Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2009.06.29 0 0 187
Jééé!

Rezső, meg Angina!

Hogyan került elő a topik hozzászólás nélkül???
kobaltselyem Creative Commons License 2006.05.15 0 0 186

"mindketten olyan eredmenyeket ertek el, amit csak kitarto munkajuknak koszonhetnek, nem pedig a mediák kitartó támogatásának."

Mármint Csurka, meg Torgyán - egy nyolc évvel ezelőtti vélemény szerint.

Előzmény: marzso (12)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.05.15 0 0 185
Hátha valakit érdekel, hogy milyen volt a Polidili hangulata 1998-ban, Viktor győzelmének éjszakáján. Felhívnám a figyelmet a korrekt ballib oldali gratulációkra és Pirítós igen veres Igen!-jére. :)
Black Sabbath Creative Commons License 2001.05.08 0 0 184
És győzni fogunk! 666
soltika Creative Commons License 1998.09.17 0 0 183
Rezső
No akkor most már helyben vagyunk,
elvégre a Simics is jó elvtárs,meg hát elvégre a mi kutyánk kölke.
JÓelvtársas üdvözlettel
Dr.Finci Kutya FŐjóelvtárs nem mellesleg
nagy hazánk főagynagyja
speaker Creative Commons License 1998.09.16 0 0 182
Kedves Nisa!
Én csak azért mertem ilyet állítani, mert a főpolgármester-jelöltek vitájában egy riposzt során ilyesmi elhangzott és az MSZP-s jelölt nem védekezett olyan tényekkel, mit Te.
Mindenesetre beláthatod, hogy az önkormányzati választások előtt azért akkor sem volt sürgős a költségvetés benyújtása, holott az akkori koalíció sokkal nagyobb erőfölénnyel rendelkezett költségvetési törvénytervezetének gyors és vitamantes elfogadtatásához.
Nisa Creative Commons License 1998.09.16 0 0 181
Bocs, hogy mégegyszer jelentkezem,
de utánanéztem:
az 1995-ös költségvetést
1994. október 31-én nyujtotta be a
kormány.
Az önkormányzati választások meg azt hiszem
1994.december 11-én voltak, mert a
parlamenti naplóban 1994. dec.12-én
napirend előtt köszönte meg
Torgyán dr., hogy a rossz idő ellenére
ilyen sokan mentek el szavazni.
Vagyis a helyzet nem egészen ugyanaz.
Nisa Creative Commons License 1998.09.16 0 0 180
Kedves speaker!
Tévedsz, 1994-ben ugyan
szintén később nyujtották be a
a költsgévetést, mert a pénz-
ügyi helyzet miatt előbb pótköltségvetést kellett csinálni, de az 1995 ös költségvetést
még bőven az önkormányzati választások előtt
nyujtották be. A választás ugyanis
decemberben volt.
Pontosan elő fogom keresni az időpontokat
de időrendben ez történt.
rezső Creative Commons License 1998.09.16 0 0 179
Kedves Finci kutya, úgy is mint a család értelmiségi (hiszen KUTYA) tagja!

Magyarázd meg a gazdádnak, hogy észrevehetné már végre: nincs kedvem vele beszélgetni.

Veled persze bármikor:)))

Amennyiben Téged érdekel, hogy miért akartuk megnyerni a választásokat, elárulhatom. (Bár szerintem egy jó vadászeb ezt már rég kiszagolta volna. Nem vagy egy kicsit beltenyésztett?) Már csak azért is mert mindenki számára lelepleződtünk. Az egész csak azért volt, hogy Simicska lehessen az APEH elnöke. Azt ugye belátod, hogy a mi Gyulánk ezt soha sem tette volna meg. Nem volt tehát más választásunk, meg kellett nyerni a választást.

Bár, ha belegondolok, hogy szoclib továbbszolgálat esetében megsporoltuk volna azt a sok idétlen és gyakorta gyűlölködő beírást, amit többek között gazdád művel (mondd, nem beltenyésztett egy kicsit?), akkor bizony megingok. Megérte-e ez nekünk?

speaker Creative Commons License 1998.09.15 0 0 178
Kedves F.B.I doktor!
Csak tanultak a MASZOP-tól Az is kínosan kivárta az önkormányzati választásokat a költségvetéssel, sőt egyetlen "stabilizáló" lépést sem tett, az eredmény kihirdetése előtt.
OV kellően nyomul, de azért nem bolond, hogy kitegye magát kétharmados többség hiányában egy parlamenti bohócparádénak a választások elött.
Ha már a MASZOP-SZADESZ megkapta a második nagy pofont is, akkor majd leülhetnek a költségvetésről vitatkozni.
F.B. I. doktor Creative Commons License 1998.09.15 0 0 177
Tényleg, már a választások idején készek voltak a költségvetéssel (05-24-98 11:09 PM)? Ennyire lelassultak a fiúk?
Időnyerés vagy -vesztés? (A címet mindenki értse úgy, ahogy akarja!)

