Keresés

Részletes keresés

Sz Tamas Creative Commons License 1999.06.11 0 0 66
Én is gimnazista vagyok.
De Te gondolom,már nem.
SZVSZ ez nem az asztal színvonala így.
Jó, abban igazad van, hogy a hagyományos "jéegy.." sem az.
De nézd meg a mostaniakat.
Ők már elég jók, nem csak úgy irogatnak, hogy elsők legyenek. Valami pluszt is odatesznek.

Sz Tamás

Előzmény: Törölt nick (64)
Sz Tamas Creative Commons License 1999.06.11 0 0 65
Én is gimnazista vagyok.
De Te gondolom,már nem.
SZVSZ ez nem az asztal színvonala így.
Jó, abban igazad van, hogy a hagyományos "jéegy.." sem az.
De nézd meg a mostaniakat.
Ők már elég jók, nem csak úgy irogatnak, hogy elsők legyenek. Valami pluszt is odatesznek.

Sz Tamás

Előzmény: Törölt nick (64)
Sz Tamas Creative Commons License 1999.06.11 0 0 63
Elmondhatjuk, hogy zsoltu fanatikus.
Ezt el.
De mást is el lehetne mondani róla...
Előzmény: Törölt nick (62)
Sz Tamas Creative Commons License 1999.06.11 0 0 61
Gyerünk, kicsi kedves zsoltu beteg, csak az ön kedvéért vette elő a doktor bácsi a megtalálható legrégebbi topicot.
Gyeünk, ne hagyd így, haogy én hagyom!
belakov Creative Commons License 1998.06.03 0 0 60
nahat,

Szerintem az egésznek a fantázia a lényege. Könyvet is azért szeretek jobban olvasni mint TV-t vagy mozit nézni, mert bizonyos keretek között rám van bízva, milyennek látom a könyvben leírt világot. És én ezt kifejezetten szeretem

Itt a NET-en is tetszik, hogy mindenkiről olyan képet alakíthatok ki magamban, amit akarok, függetelenül attól, fizikailag hogy néz ki. És ez jó. Szerintem sokkal jobb megítélni valakit a gondolatai, érzései, belső világa, semmint a külseje alapján. Itt mást nem tehetsz. Mert nem látod.

Ha pedig valaki álarcot vesz fel, (urambocsá nemet cserél) a sem zavar. Mert csak abban az "álarcban" fogok vele kommunikálni. És ez szerintem jó.

Találkozni pedig nem is feltétlenül akarok azokkal akiknek itt írogatok.

nahat Creative Commons License 1998.06.02 0 0 59
Manó, a grafománia ragadós, annál is inkább, mert elhatároztam, hogy nem szólok hozzá a témához, de most mégis.

Valaha sokat IRC-ztem, amolyan szenvedélybetegség-szerű volt a dolog, hál'isten kinőttem. Arra jó volt viszont, hogy sikerült megtapasztalnom a lelkibetegek és a (hagyományos értelemben vett) kommunikációra képtelen emberek szinte teljes skáláját. Persze azóta egy kicsit homogenizálódott az internetezők társasága, viszont tény, hogy az itt (vagy ott, mindegy) megnyilvánuló un. nyíltság mindig valaminek a túlkompenzálása (volt) - csökkentett élő kommunikációs képességek, gátlások tömege, stb. Volt szerencsém (szerencsétlenségem) élő IRC bulin megjelenni is, ahol is kiderült, hogy az úrhölgy, akivel messzemenően szabad szexuális társalgást folytattam, kb 1.50 magas és 110 kiló. Amúgy jófej volt meg minden, csak egy kicsit hülye érzés volt. Ugyanez ide a zasztalhoz leprojektálva: minden engem leprűdöző uriember és hölgy nézzen a lelke mélyére, milyen lenne az egész ominózus flamet kirobbantó M-Agi vagy egylány levelek mellékíze, ha tudnánk közben, hogy ezeket egy rémronda, ragyás, büdös, piszkoskörmű nimfomániás riherongy irkálja? Azért vette be mindenki, mert az a kép alakult ki róla automatikusan, hogy ez egy jó nő, jó nőnek szerette volna mindenki látni. A fent vázolt esetben is ugyanilyen lelkes támogatást élvezett volna? Lehet hogy az életben is ugyanilyen nyílt, meg nem boszorka, akkor le a kalappal előtte.

