántsd meg vele, ergo ne tudja meg) otthon meg csak annyit, amennyit a kedves megkíván, mint elveszíteni valakit, akit szeretsz, Hülyeség?
AndreWWW Creative Commons License 1999.04.27 0 0 187
Hát, ha már te is általánosítasz! :)
Előzmény: KillerJack (186)
KillerJack Creative Commons License 1999.04.27 0 0 186
Üdv,

Szép mondhatom. :o))
Ennyi magát értelmesnek valló ember ennyire nem akarja megérteni a másikat, vagy legalább csak megpróbálni egy picit a másik fejével gondolkodni. Inkább keressétek csak a hibát egymás soraiban! Minek megérteni? Hiszen mindenki csak azért irogat ide, hogy kiélje a hajlamait, és nem azért, hogy tanuljon valamit.
Ahogy olvastam mindkét (?) félnek igaza volt az elején, csak elbeszéltek egymás mellett. Igen, bár biztos sokan lehülyéznek érte, szerintem nem beszél f@szságokat ez a Sári, csak a stílus ugye...
Aztán meg jött a ki mond csúnyábbat verseny. Mindenestre szórakoztató olvasni benneteket. Csak így tovább. De most komolyan. Nem semmi. Én tényleg élvezem ;-)))

Cucunak meg kitartást kívánok. Tudom mennyire nem könnyu facér partnert találni manapság. Persze lehet, hogy érdemes lenne rendbetenni azt a bizonyos kapcsolatot a nagyságos asszonnyal együtt. Szerintem sosem késo, csak egyre nehezebb elkezdeni.

csókoltatok mindenkit aki idegeskedik holmi internetes csevej miatt! ;-)))

(végigolvasva kicsit seggfejesre sikeredett ez a hozzászólásom, de most mit tegyek? sírjak vagy nevessek? ;-)))

Bibic Creative Commons License 1999.04.27 0 0 185
Kedves Eomer!

Hat ez nem megy a fejembe! Kicsit intimpistas, amit irok, de
cucu az a papucs, aki mellesleg felrejar halni?
A francert nem tudatosodik vajon, hogy ezzel a kapcsolat vege ott lebeg vegig?
Komolyan, nem viccelek, ha cucu lanyai ezt latjak, hogy apu felre... anyu meg egy hideg onzo no, akkor vajon ok milyenek lesznek?
Most magyarazd el egy kamaszlanynak pl. hogy szegeny apunak nem volt mas valsztasa...
Vagy megmenteni a kapcsolatot egy csaladterapiaval, vagy legalizalni a kulonelest. A gyerekek miatt.
De mi kozom hozza, es ez igaz is, bocs cucu, ha beledmasztam.

Előzmény: eomer (184)
eomer Creative Commons License 1999.04.27 0 0 184
Kedves bibic!

cucunál SZVSZ az a fő gond, hogy szerencsétlen mást sem csinál 14 éve, mint kísérletezik a probléma megbeszélésével és megoldásával. A felesége meg lekoptatja annyival, hogy neki ez így jó, még csk nem is próbál együttműködni. Még néhány év és cucu válni fog... Ami SZVSZ ebben a helyzetben a legjobb megoldás.

Előzmény: Bibic (182)
sauron Creative Commons License 1999.04.27 0 0 183
Ezt vajon mire alapozod libuci? Én itt nem sértegetek senkit, csak téged, ellenben veled, aki mindenkit sértegetsz. Nekem nincsenek fóbiáim (hacsak a sárifóbiám nem), neked viszont vannak. Nekem nincs semmi bajom a nőkkel ellentétben veled, akinek minden hozzászólásából kitűnik, hogy baja van a férfiakkal. Amivel még bajom sem lenne, mert sok más nőnek is van velünk elég baja. Érdekes, nekik nem ugrik nekik senki. Csak Neked. Az útszéli, repedtsarkú stílusod miatt. Még ez sem lenne baj, ha szándékolt, úgymond választott stílusod lenne. De nem, mert eleinte - igaz, fogcsikorgatva - mindig megkísérled a normális hangot. A szuvas fogad sárgáját csak akkor kezded el kimutatni, amikor egyedül maradsz az állatságaiddal, ami legtöbbször igen hamar bekövetkezik. Ez neked az igazi valód. Belőled jön, üres lelked legmélyéről.
Előzmény: sári (179)
Bibic Creative Commons License 1999.04.27 0 0 182
Kedves AndreWWW!

Szivembol szolsz!!!!!!!
En is tettem javaslatot pszichologusra mar cucu mesternek.
Szerintem ki kell banyaszni, hogy
PROBLEMA VAN
es hogy ezt meg kell kettojuknek oldani.
De azert csodalkozom a feleseg flegmajan, oke, johet mas csajszi, aki levezeti apucibol a sistergest.
Persze cucu, azert tapasztalatom szerint a holgyek egy picit mashogy szeretkeznek, mindig erintettek erzelmileg is. Nem gaz ez a baratno(i)dnek,
hogy az erzelmeidet anyura sugarzod?

Előzmény: AndreWWW (180)
Bibic Creative Commons License 1999.04.27 0 0 181
Kedves sari!

Szerintem nezd meg, hogy az alabb kavart vihar minek is koszonheto: egyre durvabban sertegetsz masokat es masok egyre durvabban sertegetnek.
Hat szerintem ez ciki felnott emberek kozott. Kivanom, hogy legyen erod egy picit visszafogni az indulataidat, mert masok indulatain uralkodni nem lehet, ugye ertesz?
Szerintem megoldas, ha az Ok gombra klikkelve megegyszer atgondolod, hogy ha te kapnad mastol ugyanazt az uzenetet, hogy esne.
Ha vigyorogsz, akkor valoszinuleg kverulens vagy, ha elszomorodsz, akkor egeszsegesen kepes leszel atfogalmazni az uzenetet, es hidd el, masok is meltanyolni fogjak.
A temaban valo allasfoglalsodhoz pedig annyit, hogy te mit tennel cucu helyeben? De tenyleg probald aterezni a kielegitetlen ferfi helyzetet, legyszives. Koszi!

