Tud valaki olyan site-ot, ahol a 97-es szezonról van sok nagyfelbontású, főleg részletfotó??
A helyzet az, hogy épp a 97-es fw19-et (francia gp) akarom kirakni, de kéne hozzá referenciaanyag...
Az F1Szb ezúton tájékoztat mindenkit ,hogy az f1fogadas.net teljes gőzzel elindult. Az automata fogadás űrlapjai elkészültek, viszont ezek használatához a játszani szándékozónak regisztrálni kell magát ( bővebbet erről az oldal tudnivalók menüpontjában olvashattok ).
Szeretettel várunk Mindenkit!
Nagyon fontos újdonságokat tartalmaz az oldal több menüpontja is az idei fogadásokkal kapcsolatban. Figyelmesen olvassátok át a leírtakat!
Ezennel bejelentjük, hogy A 2001. évi Forma-1 fogadási játék kezdetét veszi.
Az oldalt a már jól megszokott www.f1fogadas.net címen találjátok. Számtalan újdonsággal ( többek között önálló fórummal, chat-tel, stb. ) jelentkezünk. A Tudnivalók menüpontban olvashattok a játék eddigi történéseiről, illetve a tavalyi nyertesekről. Természtesen a jól megszokott oddsokat is megtaláhatjátok a helyükön, de egyelőre ezen táblákat még csak gondolkodtatónak szántuk. Fogadni - amennyiben Alonso végez a projekt rá eső részével - valamikor s jövő hét vége felé lehet.
Ma este az SzB tagjaival találkozhattok az F1fogadás chat-en!
Szia Mindenkinek!
Van egy nagyon jó Formula 1 Hírlevél az IRM F1 Hírlevél. Minden Hétfon és Csütörtökön jelenik meg. Ha fel akartok iratkozni küldetek egy e-mailt az F1Newsletter@RacingStyle.com címre és a TÁRGY vagy TÉMA legyen: Subscribe. A rendszerük nem automatikus, de a hírlevél nagyon jó.
Remélem jó tippet adtam.
Szerintem hölgyek által nyitott topicba kellemesebb az írás. :) Mellesleg nem kell végig várni, míg a browser letölti a teljes fórumot, "escape"-el frankón meg lehet állítani. Mindazonáltal az új évad megérdemel egy új fórumot. Már az is nagy meglepetés, hogy ez megvan, azt hittem az év eleji összeomlás áldozatává lett.
Mellesleg van egy viszonylag új lap, ahol mostanság meglehetősen friss (legalábbis nekem friss) hírekhez juthat akit érdekel:
Vasárnap D. Coulthard tett egy kis próbakört az új McLarennel Barcelonában. Ahogy eltűnt a célegyenes végén, és kikerült a látóhatárból, elhallgatott a Mercedes. Azt mondják elektronikus hiba volt az ok.
Tegnap, hétfőn, Hakkinen a 98-as autóval a legjobb időt futotta, 1 jó másodpercet vert a két Benettonra, akik az új autó beállításaival voltak elfoglalva. Coulthard a 99-es kocsival ment, kb. 3 mp-cel maradt MH idejétől. Ott voltak még a Stewart, a Honda és a Minardi.
Véleményem szerint az új topic nyitásának joga Mogorvát illeti meg.
Ha azonban pár napon belül nem fog hozzá, megteszem helyette( de csak ha áldását adja rá...)
Üdv:
CICUS
Igen érdekelne, de már túl hosszú a topic és egy fél év, amire lejön. Ezért javasolnám valamelyik rajongónak, hogy nyisson egy új topicot, ...2 címen, (bár nekem jobban tetszene a Forma-1 1999 cím). Gondoljátok meg. Én nem akarom "ellopni" másnak a topicját.
Elkezdődtek a tesztelések, valaki az új géppel megy, valaki még a régivel. A Benetton, Jordan és az Arrows Silverstone-ban nyomult a múlt héten. Schumi kipróbálta az új Ferrarit, de nem volt szerencséje, mert csak 2 kört tudott menni, valami eltört szárnyprobléma miatt. A Williamsek spanyolban teszteltek, a McLaren most mutatja majd be nemsokára az új kocsit, eddig a régivel mentek. (Hakkinen könnyen hozta a legjobb időt :(( )
Poli: Nem, nem... Senna nem. Ö Lucifer volt. Laudához hasonló -azok közül, akiket már láttam- imho Prost. Hill "terén" 1etértünk. Meg Mika is olyan. Apropó: láttátok a múltkor a körútját? Nagyon szimpi srác amúgy, értelmes is... csak az a szikra hiányzik a pályán :))
Gorcsev!
Igazad van, Lauda csak az egyik isten. Másik mindenképpen Skant Schumeling, no meg Senna.
Damon Hill is, de csak félig. Valamit mintha hiányolnék belőle, azon kívül nem biztos, hogy (akár egy Ferrarival is) képes lett volna a Japáni "...világcsúcs szagú..." produkcióra.(by Schumacher)ű
pá!
Ne hallgass a kommentatorokra, abban a bizonyos sikanban japan-argentin meccs volt: Tuero nem engedte el Takadzsit...
Jovore valoszinuleg egyikukkel sem fogunk talalkozni.
