Keresés

Részletes keresés

Ati-pati Creative Commons License 1999.12.10 0 0 56
Qsz, qszi Te javíthatatlan régi topic előásó!

Ati-pati

originalqszi Creative Commons License 1999.12.10 0 0 55
Hálistennek azóta csönd van már másodszor:-))))))
kerenyitomi Creative Commons License 1998.06.26 0 0 54
kedves Sánta és Gwalker. szerintem a következo történik:amikor eloször kimentünk a Szigetre úgy 92 93 környékén akkor az maga volt a rácsodálkozás, hogy huha hát Agyarországon ilyet is lehet?
Csak hát azóta eltelt pár év, és mi is öregebbek lettünk.Azok akik most mennek ki eloször, azoknak szintén csoda lesz.
Gyertek el inkább Patti Smithre az biztos tuti lesz.
Megmaradhatott volna a Sziget neve így natur,én se szeretem ezt a x-Sziget nevet.
kerenyitomi Creative Commons License 1998.06.26 0 0 53
kedves Sánta és Gwalker. szerintem a következo történik:amikor eloször kimentünk a Szigetre úgy 92 93 környékén akkor az maga volt a rácsodálkozás, hogy huha hát Agyarországon ilyet is lehet?
Csak hát azóta eltelt pár év, és mi is öregebbek lettünk.Azok akik most mennek ki eloször, azoknak szintén csoda lesz.
Gyertek el inkább Patti Smithre az biztos tuti lesz.
Megmaradhatott volna a Sziget neve így natur,én se szeretem ezt a x-Sziget nevet.
santa Creative Commons License 1998.06.26 0 0 52
Na végre egy Gwalker, aki tuggya mi vót a jo annakidején. Én két éve csak azért megyek ki, hogy hátha... régi szép idôk...de nem. Persze eleve tudom hogy most még rosszab lesz, de most is megyek. Én akkor is azt mondom, hogy ki lehet hozni belôle mindig egy nagy bulit. Csak ugy kell hozzáállni.
gwalker Creative Commons License 1998.06.26 0 0 51
A sziget egyre szarabb. Az elso meg a masodik maga volt a megtestesult euforia. De a tobbi... Foleg amiota az a lonyal pepsi a szponzoruk - hanynom kell ha ragondolok. Es nem a sok piatol.

GwalkeR

Zajos Creative Commons License 1998.06.26 0 0 50
Emberek,

Sokadik éve lakom a sziget tövében, de zajt még nem hallottam. Lehet, hogy azért mert a szigeten voltam??? Mentem onnan többször egyenesen szép polgári munkahelyre. Nem mondom öregszem és az idén tán nem megyek minden nap, de azért európai viszonylatban nem egy rossz fesztivál ez.
Ami a drogot illeti, nem rosszabb helyzet mint mondjuk a Speed-ben. Legfeljebb a koncentráció nagyobb.