Előzmény: sári (177)
AndreWWW Creative Commons License 1999.04.27 0 0 180
TOPIC ON

1. El kell dönteni a kapcsolat milyenségét:
a, szekszuális: akkor ez mitől kapcsolat
b, mentális: a 2. pont, de ha nem megy akkor senki ne verje az asztalt, hogy "félre..." a másik.
c, mindkettő: 2. pont, ha nem meg akkor a konfliktus egyre csak nőni fog.

2. Ha gond van, meg kell beszélni, aki szégyenlős (ez nem szemérmesség), az döntse el melyik a kellemetlenebb, a probléma vagy az elpirulás és ne sajnáltassa magát, ha nem sikerült megbeszélni jöhet a kompromisszum, ha ez sem jött be, irány mindketten a pszihológushoz.

Amennyiben a 2. pont nem segít, vagy bármely ponton elakadt: valamelyik fél nem akarja megoldani a problémát. Ilyenkor el lehet gondolkodni a kapcsolat állásán, minőségén.

Megj.: Nem vagyok kiváncsi a pszihológiával kapcsolatos unintelligens megjegyzésekre.

TOPIC OFF

Akinek "sári"-val nézeteltérése van az nyisson erre egy topic-ot "Vitatkozzunk sári/Fogadatlan P...-val" címen. Ott válaszoljon és ne itt sírjon a sok offtopic üzenet miatt.

sári Creative Commons License 1999.04.27 0 0 179
eomer

Mi van ha a végén kiderül, hogy TE vagy egy latens strici?

....nagyon úgy hangzol.....

Előzmény: eomer (174)
sauron Creative Commons License 1999.04.27 0 0 178
De legalább disznósz@r sem lesz belőle, mint a Te hozzászólásaidtól...
Előzmény: sári (177)
sári Creative Commons License 1999.04.27 0 0 177
cucu

A passzív hallgatást is lehet hazugságnak értékelni.

Természetesen. És lehet pl. undornak és megvetésnek is értékelni.

És az igazságot lehet piszkálódásnak értékelni.
A jogos felháborodást lehet ordenáréságnak értékelni.
A feketét lehet fehérnek értékelni.
És mikor valaki pofátlanul kibeszéli a feleségét idegenek előtt, azt is lehet "segitségért való kiáltásnak" értékelni.

És egyáltalán az egész világot lehet úgy értékelni, hogy cucunak legyen igaza:))))))

Viszont az igazság makacs. Attól, hogy cucu az almát körtének értékeli, az attól még nem feltétlen lesz körte.:(((

Előzmény: cucu (172)
sauron Creative Commons License 1999.04.27 0 0 176
Izé.... a hivatkozás én voltam...
Előzmény: eomer (174)
eomer Creative Commons License 1999.04.27 0 0 175
cucu!

A Te problémád egyáltalán nem tipikus. Én legalábbis nem hallottam még ehhez foghatót. SZVSZ ne reménykedj. Ha valaki 14 évig hazugságban él, akkor számára az válik igazzá. Szerintem nincs más dolgod, mint megvárni, hogy a gyerekeid felnőjenek és azonnal elhagyni az asszonyt. Addig meg segíts magadon, ahogy tudsz. Akkor már a gyerekeid is meg fogják érteni, hogy mi a baj köztetek.

Előzmény: cucu (172)
eomer Creative Commons License 1999.04.27 0 0 174
sári!

Ezért haragszolt Te a férfiakra? Főleg az LHV- sokra? Még a végén kiderül, hogy latens qurva vagy, csak nem mered magadnak bevallani?

Előzmény: sári (171)
P. Johnny Creative Commons License 1999.04.27 0 0 173
Kösz!
mostmar legalabb tudom, hogy nem ennyi sötet tag mergezi a temakat.
Ha en ilyen hülye lennek felraknam a fejem egy buszra es integetnek neki.
Hali!
Előzmény: KundK (164)
cucu Creative Commons License 1999.04.27 0 0 172
Helo.
Azért nem feltétlenül előírás, hogy az én problémám álljon a középpontban!
Hátha vannak még hasonló, "hányattatot sorsú" kollégák a közelben.
Én már lassan beletörődök, ugyanakkor még mindíg reménykedek, hogy egyszer majd a feleségem öszinte lesz hozzám! Mert szerintem nem az!
A passzív hallgatást is lehet hazugságnak értékelni.

Multi,
és veled mi a helyzet?
Ne csak én öntsem ki mindíg a lelkemet! Vagyunk még egy páran, akiknél vannak apróbb gondok, vagy tévedet?

Új topicot nem nyitnék erről a témáról; szerintem rendesen kiveséztük, de ha van ötletetek, örömmel fogom olvasni! Aki meg képtelen kultúráltan érvelni, -tudjátok kire gondolok- annak ne válaszoljunk!

Helo. cucu

sári Creative Commons License 1999.04.27 0 0 171
És egyáltalán, mi ez a heves támadás?

Én is tanultam pszichológiát, és tudok annyit, hogy legjobban arra haragszunk, akinek igaza van, de nem akarjuk az igazat hallani.

Na kis tökösök! Nektek mi a gátlásotok?

sauron Creative Commons License 1999.04.27 0 0 170
Egyik sem, kicsiliba, úgyhogy ez nem talált...Olvasni viszont szoktam, ellentétben veled...
Előzmény: sári (168)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!