Tehát nyilvánvalóan fennforog a nyálcsorgatás esete, hiszen mindenki fantáziálni kezdett, elképzelte a friss szabadelvű husit a kezei között, amint csócsálgatja, ami nem baj, csak mi van ha tényleg randa a csaj (vagy csákó, rosszabb esetben)? Szóval az egész végtelenül visszás, mű és mint ilyen kerüldendő, ez a véleményem. Én valószínüleg későn születtem, hogy ezt természetesen éljem meg ezeket a dolgokat, nem veszi be a gyomrom, na.

Az, hogy oly szenvedélyesen nyilvánítottam véleményt, az a személyes tapasztalatnak (kvázi-rábaszás) köszönhető, s nyilván ennek tudható be, hogy nem vettem játéknak, vagyis annak ami. Hiába na, humorérzék nulla...

És most (újból) vessetek a mókusok elé.

nahat

Manó Creative Commons License 1998.06.02 0 0 58
Gen: Mea Culpa, Mea Maxima Culpa....:)))
Gen Creative Commons License 1998.06.02 0 0 57
Manó:
Rajnai te szerencsétlen!!!! :))))))
Manó Creative Commons License 1998.06.02 0 0 56
Ma este elkapott a grafománia...
Ami a szexről való beszédet, irást illeti:
Kicsit furcsálottam, hogy más topickokban a nyilt hangvitelt rögtön a - ne huzd már itt a férfiakat, meg hogy ki hogy nyúl magához ezeket olvasván - irásokkal próbálták megtámadni egyesek. Furcsa. Valahogy prűdek vagyunk, megbotránkoztat ha nyiltan beszélnek róla,pedig mindenki csinálja valahol valakivel valahogy. Nem tanultuk, hiányzik a szexuális kultúra ezen része, a többiről meg ne is beszéljek. Közel a 30hoz visszagondolva, első kollektiv szexuális élményemre, a napközi első vagy második osztályában a pad alatt egy iskolatársam álltal apjától elcsent Playboy ujság volt, melynek eredménye két hatalmas pofon és igazgatói intő volt a srácnak. Majd érettebben már nyolcadikban ahol mégse lehetett elkerülni a dolgot, biológiatanárom felvilágosító mondata a védekezésről...A legjobb védekezés a málnaszörp...helyette.
És közben lestük a tévében a keletnémet filmeket, meg Radnay Televíziós Meséit Felnőtteknek, hogy egy kis fedettlen keblet, neadjisten meztelen nőt lássunk...Aztán mindenki elindult a maga útján és valahogy megtanulta, miből lesz a cserebogár. Ki igy, ki úgy, de valami kimaradt belőle.
Manó Creative Commons License 1998.06.01 0 0 55
Érdekes a téma!
Elég régóta Netezem, és sokat gondolkoztam a Net személytelen személyességéről. Sokan azt mondják, azt irják amit mondanának az életben, ha személyesen beszélgetnénk velük, és sokan hallgatnak, akik itt irnak, és az életben is hallgattnának. És ebben ez a jó. Itt lehet machó az egyébbként gizda nyüzüge, és kiöntheti lelkét az,a ki az életben a sziklaszilárd férfiideál. Ha kedvem tartja, előszedhetem feminim vonásaimat, és bolondíthatom a hapsikat, vagy a csajokat (nem kivánt rész törlendő), lehetek szívtipró amorózó, tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász. Pont mint gyerekként. Kövezzetek meg, de szerintem játék az egész, amit nem kell mindig és mindenkor túl komolyan venni. Persze ettől még lehet jókat beszélgetni, találgatni ki lehet az adott nick mögött, de komolyabb következtetéseket, véleményeket levonni...még a végén kiderül, hogy a vadító cicus az életben egy kopaszodó negyvenéves családapa, és viszont...:))))
belakov Creative Commons License 1998.05.29 0 0 54
Chubbie,