santa Creative Commons License 1998.06.24 0 0 49
Öszintén, én még nem próbáltam teljesen józanul a Szigetet...de ez nem igaz. Tavaly az egyik nap majdnem tiszta voltam, de csak du. 4-ig lehetett ugy bírni. :) Meg aztán józan otthon is lehet az ember. :) De mint már montam, mindenki ugy bulizik ahogy szeret.
kerenyitomi Creative Commons License 1998.06.24 0 0 48
en csak a Patti Smithre akarok kimenni, akkor majd irok a falra.ha meg lesz cybersator, keresni fogom a Torzsasztal lovagjait (es lovagnoit.)
a jozansagrol pedig annyit,hogy akkor van a baj ha valaki szarul erzi magat akkor, ha nincs benne toltet, es a feszultsegeket csak alkohollal, vagy anyaggal tudja feldolgozni.
legyetek jok
tomi
santa Creative Commons License 1998.06.24 0 0 47
Ysuysi,
A Nzírő :) ugy is kinnt lesz. Vhol a cybersátor környezetében lehet legtöbbször meglelni. De lehet, hogy ô is benne lenne egy saját sátorban...
Hoppá, ott a cybersátor. Na szerintem az egy jo hely találkozni. Egy hetet ugyse bírunk net-etlenül (legalább egy kis torzsasztal :). Bár én megfogadtam, hogy egész nyáron hozzá se nyúlok az internethez, de ezt azért még én sem hiszem el :), de a Szigeten biztos nem. Ott marad az off-line "forum": az üzenőfal.
Ysuysi Creative Commons License 1998.06.24 0 0 46
santa!
Ez az üzenés tényleg jó ötlet!
Nyírő András hallottad?
Fejlesszük még tovább ezt az ötletet...
santa Creative Commons License 1998.06.23 0 0 45
A szállás dologhoz annyit, hogy én eddig sosem vittem semmit ki a szigetre. ( a rajtam lévô ruhán kívül )Ezzel sikerült nullára redukálnom a tôlem való lopások számát :). Azt az éjszakánkénti (vagy inkább nappali) 1-2 óra alvást nyugodtan ki lehet bírni a füvön, vagy néha valaki ismerôs sátrában. (azért azóta már egy kicsit komolyodtam :).
Kerenyitomi írta, hogy józanul elég hülyén érzi magát az ember odakinn. Hát ezzel teljesen egyetértek, de szerencsére józanságra már elég sok jo ellenszert találtak ki :) Azalatt az egy hét alatt nem szabadna ugy élni, mint a "szürke hétköznapokon". Ez az értelme az egésznek szerintem. _Kikapcsolódás!!!_ Ugy jo a Sziget, ha ott vagy éjjel-nappal egy hétig. Ha csak napközben vagy kinn, akkor csak rendezvényeket látogatsz, de nem a Szigetet!
Na, ez az én véleményem. Én igy szeretem végigcsinálni az egyhetet. Sokaknak elég igénytelen, de ok ugy "buliznak", ahogy akarnak.
A törzsasztalsátor v. találkozó tényleg jo poén, bár nem lehet kizárni az illúzióromboló hatását. De az is elôfordulhat, hogy valakiben az egész társaság kellemesen csalódna (pl: az én esetemben :))
Van kinn egy üzenofal a bejárat környékén. Arra az elsônek érkezo rajzoljon egy nagy asztalt (a tájolás miatt), és annak a környékén üzengetnénk mi. ( én pl. azzal fogom kezdeni, hogy: Szia Tina! Érezd jól magad! Kispálon találkozunk! :))
Galine Creative Commons License 1998.06.23 0 0 44
Halihó Emberek!

'95 óta Sziget-függő vagyok, kényszerem van rá, hogy ott legyek. A lejobb eset, ha mint közreműködő. Ha minden jól megy, idén is ott leszek. Viszont nagy probléma a szállás.
Mivel Miskolcról megyek, a baráataim Sopronból, Szombathelyről meg egyébn egzotikus helyekről. Tavaly a Kandó kollégiumában laktunk, de az messze van a Szigettől. Tiszteletteljes kér(d)ésem: ki tud szállást minél közelebb a Sziget-hez mondjuk négy-öt ember részére (kb. 3:2 a ffi/nő arány)? Mondjuk az ár sem mellékes.
Köszönettel,
Galine

Redy Creative Commons License 1998.06.22 0 0 43
Kimenni a Szigetre tényleg nem csak a nagy együttesek miatt kell, érhetik ott meglepetések az embert...
Nekem szerencsére volt alkalmam fellépőként ott lenni a régi bandámmal és mondhatom feledhetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak. Az emberek lassanként kezdték megtölteni a teret elöttünk (hajnali 2 óra volt!!!), ráadást kellett adnunk és a rendezők már majdnem lekevertek minket, mert jött a következő csapat. Na meg az a rengeteg taps...
Jó volt emlékezni rá, pedig nem is volt annyira régen...;-(