Tisztelettel,
mint fent

Töfröcsó Creative Commons License 1998.09.15 0 0 176
hurrá ¦-(
soltika Creative Commons License 1998.09.15 0 0 175
Rezső
kérdés:
kin ,mikor, hogyan, merre,és a lényeg
tulajdonképpen miért akartatok győzni, talán
mostmár megtudjátok fogalmazni.
megjegyzés:érdekes visszatekintés
soltika/pojáca maradvatollas../+ Dr.Finci Kutya Főgyőztes nem mellesleg /a kormányzás
gyerekjátékos,kapuk a focipályákra valók,egyszeri nagymértékben adócsökkentős,stb,stb../
Wágner úr Creative Commons License 1998.07.27 0 0 174
"Ássál, medwe, ássál, mert ezt a tudást

Nem is szerzed sehol semmi mással!

Úgyhogy abba se hagyd ezt az örök ásást,

Ássál, hapikám, mélyebben ássál"

Nem ártana kiásni azt a Sört is, amit Trébics valamikor elásott a kertjében!

Akkor én most egy kabátügynök voltam:)))

Medwe Creative Commons License 1998.07.27 0 0 173
Ástam.
Kár lenne ezért a néhány épületes benyögésért.
:-)

"Nincs az a bölcsesség, amit az idő tönkre ne tenne,
nincs az a marhaság, amit az idő ne igazolna!"
(Nyikita Szergejevics)

tlaci Creative Commons License 1998.06.05 0 0 172
And67, azért nem lehet, mert a komcsi-posztkomcsi világ z összes játékteret eljátszotta, most már az erősebb kutyaa baszik. Mindezt a szovjet hdsereg árnyékaban, majd az IMF, WB irányítása alatt. Ebbe most már örökre bele kell törődjünk? Lehet,egyszer kiderül, hogy ez az egész "világkormány" csak egy papír(média)tigris és semmi baj nem történik abból, ha egy nemzet saját érdekeit veszi előbb figyelembe és csak utána abszolút barátian a többiekét. Klaus elhajtotta a Sorost és mégis évekig sztár volt a nemzetközi médiában, talán lehet ezt ügyesen is csinálni. De hogy mindenki állandóan a külföldiek kegyét keresse, akár szovjet, akár ejrópai, akár atlanti az? Nem t'om..
HJM Creative Commons License 1998.06.05 0 0 171
And67
"...és a cél szentesíti az eszközt...."
Már megbocsáss - nem téged akarlak bántani - de ez a diktárok álláspontja(Hitler, Sztálin stb.), még az "új" értelmezésű demokráciának sem lehet része.
Ez az érvelés számomra teljesen elfogathatatlan!

"...Ezért aztán undorító is az egész..."
Messzemenőkig egyeértek!

bubu kedves

Bocs a későbbi reagálásért, mármint a türelemre vonatkozólag.
Lennék én türelmes, de nem nekem volt annyira fontos a győzelemm pillatában megkezdeni a visszatáncolást, ami azóta is folyik.

And67 Creative Commons License 1998.06.05 0 0 170
HJM!
Persze, hogy hazugság, a választók becsapása. Én csak abból a szempontból tartom zseniálisnak, hogy szerintem a politika a hatalom megszerzéséről és megtartásáról szól, és a cél szentesíti az eszközt. Ezért aztán undorító is az egész.
HJM Creative Commons License 1998.06.04 0 0 169
Igazad van bubu

De arról sem szabad megfeledkezni, hogy miért!
Gondolom többen láttuk és hallottuk, hogy miként nyilatkozott a gazdasági és a pénzügyminiszter jelölt ugye?

Az én olvasatomban egy kicsit másképpen - reálisabban! - mint amit Orbán miniszterelnök-jelölt úr nyilatkozott a gazdasági kérdésekről, vagyis VISSZAKOZZ!(ha voltatok katonák értitek!)

bubu Creative Commons License 1998.06.04 0 0 168
megvalami
azok akik telesirtak a torzsasztalt, hogy "osszeomlik a tozsde" talan megemlithetnek, hgy ujra kozeliti a bux a 8000-et
bubu Creative Commons License 1998.06.04 0 0 167
kedveseim,
nem kene egy ici picit varni mielott eldontitek hgy ugyse tartjak be az igereteket?
HJM Creative Commons License 1998.06.04 0 0 166
And67

"Ezzel együtt zseniális a Fidesz taktika: "Ígérjünk fűt-fát, aztán felejtsük el. Aki pedig azért szavaz ránk, mert elhiszi a programunkat, legfeljebb nagyot fog csalódni, de kit érdekel, a lényeg a hatalom megszerzése." "

Én ezt másképp nevezem.
Hazugság, a választók becsapása!