Köszönöm, hogy ezt írtad. Rávilágítottál arra, hogy szeméy szerint mennyit profitálok én abból, hogy itt tényleg azt írhatok amit akarok. Egy csomó dologról, amelyekről eddig nem alkottam igazán véleményt, csak érzéseim voltak, most már konkrét véleményem van. Elsősorban azért, mert a másokkal való polemizálásban kénytelen voltam összeszedni a gondolataimat és (többé-kevésbé) világosan megfogalmazni magamnak is dolgokat. és ez mindeképpen nagyon jó. Ezért cserébe szívesen elviselem, hogy egyesek totálbunkók itt. (Amire szerintem a legjobb gyógyszer ha teljesen ignoráljuk őket. Még annyit sem érdemelnek meg, hogy lebunkózzuk őket)

chubbie Creative Commons License 1998.05.29 0 0 53
Szeretnek kisse visszabbkanyarodni az eredeti temahoz,ugyanis az emilek szerintem nem ide tartoznak(legalabbis ne vesszunk el ennyire egy aprobb reszletben.
Szoval:nalam forditva mukodott az egesz.Eleg pipogya alak voltam,durvan harom evvel ezelottig,aztan egy szerelmi valsag ,ami teljesen mas iranyba forditotta a figyelmemet,illetve az internet.Itt probalhattam ki eloszor nyokorges nelkul a szovegemet,itt lehettem egy kicsit ramenosebb,egy kicsit furcsabb,extremebb,s ezt kezdtem atultetni a valo eletbe.Szo mi szo,egyelore nehezen talalom a hatarokat,de lassan kezdek ossszhangban lenni az egyenisegemmel.(Mondjuk a harmoniahoz meg hianyzik egy-ket dolog,de az elso lepesek rendben lezajlottak.)
Ezt mindenkinek tudom javasolni,hogy probaljon meg sajat magarol egy terkepet kesziteni,oszinten,es probalgasson nyugodtan,mindenrol kiderul rovid uton,ha rossz.
Remelem,nem tunt tul fellengzosnek,de mindenki ertekelje sajat egyenisege szerint,hatha valamilyen tartalma szamara is akad,ami esetleg elindithat valami egeszen mast is.
Jackie Creative Commons License 1998.05.28 0 0 52
Szerintem is a free emil cim fedezékül szolgálhat, ha szükség van rá. Enélkül védtelenek lennék. Akinek nem teccik, az ne olvassa amit irok...

Jackie

boldog emil napot mindenkinek !!!

Elf Creative Commons License 1998.05.28 0 0 51
Az ember fia vagy lánya kb. addig adogatja ki az "éles" email címét (érsd: ami marha fontos, hogy ne legyen tele szeméttel, esetlleg ne érkezzen bele napi több giga flame), amíg nem szívja meg. Vagy ha ismeri a lehetőségeket, és ezért nem "kísérti" a sorsot. Száz vitázóból elég egy rosszindulatú rendszergazda, és annyi.
A vélemények és az email címek nem állnak szerintem egyéb viszonyban. Az, hogy ki milyen helyzetben szégyenlős, az inkább a belénknevelt viselkedési sémákon múlik.
"Azok a lányok" akiknek a lentebbi idézetei bekerültek (melyik topicban kell keresni ?!), bolondok, ha éles címet adnak meg (ne tegyétek !), az úgynevezett mocskos levelek és neten megjelenő nők viszonyáról nagyon sok anyag jelent már meg a neten (pl. nővédelem, feminizmus témakörében). Aki egyébként ilyeneket "mondd", azért az ne nagyon csodálkozzon ...
Ez kábé olyan, mint kiállni a parkba és elüvölteni magad, én azt szeretem, ha a párom ... (már a "túloldalon" leledző veszélyek szempontjából - prűd emberek, avagy lihegő kanok ).
Én úgy vélem, azért a szexualitás taglalása, és a hol hány centi, illetve hova élvez, hova nem fejtegetések között van némi hangnem és stílusbeli különbség.( Félreértés ne essék, én szívesen olvasok minden ezirányút.)
Egyébként én mindig őszinte vagyok. Kivéve amikor nem.
Yoshi Creative Commons License 1998.05.28 0 0 50
Alapvetoen elmondhato.
Ha az ember nagyon szegyenlos, csinal egy
hotmailt.