A Törzsasztaltalálkozó meg eléggé zűrös lenne, én például nem biztos, hogy egy megbeszélt időre ott tudnék lenni, bár szándékozom kimenni, csak éppen más balatoni programjaim is vannak azidőtájt.
De mindenki előre: Szigetre fel!!!
Redy

vasslaca Creative Commons License 1998.06.21 0 0 42
A szigetet én úgy ahogy van szeretném hangszigetelni. Sajnos elég közel lakom hozzá, és amikor nyomulnak a fiatalok akkor nem lehet aludni tőlük. Vannak durvább ötleteim is, de azokat inkább nem írom le...

Amúgy jó szórakozást!
Hali

kerenyitomi Creative Commons License 1998.06.20 0 0 41
na mindegy,en benne lennek ha nem is egy torzsasztalsatorban, de abban, hogy lassam is azokat akikkel forumozok.ha van valami otletetek irjatok.
mondjuk egy fal a szigeten amire mindenki ir par mondatot, esetleg a fenykepet felragasztja.
visszaterve azert varom ezt a szigetet, mert most eloszor jozanon fogok kimenni, es erdekel, hogy ugy milyen.
pa.
Ysuysi Creative Commons License 1998.06.20 0 0 40
Szerintem furi lenne a Törzsasztalsátor, de addig még van időnk tervezni, szervezni.
Furi azért lenne, mert nem vagyunk egy korcsoport, bár ez nálam sosem volt akadály.Például én félnék attól, hogy nagy kiábrándulások lennének, vagy zavarbajövések, de erről talán pl.Zöpö tudna vagy olyan ŐsTag, aki járt a Fregattba. Én sose jutottam el oda.
Szerintem azért józanon is érdemes kimenni a Szigetre, mert rengeteg program van és az ember sosem unatkozik.Mindenki megtalálja a kedvére valót.És nem csak a nagy külföldi vendégekért érdemes! És nem csak a zenekarokért
Tina Creative Commons License 1998.06.19 0 0 39
Torzsasztal-talakozo: en meg ugyan annyira uj vagyok, hogy latszik a tojashej a fenekemen, de ennek nagyon orulnek az biztos :-)))
kerenyitomi Creative Commons License 1998.06.19 0 0 38
figyusz! en evekig jartam a szigetre, nem a legkonzervativabb modon eltem , de ennek veget vetettem.egyedul a patti smith koncertre akarok kimenni, esetleg meginni egy uveg sort, aztan hazamenni.
a tarsasag hianya az tenyleg szar ott, mert ha nem akarsz anyagozni, vagy atommod berugni, eleg hulyen erezheted magad jozanon.a megoldas az lehet, hogy mi torzsasztalosok talalkozunk ott, esetleg megbeszelhetnenk egy idopontot a szigeten??
ysuysi mi a velemenyed????
vagy a tobbieknek??
tenyleg milyen lenne egy torzsasztalos sator???
Ysuysi Creative Commons License 1998.06.19 0 0 37
Én magyek, de nem mindenre.
Nem lesz Törzsasztal-sátor?
Jó lenne!
Adeptus Creative Commons License 1998.06.16 0 0 36
santa!
"Menni kéne, menni kéne..."
De úgy néz ki nem tudok a munkától elszabadulni. :(
( napijeggyel meg nem az igazi )
De maj' meglássssuk.
santa Creative Commons License 1998.06.15 0 0 35
Adeptus,
Te kijössz? Milyen lesz szerinted ez a sátras felállás?
Adeptus Creative Commons License 1998.06.11 0 0 34
Most már tényleg működik ! (kipróbáltam :))
Adeptus Creative Commons License 1998.06.11 0 0 33
Adeptus Creative Commons License 1998.06.11 0 0 32

