Naturistának vagy nudistának lenni egy életérzés. Én itthon ha csak lehet mezíttelen vagyok. Sajnos itt Békésben nincs nudista hely. Ezért nekünk innen több órát vagy minimum egy órát kell utaznunk. Ez van. Amúgy egyre prűd az ország. Algyő valamikor népszerű volt. Ma kevésbé. Pedig van. A lejáró ki van takarítva. Simán le lehet menni. Jó lenne újra fel turbozni. Sokan szeretnék. Itt csak ez a természetes megtűrt hely.
Bocs. A vége szinte érthetetlen lett. Ez az AI rendszer. A lényeg. Bárki jöhet. Bármi lehet nyitott vagyok és semmit nem itélek el. Persze van amit soha nem tennék. Szívesen vagyok hölgyekkel és utakkal. Ha kell lehet más is. Viszont ez nem kötelező. Velem nem kell. Én maradok aki vagyok. Persze....
Szóval várok mindenkit aki eg, üdítő szülinapot lenne. Én nem iszom de aki nem vezet az ihat alkoholt is. Viszek pezsgőt sőrt. Üdítőt. Igaz nem vagyok fiatal de a naturista életmód nem korfüggő. Nem vagyok kövér. Van pocakom. És fél éve combnyaktöréssel műtötték. Viszont sokat túrázom. Főleg ausztria, horvátország, Szlovénia, . Itt mindég fkk strandra megyek. Saj 9s idén itthon nem voltam még. Gyertek. Engemet ne. Érdekel ha valaki sze el i akár l. Magánügy. Velem is lehet de az titkok.
Ami kimaradt: Nem érdekel a személy neme a szexuális beállítottsága. Bárkit szeretettel várok, bárkihez szívesen csatlakozom. Csak élvezzük a napot. És ki ki mást akár.
Naturista/ vagy mondthatjuk nudista társat keresek aki augusztus 19- én csatlakozna hozzám az algyői vasúti híd mellett lévő nudi helyre. Délelőtttől. Én Békéscsabaról megyek. Uncsi egymagamban lenni. Várom aki, vagy, akár többek jelentkezését. Én
. Békéscsabárol indulok. útközben fel vehetek aki jönne. Csabaiakra gondok, de Orosháza is útba esik.
A szegedieknek meg meg közel van. Szóval várom a jelentkezést.
65 éves leszek azon a napon. Nudista nős férfi vagyok.
Tel: +3670 3692130.
Telom némítva. Üzenetet ķüldj és válaszolok vagy visszahívlak.
Naturista társat keresek békés megyéből. 65 éves nős férfi vagyok. Csak barátként. Itt ebben a megyében nincs nudi hely. Amennyiben neked van ilyen, helyed hívj fel vagy mond hová menjek. Csak barátként. Se.mi más. 703692130