Egyreszt meg lennek lepve, ha valamilyen
velemenyem miatt holnap ket civil ruhas
nyomozo vagy a felhaborodott hazmester allna
a kuszobon (plane mert csaladi hazban
lakom:)).
Azon is meglepodnek, ha holnap az ujsag
cimlapjan nevem, cimem, fenykepem es
velemenyem koszonne vissza.

Egyebkent meg: jo dolog, ha itt oszintebbek
az emberek. Sok olyan dolgot tudhatok meg
masok gondolkodasarol (itt most kifejezetten
a lanyokra gondolok), amit mashonnan
legalabbis maceras lenne.
("Az informacio hatalom."
De legalabbis sokat segit az eletben).
Mindig is ertekeltem a masok velemenyet (na
jo, nem mindig sokra.. :)).
Ugyhogy tessek csak megmondani az oszintet,
en figyelek :).

Elvegre az Internet a szabad
informacioaramlas eszkoze (vagy mi a szosz).

Yoshi

Mallory Creative Commons License 1998.05.28 0 0 49
...Egy másik topicban említés esett a sulinetesekrôl, és akkor beugrott:
Lehet, hogy egy ilyen fórum akár felvilágosító szolgálatként is működhet..
A MÁgi-féle levelekbôl az elsô röhögések után esetleg levonhat következtetéseket az ifjúság néhány tagja.... (Ráadásul a szülôk is részben megkíméltetnek a számukra oly kínos beszélgetésektôl.)
Maminti Creative Commons License 1998.05.28 0 0 48
Csatlakoznék Dudusch-hoz. Nekem hotméles címem van, de ettől még ugyanúgy válaszolok az esetlegesen odaérkező levelekre, mintha "valódi" lenne a címem. Hiszen EZ IS valódi. Ha valakivel levelezel, nem tökmindegy, hogy mi a cím? Lényeg, hogy megkapja...
Mallory Creative Commons License 1998.05.28 0 0 47
OK, Fóka,
úgy látszik, megint a paranoiám indult be egy kicsit...
Egyébként a "szakkifejezések" az uram szótárából származnak, még szakmunkásiskola meg honvédség kultúrkörökbôl. Nem kimondottan költôiek, de júl tükrözik az adott tevékenységet végzô személy szellemi és lelki állapotát.
Vannak egyéb jók is, például a 'görög barátnô': Maroch Bathos.
janus Creative Commons License 1998.05.28 0 0 45
Sziasztok!
Csak az eredeti felvetéshez szólnék! :-)
(Semmi szex)
Én úgy látom alapvetően két embertípus fordul elő a NET-en. Az egyik tényleg a nevét adja (igazi e-mail cím) mint pl. én!!!, a másik valami szerzett vagy valótlan címet ad.
Így én nem névtelenül írok és ezért mindig vállalom is azt amit leírtam. Nem is olyan rossz dolog ez!!!
A másik típus sem rossz!!! Sőt!!! Névtelenül az emberek nagy többsége sokkal nyíltabban viselkedik, beszél, ír stb.
A topic olvasóiról csak annyit, hogy nem kötelező egyetlen egy sort sem elolvasni. Ha valaki megnyit egy topic-ot olvasásra, akkor vállalja a felelősséget is, hogy nem biztos az, tetszeni fog neki a topic. Ha nem tetszik akkor ne menjen oda soha többé!!!
És szerintem az sem baj, hogy van Ragi + a többiek!
Na erről ennyit.
Üdv!
MaCS Creative Commons License 1998.05.28 0 0 44
Halihó!
Teljesen 1et értek balakoval. (Nem ez az első eset.)
De a dolognak különböző oldalai vannak. Élőben pld. nyíltan politizálok, itt a Neten szent fogadalmam szerint nem teszem. Ez az egyik oldal.
A másik:
Amióta szerelmi identitásom kialakult, a nyíltság útját járom. Amúgy sem vagyok egy befele forduló alkat, de olyan témákban, amikről szívesen beszélek, (pld. szex és Balaton, a két szent dolog!) itt is örömmel vallok színt, csak éppen az időm kevés.
Teljesen ellentétes neveltetésem ellenére nem vagyok szégyellős, és ki nem állhatom a prüdantériát.
Első ilyen +nyivánulásom az volt, amikor nyolcadikos általánosban a szégyenlős biosztanárnő helyett én tartottam a szexuális felvilágosítást! Vettem egy jó kis könyvet, konzultáltam a szomszéd doktornénivel, és alaposan felvilágosítottam az osztályt. Volt is nagy csodálkozás. :-)
Aztán valahogy gimiben is én lettem néhány lány lelki szemétládája, és hamarosan nem csak a bánatukról, hanem egyebekről is beszélgettünk, és nem volt ciki megbeszélni velük, hogy ki hogyan okoz pld. örömöt magának.
Nem egy bulin előfordult, hogy valamiért mindig a konyhában összejött a társaság, és kialakult a nagy beszélgetés. Furcsa módon eleinte ott is a lányok voltak az őszintébbek. Az is érdekes volt, hogyan oldódnak közben a gátlások. Egy-két óra múlva olyan volt a hangulat, mint itt egy őszintébb topicban, és nem tudok olyanról, hogy bárki megbánta volna utólag.
Szerintem vannak, akik magukat hozzák, és vannak, akik azt nyújtják, amilyenek ők belülről, illetve amilyenek a szívük mélyén lenni szeretnének, ha ez a hülye prűd világ nem fojtaná el bennük. Meg persze vannak az igazi prűdek, szerencsére nem sokan.