remélem most jó lesz.....
Adeptus Creative Commons License 1998.06.11 0 0 31
Bocs, de nem olyan lett a link mint ahogy akartam (még egy kicsit gyakorolni kell)
Szóval a Sziget honlapjára mutat ....
Adeptus Creative Commons License 1998.06.11 0 0 30
santa Creative Commons License 1998.06.09 0 0 29
Ja, és a rendezôk még pozitívumként állították be ezt az egész sátras dolgot, merthogy megvéd az időjárás viszontagságaitól. Hát ez már tényleg nevetséges. Kár cukrozni a taknyot...
santa Creative Commons License 1998.06.09 0 0 28
Na, asszem most már aktuálisabb a téma, ugyhogy frissítem egy kicsit. + hátha az uj asztalosoknak is van véleményük.
Egyáltalán jön valaki még rajtam kívül erre az elcseszett, lehangszigetelôsátrazott rendezvényre?
Ui. Hátha ki tudunk hozni valami bulit belôle...
santa Creative Commons License 1998.04.23 0 0 27
"Pepsi Sziget ’98

Hétfőn sajtótájékoztatón ismertetik a Pepsi Sziget ’98 fesztivál programját, amelyet az
alábbiakban közlünk mink is, annyi megjegyzéssel, hogy néhány zenekar föllépése még nem
tekinthető biztosnak, a legbizonytalanabb a Bad Religion, és egyelőre nincs konfirmálva a
Morcheeba koncertje sem.

Mint a névsorból látható, a fesztivál idén a tánczene felé mozdul, hiszen Goldie, az Asian Dub
Foundation, a Transglobal és a Morcheeba is a progresszív brit tánczenei szcéna főszereplője.

A korábbi években megszokottnál két héttel korábban kezdődik a rendezvény.

Egyéb fontos tudnivalók: a III. kerületi polgármesterrel vívott küzdelem után abban egyeztek meg
a szervezők, hogy éjfél után jelentősen csökkentik a hangerőt, a kis színpadokat sátrakban
helyezik el.

A több száz magyar zenekarról és a színházi, tánc, performance meg egyéb programokról most
nem írunk, csak annyit jegyzünk meg, hogy erősödik idén a móka-kacagás vonal: lesz cirkusz,
vidámpark, viccmesélés, humorizálás, lakodalmas rock, és ha minden jól megy, még élő csocsó is.

A Pepsi Sziget ’98 legfontosabb külföldi fellépői:
augusztus 5. szerda
Goldie + BoneyM
augusztus 6. csütörtök
Patti Smith + Kula Shaker
augusztus 7. péntek
Chumbawamba + ShaneMacGowan
augusztus 8. szombat
Coolio + Asian Dub Foundation
augusztus 9. vasárnap
Bad Religion + Transglobal Underground
augusztus 10. hétfő
Therapy? + Rammstein
augusztus 11. kedd
Green Day + Morcheeba"

Na hát ennyit a régi jo Szigetekről. Nagyszínpadilag legalábbis igencsak elbaszták az egészet az idén.
"a fesztivál idén a tánczene felé mozdul...", ja persze. Hát mi a faszt csinálnak? Idén tánczene... jövőre meg techno meg rév meg hauz... Azért nem kéne elfelejteni, hogy az egész Sziget a Monsters Of Rock-bol fejlődött ki. Hát mi a faszé nem lehet ma Magyarországon rockzenei rendezvényt csinálni? Meg me' kell a Szigetet használni a saját hülye ötleteikhez? Csináljanak egy másik fesztivált, ami tánczenei!! Mert egy páran (az eddigi 2-300000 látogató/sziget-ből ítélve) azért, még mindig rockzenére vagyunk kíváncsiak. De ugy látszik azt teljesen ki akarják irtani.
Na ennyit mára, mert rohattul felb...tam magam.
(Lehet hogyha ez a tendencia folytatódik, még én is a Sziget betiltásáért szállok harcba, mint G. kollega, csak egyéb okokból :) )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!