No de fogják is viselni érte a politikai felelősséget! amiről ugye köztudott, hogy mire jó....

And67 Creative Commons License 1998.06.04 0 0 165
tlaci!
Csoda történik! Ha jól értelek, közös a véleményünk: lényegi dolgot nem lehet másképp csinálni, mint eddig. Csak én korábban is mondtam, hogy olyan szűk a mozgástér, hogy a Fidesz nem tudja megvalósítani programját, kénytelen továbbra is azon az úton vezetni az országot, amin az eddigi kormányzat vezette.
Ezzel együtt zseniális a Fidesz taktika: "Ígérjünk fűt-fát, aztán felejtsük el. Aki pedig azért szavaz ránk, mert elhiszi a programunkat, legfeljebb nagyot fog csalódni, de kit érdekel, a lényeg a hatalom megszerzése."
EG Creative Commons License 1998.06.04 0 0 164

Oxfordban nehany nappal a valasztasok
elso forduloja elott lattam egy Finan-
cial Times cikket amelyben ,
elmagyaraztak, hogy miert nem lesz
baj Magyarorszagon.

Lambsdorff meghivja Orbant, leulteti
a Rheingastol az Audi-ig mindenkivel
aki szamit. Megjelenik Chikan es
Urban, valami elkepesztoen europai
hang folyik a csapbol is.

A liberalisok jol erzik magukat.
Az MDF sem panaszkodik, megdobbento
modon a kisgazdik sem. Csurka maganugye
hogy erzi magat. Ha jol akarja magat
erezni, ahhoz is joga van, ha uvoltozni
ahhoz is. Lehet naponta valtogatni,
ahhoz is joga van.

tlaci Creative Commons License 1998.06.04 0 0 163
Újabb bad news: Kezdik kirajzolódni, hogy maximum apró reformokról van szó, semmi új kezdetéről: Surányi marad és politikája, csúszóleértékelés marad, a gazdasági, pénzügyi tárcák bankárokhoz kerülnek, akik ki is mondják, hogy a gazdaság helyzete jó, a főbb posztokon megint Leninfiú külsejű emberkék gyűlnek, az MSzP ugyan nem megy koalicióba, de "konstruktív ellenzék" lesz, kívülről támogat, senki nem ígért "teljesíthetetlen" járulékcsökkentést, stb. Kb. annyi történt, mint amikor a 70-es években ment a Biszku, 80-asban a Kádár, majd a Németh, most a Horn, de nagyon félő, hogy az új Orbán féle erők is az eddigi nyomvonalon haladnak majd. A reá választókat teljesen becsapva és innentől lesz teljes az őskommunista cél: a beletörődés, a nihil, a megváltoztathatatlanságba vetett elkeseredettség. A MIÉP nagyon fel fog jönni!
tlaci Creative Commons License 1998.06.02 0 0 162
Röviden: talán jobb a FIDESZ, mit az MSz(M)P-SzDSZ, de illuzióitok ne legyenek! Avagy várjuk meg a Postabankkal mit kezdenek (kardinális kérdés, ez lesz a vízválasztó!)! 90-ben sem volt forradalom, maximum alkotmányos forradalom, de inkább reform, most meg pláne nem lesz. Betolják a Princznek a 24M Ft-ot (és utána még xM-et..) vagy nem? A FIDESZ hangsúly eltolódást okozhat, de sokkal másabbat már nem tud és nem is akar tenni. Nem lesz tandíj, csak másképp, kisebb lesz az amúgy sem fizett TB, lesz helyette más, nem lesz vízlépcső, csak egy kicsit, nem lesz fizetős autópálya, de autópálya sem lesz, szóval nem lényegi kérdések. A "vitán" nem győzte hangsúlyozni Viktor, hogy nem azért érdekes az energiaipar privatizáció, mert botrányosan kisemmizték a nemzetet a vagyonából, stb. hanem "tanulságul a jövőre".. Semmiféle elszámolás, visszavonás, visszavétel, felelősségrevonás nem lesz! Nekem továbbra is fantom párt a FIDESZ, nincs igazi szervezete, kevés a kádere, még kevesebb az igazi bázisa. A Viktor mérhetetlen bizonyítási vágya kombinálódik azokkal, akiknek most már tényleg elegük van a posztkomcsikból. Új szereplők a színpadon, de a háttér közel azonos.. Majd meglátjuk..
Félek, hogy a seft megy tovább (bár már egyre kevesebb az ellopható vagyon - a magántulajdont nehezebb..), de valljuk be a reformok kedvezményezetteinek sem jönne rosszul egy közbiztonság, egy jogbiztonság, kevesebb, de fizethető adó, ha az nem elillan, akár kisebb korrupció, stb. Lehet, hogy tényleg tűrhetőbbek lesznek közállapotaink és én most már ezzel is beérném. Lehet, hogy Deutsch Tomi lesz a FIDESZ Szekerese és úszómedencés villával, meg 300 ezer forintos székekkel fog kijönni a négy évből? Nem hiszem, vagy ő már az európai legális jövedelméből fogja ezt összehozni, nem két veszmpémi lakás árából :-). Meg talán érzi, hogy nem a Postabanknál kellene hitelt intéznie.. Lehet, hogy Orbán Viktor azt fogja a szemünkbe magyarázni, hogy olyan, hogy FIDESZ közeli vállalkozó nincs, még ha ő csinálta a Viktor és a Pokorni kampányát és a párt székházban van a bejegyzett telephelye.. :-)? Vagy Ők is elvesztenék a mértéket? Nem hiszem, de nem érzem, hogy nagy baj lenne. Lehet, hogy kiderül nem is olyan ördöngösség becsületesen kormányozni (sem).. Ehhez kívánok sok szerencsét és meglátjuk mer-e egy Sorosnak nemet mondani, ha esetleg benyújtaná a számlát..
chattogo Creative Commons License 1998.06.02 0 0 161
Chornell !