Üdv. MaCS

nahat: a 2. pontod nem igazán volt találó. Jártál Te 1992 előtt a kalászi tavaknál? Teljes textiles-meztelen koedukáció volt, semmi váladékszivárgás, idilli állapot. Pont az volt a szép benne, hogy mindenki fenntartás nélkül elfogadta a másikat. Egyáltalán nem számított, hogy van-e rajtad valami. Aztán jöttek a tahók nagy tömegben, és rajtuk kivétel nélkül fürdőruha volt. El is kezdődött a nyál- és egyéb csorgatás.

Félisten Creative Commons License 1998.05.28 0 0 43
Gyerekek!

Nem tudom szoktatok-e mostanában kamaszműsorokat nézni a tévében!!! Nos, ezekben a műsorokban teljes könnyedséggel beszélnek, beszélgetnek a szexről, szexualitásról kamaszok egymással és felnőtekkel, mindenkivel. A múltkor az RTL Klubon a bravo tv-ben vasárnap délelött két tizenéves, plusz egy orvosnő az orális szex rejtelmeit fejtegette, teljesen szenvtelenül. Manapság ez nem tabutéma, és az emberek igenis vállalják a véleményüket még akár a nagy nyílvánosság előtt is!!!

Vagy pölö az rtl2-n a peep-ben, mindig van valami közismert személyiség (pl. Katherina Witt), aki nyíltan beszél saját szexuális életéről.

Szerintem semmi megrázó nincs ebben a glásznoszty óta. Aki akar beszéljen róla, akit meg nem érdekel, váltson csatornát.

Félisten

bubu Creative Commons License 1998.05.28 0 0 42
Kedves nahat,
barmennyit ismetelgeted, te _prud_ vagy, szinte definicio szeruen, lexikoni illusztracionak elmennel.
Az hogy szeretsz aggresziv celbol durva szavakat hasznalni, az ezen nem valtoztat,
esetleg modositja az ertekelest, Te egy aggressziv prud vagy ;-)))

udvozlettel
bubu

Ragadozó  Creative Commons License 1998.05.28 0 0 41
"az USA-ba szakadt, korosodó hazánkfia. Vajon mit csinál? Amennyire
tipikus 'roncsfilmes' figura, beleillik a képbe a 'cerkázás' is. Elvégre elég
sok olyan sötét ember van, akinek egy nôgyógyászati vizsgálatról is van
valami 'szekszes' gondolata..... "

Hajajj, írnék én, de még mennyire, hiszen disznó gondolataim vannak, sőt ha jól megnézem szinte csak azok vannak, ámde sajnos elfelejtettem a jelszavamat. Hiába, no. Örexem. Úgyhogy csak kukkolok, mint odahaza a gettóban a Peep-Showba!
:))

Luci Feri Creative Commons License 1998.05.27 0 0 40
belakov, Mallory !

