Meghánytam-vetettem a dolgot, megszavaztattam magam és 1:0 arányban azt a határozatot fogadtam el, hogy jó ez így, ahogy van. Otthon már megszokták, itt meg majd akinek nem tetszik, az beszól, vagy ignorál.
Légy komoly. Megfontoltan, higgadtan, mindenféle humor nélkül válaszolj mindenre.
Csak tudod mi lesz? Azt fogják hinni ekkor is, hogy direkt poénkodsz, és nem fognak komolyan venni:)
:) Arra gondoltam, ezért az attidűdért (ó be szép szó! intelligencia látszatát kelti) bizonyos részben a TAsztal is felelős.
TI TETTETEK ILYNNÉ!!!! KÉREM VISSZA NÉHAI ÖNMAGAM!!!!
Múlt héten egy kollégám azt mondta - nem rosszallóan - hogy velem nem lehet normálisan beszélni, mert mindent elhülyéskedek. Aznap hazafelé eszembe jutott a dolog és bosszantott, mert úgy éreztem, ez nem így van. Azóta figyelem magam: igaza volt. (Persze sarkítva a dolgot)
Nem éppen gyóntatószék, de azért jó kis topick, nem?
Én ma is csináltam egy marhaságot. Engedélyeztem egy portot, mielőtt letiltottam volna egy másikat, ily módon létrehozva egy hurkot. Mea culpa.
Egész nap itt ülhetnék és klimpírozhatnék. :(
0. Itt írok, ahelyett, hogy a renccerterv elkészítésében tevékenykednék.
1. Egész éjjel a diablo2-vel játszottam és nem anyjukkal. Nem bírok kinőni a gyerekkorból.
2. x6 néztem meg a mátrixot, ahelyett, hogy a gyerekkel a sztárwárszt vagy kétszer.
Várjá' má'. Mijez, gyóntatószék?
Ennek fényében már szinte kezdem érteni, amit a TTC topickban láttam.
De csak szinte...
Egyébként nekem nagy hibám, hogy szeretem beleütni az orrom mások dolgába.
GondolatÖsszeszedegetésből, BármitAkarásból elégtelen, elégtelen, viszont Nemtörődömségből, EjjRáérünkArraMégségből és MindegyAMindenségből még mindig példás, példás, jól megfelelt...