tök igazad van ...

A Fidesz röhej itt meg mindenki örül magának mint majom a farkának ez nevetséges már megint bedőlt a többség az ígérgetéseknek...

NE LEGYEN IGAZAZAM !!!

bár mindegy mert az MSZP nélkül úgysem tudnak nagy horderejű döntéseket hozni ... még szerencse

ennyi egyenlőre ...

Viki Creative Commons License 1998.06.01 0 0 160
Lányok, Fiuk!
A választási győzelem egy szerencsés csatanyerés. A HÁBORÚT még fel sem tételeztük (nagykoalició is lehet még!), pedig nagy szerencsénkre megvivhatjuk. Nos, mi az amit e győzelemért tenni kéne? Első és szerintem a legfontosabb, hogy ne legyünk nagyképű "győzelemittas" győztesek. Aztán a leirt (nem is hitt) programból amit lehet, a koaliciós tárgyalásokon érvényesiteni kéne!! Ez egyenlőre túlságosan sok feladat: Próbáljuk meg ezt nyomon követni
Aki hányni akar menet közben, mert mást mondunk, mint igértünk tegye!!
Az egész a "győztünk"-ről jutott eszembe!!
HJM Creative Commons License 1998.06.01 0 0 159
Győztesek!
Tudja már valaki közületek, hogy mibe kerül nektek (és nekünk) a Torgyán?
Magyarul:
1. Mi lesz a várható kormányösszetétel?
2. Mi kerül a Torgyán kezébe?
3. Mi az ami biztos, hogy annuálva lesz a FIDESZ programból?
madar Creative Commons License 1998.05.31 0 0 158
Vikoriav!
Ami a hullaszállítást, mint businesst illeti ez Bokros üzlete lehetett, mert első intézkedése volt, hogy ezt a tevékenységet gépkocsi adómentessé tette. Persze nem ez volt a legnagyobb bűne, de jelzés értékű intézkedés volt, az biztos (A gyilkos igyekszik gyorsan és feltűnés nélkül eltakarítani áldozatait.)
Az, hogy az autóút miért járna annyi áldozattal, nem világos, mindenesetre negyedébe kerül és kétszer olyan hatásos a gazdaság fejlesztése szempontjából, mint az egyébként rendkívül környezetromboló és termőföld pusztító autópálya. Ha jártál már Hollandiában láthattad, hogy ott az utak 90%-a kétszer négysávos autóut és viszonylag kevés az autópálya, mégis nagyon jól megvannak. Sőt, minden kisvárost el lehet érni ilyen remek autóutakon. Magyarország nem olyan nagy, hogy már most égető szüksége lenne 130 kilométer átlagsebességet biztosító autópályákra, ez különben is csak a személyautóknak lenne jó, a teherforgalom szempontjából érdektelen. Márpedig a gazdaságot nem a luxusautó forgalom növeli elsősorban. Igaza van Viktornak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!