így van!
Ti csak ne festegessetek engemet itten !

nahat Creative Commons License 1998.05.27 0 0 37
Belakov!

1. a basztatás nem neked szólt.
2. mint mondtam, beleélem magam és szégyenkezem amint nemem(ünk?) egy ilyen egyértelmű helyzetre ilyen egyértelműen és kiszámíthatón reagál.

mindegy, lefutott a dolog.

n

belakov Creative Commons License 1998.05.27 0 0 36
Kicsit leragadtunk annál, lehet-e a szexről nylítan írni itt a neten. Engem általánosabban is érdekelne, hogy többet merünk-e itt felvállalni magunkból a névtelenség és arctalanság jótékony homályában, vagy ugyanazt mint az életben. (vagy esetleg egész més álarcot veszünk fel).

Mert én úgy érzem magamon, hogy sok minden kijön itt belőlem, ami másképp nem jutna felszínre. Lehet, hogy azért van, mert sok olyan véleménnyel találkozom, amivel másképp nem, és olyan dolgokon is gondolkozom, amelyek eszembe se jutottak volna. Ti hogy álltok ezzel.

(nahat, továbbra is várom miért rossz NEKED ha valaki begerjed az itt olvasható szövegekre.)

Jazzy Creative Commons License 1998.05.27 0 0 35
Próbáljuk ki, hogy én mindenre hajlandó vagyok válaszolni. Kérdezzetek amit akartok.
David Creative Commons License 1998.05.27 0 0 34
belakov:
lehet, hogy társadalmi beidegzôdés, vagy túl sok volt a katonaság, izzadságszagú öltözô élményekbôl, de tényleg egész szűk skála az amiben nem kelt bennem visszatetszést amikor egy férfi adja így ki magát. (Természetesen nem szólnék egy rossz szót se, csak kihagynám a hozzászólást.) Szóval annyiszor találkoztam a téma alpári taglalásával, hogy már egész lent van az a küszöbb ahol még tolerálok. Azért nem zárom ki, hogy ezek a szűk határok között tudjunk értelmesen beszélgetni. A férfi preferenciái sokkal egyértelműebbek, ezért talán a téma is kevesebb. A lányok kitárulkozásában talán az volt a jó, hogy kicsit úgy érezhettem, hogy igen, végre nem az unalomig ismert szöveget hallom a nôi lélek és a szex kapcsolatáról...

1 szó mint 100 én nem bánom, ha férfiak is beszélnek magukról. Én ebben a pillanatban azért úgy érzem olyan nagyon sokat a közhelyeken kívül nem tudnék hozzátenni.

belakov Creative Commons License 1998.05.27 0 0 33
Mallory,

Ne fesd az ördögöt a falra! :(((

belakov Creative Commons License 1998.05.27 0 0 32
nahat,

Amit írsz azt mind elfogadom, de még mindig nem magyaráztad meg azt, hogy miért zavar ha valaki MÁS begerjed arra amit a lányok írnak.
Mert ha ez nem zavar, akkor néhány hozzászólásodat nehezen lehet értelmezni.

David,

Szerintem itt ugyanazok fognak reiszolós állatnak nevezni akkor ha leírjuk milyeneket élveztünk, mint akik nyálcsorgatós kielégületlen hímnek neveznek minket most azért mert teccik amit a lyányok írnak. A többiek úgyanúgy el fogják fogadni, mint a lyányokat. Úgyhogy nincs vesztenivalónk.

Fóka,

Köszi, de komolyan gondoltam amit a heccelésről írtam, rólam úgyis lepattan. b@szogasson csak bárki nyugodtan (főleg ha nőnemű :))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!