A Ferrarik gumijat pedig valoszinuleg a Good Year ....ta el: Irvine-nak is ki kellett allnia egy extra gumicserere. Kar, hogy ilyen csunyan bucsuzott az amerikai gumiorias bo harminc ev siker utan.
SZVSZ Hill volt a legjobb, hiszen ugy lett a 4., hogy meg kellett kuzdenie Villeneuve-vel, Frentzennel es M. Scumacherrel is.
De Alesi is megerdemelne egy igazi Ferrari motort...
Bölikukac!
IMHO is Häkkinenné a lexebb F1-es holgyemeny, a tovabbi sorrend nalam Panis pipije, Coulthard kedvese, majd Frentzen barna babaja.
Sanko,
áruld már el, honnan TUDOD ilyen biztosan, hogy mostanra lettek egyenlőek az autók.
A 21-3 pedig valojaban 7-3. Illetve 7-0 mivel a kerekcserenek annyi allora fekezes utan igencsak ideje lett volna.
OK...Gratula a bajnoknak...és köszi a Mika rajongóknak, hogy értékelik Sumi történelmi tettét.....21-3-ra...szóval az látszik, hogy ERRE (ÉS CSAK ERRE)a futamra lettek teknikailag egyenlőek az autók...(és lassan a még 2-3 másik csapat autói is)így rögtön látszott már a hétvégi edzéseken is, hogy Mika labdába se rúghat Sumi mellet azonos autókkal...ez azé jó mert jövöre (ha csak a Merci megint nem dob valami nagyot)Mika sehol sem lesz...viszont ha lehet még izgalmasabb lesz a VB...szóval jövőre Sumi ?, Zanardi ? Vagy az a Brazil csoda gyerek a BAR-ban ?....talán...Takagi :-)
Ugyan kit érdekel, hogy MH, vagy MS! Na de az isteni Ferrari. Az igen. Azért még ezt az utálatos kockafejűt is meg lehet szeretni. Tyű, de útáltam amig a Benetonért versenyzett. Most meg nem annyira.:-))
Mer ugyi, gyártanak mindenféle sportkocsit, versenyautót, de az igazi az olasz. Bugatti (anno), FERRARI!!!!
Szegény Suminak, pech ide, pech oda, ha nyer akkor sem segített volna. A látottak szerint Mika mindenképen max. 2. lett volna.
MaCS
Tényleg ne szomorkodj! Tényleg nem rajtad múlt. Tényleg lesz jövöre is F1. Tényleg vb. lesz jövöre Sumi :))) (remélem...)
Ezt azé' mondom, mert -bár már mondtam, hogy nem drukkolok kifejezetten egyiküknek sem- az utóbbi futamokon tényleg úgy tünt, hogy MS megemberelte magát (má' úgy emberileg... jó kis képzavar... na, nem baj :)). Nagyon megérdemelné. Mika is piszok jó, de egyelöre azt a félelmetes akaratot nem látom benne, ami Sumiban megvan. Nagyon kíváncsí lennék, egy fordított szituban MH mennyire tudna küzdeni.
Más. Zanardi már biztos?
Éljen Hakkinen + k.neje. Hú, de szimpi a csaj.
Lehetett az látni a tívíben, hogy Hill hogyan lépte meg Frentzent? Kiváncsi lettem volna rá... csak azt ne mondja valaki, hogy Fre. előreengedte leendő csapattársát:-) Baromira örülnék, ha Hill + Fr. jövőre versenyben lenne. + Fisichella. + Wurz. + Alesi.
Halihó!
Hát, szomorú vagyok... Nem rajtam múlt a dolog, de lesz még Sumi világbajnok! Amit pedig tegnap vezetett elő gyakorlatilag esélytelenként, az elképesztő volt!
Hakkinennek gratula.
Nem tudom, tudtatok-e róla, hogy nem csak a gumi, hanem a benzin is kopik ám! Új benzinnel jobban megy az autó, még ha kicsit nehezebb is!
Ne nézzetek hülyének, ezt Dávid Sanyi bácsitól tanultam a közvetítésen. Idézem: "Lássuk, mit tud xy az új gumikkal és az új benzinnel!"
Amire én lennék rettentő kíváncsi, az Sch defektje. Valahogy nem tartom véletlennek, hogy pont a két japán csattanási pontja után kapott defektet. A karambolnál hullott a törmelék szépen, és nem tartom kizártnak, hogy egy ilyen darabka állt bele a gumiba.
Tudtok erről valamit?
Nem hiszem el,lehúllt rólam az átok.
Végre ebben az évben az nyert akinek szurkoltam.
Nem szaporítom tovább a szót,miután maradéktalanul 1-et értek Mogorva úrral.
Szóval az én figyelmemet az kerülte el, hogy az első meghiúsult rajtnál Trullit már hátrarendelték. Nem emlékszem, hogy mutatták volna a TV-ben, hogy Trulli elé is beállt egy pályabíró, de ezen nincs semmi csodálkoznivaló, a TV azt mutatta, hogy az éllovasok hibátlanul elrajtoltak a második felvezető körre, szegény Trulli senkit sem érdekelt. A magyar "szak"kommentátorok pedig erről sem tudtak semmit sem mondani, mivel nincsenek teljesen tisztában a szabályokkal.