Kedves Mackó, nehogy hanyatessél, tudod az a fránya marketing megöli az embert! A MELLtartó az fontos a futásnál, mert akkor nem lihegsz, csak vigyázz, nehogy utolérjenek a kirekesztők!
Júúújjj de nehéz volt megtalálni!!!!!
Kedves kaviat rondaember!
Áll ki magadért, büszkén viseld mit rádmért a sors!
A MELLenség pusztúljon! A siker majd a jövő záloga!
Te most tedd, mit tenned kell, hordjad büszkén, a kabáton kívül a fejeden
a lidérces szimbólumot, a szabadság jelképét!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))
most leginkább az izgat, hogy hova dugja a melltartót ha jövök be a gyárba. talán a a hátsózsebembe teszem, a porta nem veszi észre. vagy a legjobb támadás a védekezés elve alapján tegyem a kabáton kivülre ? ezaz ezzel oly mértékben sikerül az ellenséget összezavarnom, hogy a siker nem marad el :)) /már csak a siker deffinicióját kellene pontositani/
Kedves énemberem, olyan unalmas témák vannak az asztalon, hogy azoknál mán ez is jobb! Hordjunk MELLtartót titokban, csak senki meg ne lássa! Bár az is igaz, akkor minek?:))
akkor valaszolnek az eredeti ? re:
"Ön miért nem hord melltartót titokban?"
azertmert nem akarom a melleimet bezarni ket kosarba, es meg fiatal vagyok, es meg nem log.
na most jonne jol egy alnick, de en nem szeretem az ilyet....
Az "Adnád-e az arcodat ..." topicban leközölt pcsikvári képen látható melltartó méretére várok tippeket !
Aki eltalálja az kap egy bónusz szendvicset !
Sokan hordanak titokban, ami viszont látható, de akik látják, nem tudhatják, hogy az illető titokban teszi-e a hordást, avagy sem.
Ez már fél siker, igaz ?
pcsikvari!
Itt vagyok, itt vagyok, nyugi!
Csak hát úgy veszem észre, egyéb nőneműek nem tisztelik meg eme helyet, adományt meg még uccse adnak! Mennyi az irígy ember manapság!
Mi lesz veled pcsikvari?!
Redy