Egyik sam-em sir a másik -),
azaz örülök, hogy valaki előrántotta kedvenc témámat. Másrészt a lelkiismeret furdalást hoztátok rám, mert már egy hónapja készülök egy rendhagyó kiértékelésre - de mostanában időzavarban vagyok. Azért két héten belűl leközlöm, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá.
addig is a virtuális Tibi-csokit a pezsgővel együtt betettem egy virtuális hűtőszekrénybe.
Az igazság órája valóban eljött, de persze már a meghirdetésban hiba csúszott hizsen nem
deklaráltam a % értelmezését. Perzse ettől függetlenül árnyaltan kell kezelni a dolgot, mert nem lehet a februári listámat egy május 8-as al összemérni. Itt célszerű tán mindenki utolsó benyögését figyelembe venni, amit bárhol a Nettón elkövetett, majd utána jöhetnek a magasabb matematikai módszerek, hogy eldöntsük kié legyen a virtuális Tibi csokoládé. Megjegyzem és szívesen látok bárkit a végeredmény után egy pezsgős lenyomtatás erejéig, hogy hol és mikor majd megbeszéljük.
Kösz, bubu törzstárs, legalább 1 kérdésben 1-et értünk ;-)
No, akkor most kéne egy matematikához értő. Szerintem az X tengelyre föl kell venni az országos eredményt, majd az Y1, Y2, ... Yn tengelyekre a különböző variációkat, aztán a legkisebb négyzetösszegek módszerével kiszámítani, hogy ki a Törzsasztal Vátesze.
* A Fideszre és az MDF-re elég nehéz tippelni, mert hol közösen indultak, hol külön. A franc tudja, hogy fognak
elszámolni. A kettő együtt, szerintem 25%.
RettegettIvan
adatok | e-mail
05-06-98 1:10 PM
MSZP 32%
FIDESZ 21%
SZDSZ 12%
FKGP 13%
MDF 6%
Munkáspárt 5%
MIÉP 5%
maradék függetlenek
Diolen Mobi
adatok | e-mail
05-06-98 8:02 PM
Nem lehetne, hogy a Törzsasztal közönsége dontse el a végső sorrendet? Az érveim: lényegesen olcsóbb a
szavazás, a szélsőségesek garantáltan nem jutnának be, és fixen szakértői kormány alakulhatna.
Itt a legfőbb ideje a múltkori tippek zsürizésének. Javaslom, hogy a területi listára leadott arányok számítsanak, mert az a legtisztább - nem kutyulnak bele az egyéb, módosító adatok.
hadd ne válaszoljak olyan érvekre, amik általam soha nem állítottakra reflektálnak. Az, hogy te mit gondolsz az általam megfogalmazottak mögé, nem ér meg egy hozzászólást.
Kedves Brehm-Benő. Ha a zoológia után egy kis alapfokú számtant is tanulnál, rájönnél, hogy 340000 érv.kop.céd. a 8 millió választójogúval számolva 4,25%, a szokásos 50%-os részvétel esetén 8,5%. Bőven az 1%-os hibahatár felett. (Forrás NapTV)
A kopogtatócédulák gyűjtésének hivatalos eredménye Budapest 32 választási körzetében,
néhány kisebb pártnál:
Párt Közv.kut. Bp.n állított Sikeres
neve szerinti egyéni jelöl- jelölés
népszerűség tek száma aránya
MDNP 2% 16 fő 50%
KDNP 5% 17 fő 53%
Munkáspárt 0-2% 24 fő 75%
MIÉP 0-1% 32 fő 100%
Nem vagyok sem közvéleménykutató, sem statisztikus, sem Benő. Magyarázza meg ezt nekem valaki, mert én nem értem. (És ettől "szar" az én életem, Benő szerint.)
Igen, guru, én rád haragszom, éspedig azért, mert
1. nem használod azt a szót, hogy SZERINTEM
2. valamilyen általam ismeretlen okból következetesen össze akarsz mosni a Gyuláékkal.
Az első dolog aligha gyógyítható, szerintem te nem tanultad meg az iskolában, mi a különbség a vélemény és a tény között.
A második dolog, gondolom, csak arról szól, hogy felhúzz vele, valószínűleg egy régebbi beszólásom sértett meg. Talán inkább ott kellett volna tisztázni, bár mostanra már mindegy: kölcsönösen hányunk a másik neve láttán.
Mondom ne szégyelld! Hogy egy "kedvecedet" idézzem:
"Összeforrt, ami mindíg is összetartozott." Még '94.-ben. És csak te nem vetted észre, hogy mostanra a Gyula lett a főnök! Ez van. De emmiatt miért rám haragszol?
Mazsom, ökör, ajjajj...
Ne csináljátok mán, fijugg, annyit nem ér az egész. Pártokon összeveszni...
Nem vagytok ti politikussok, vagy mi a szösz.
(Én tudom, hogy kampány van, na de hogy hatásos is lesz, arra azért nem számítottam! :)
Mi van, szégyelled, hova tartozol? Ne tedd, úgyis nyilvánvaló. A leveleid elárulnak. Amint az is, ahogy attól, hogy nagy nehezen ki tudtál szótárazni egy angol trágárságot, már nagytudású vitaképes embernek hiszed magad! (Mi van öreg az orosz már nem megy?)
Utoljára álltam veled szóba, búcsuzóul idéznék neked egy közismert mondást, úgysem érted:
"Csak az ostoba ember magabiztos. Az okos örökké kételkedik."
Azért gondolkozz el rajta ha tudsz olyat egyáltalán.
És még valami: Bár semmi közöd hozzá, de elárulom: az életben nem voltam, és nem is leszek rászorulva a sajnálatodra. Van egy két millió boldog ember azok között is, akiket nem nyűgöz le a te Gyuláid, Imréid "dicsfénye". Akár elhiszed, akár nem. Te meg sose legyél boldogabb annál amit ők tudnak adni neked. Slussz.
Volna egy jobb tippem arra, hogy ki a sajnálatra méltó. Még ha nem is veszi észre az illető...
Mazsom.
bubu, gr,
Don't start sucking each other's dick yet...
gr külön:
Bubunak legalább van mersze kimondani, hogy mi a kedvenc színe, de te, barátom, csak fanyalogni, gyanakodni, morogni vagy képes. Megismétlem: sajnállak a szar életedért. Azokról, meg akik közé következetesen és tévesen besorolsz (rossz hír: nem izgat, mert ökörség), csak annyit: az MDF kormánnyal összehasonlítva jól szerepelnek, mert bár ugyanúgy nyerészkednek, mint schascha és társai, de legalább nem nézik le az embert, és nem okítják ki magas lóról. Ja, és nem magyarkodnak, nem rasszisták.
De hiába is koptatom itt a számat, te úgyis mondod a magadét, a választók meg úgyis mást gondolnak. Fel a fejjel, szomorú sorsú barátom!