Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.12.31 0 0 40

pont most emlegettem ebbn a topikban:-)

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9134171

Előzmény: LegottTegel (39)
LegottTegel Creative Commons License 2005.12.31 0 0 39
bújjon
e-papi Creative Commons License 2003.09.05 0 0 37
Csatlakozom az elottem szolohoz. Muzealis darab. :o))
Előzmény: Igneous (36)
Igneous Creative Commons License 2001.02.08 0 0 36
Felhozom ezt a topicot, érdemes olvasgatni... :-)
Wágner úr Creative Commons License 1998.10.23 0 0 35
Ez ne vesszen el, annál is inkább, mert azon ritka topikok egyike, amelyikben megszólalt a T.Ig., másrészt érdekes, hogy mi és hogyan valósult meg a legelső Törzsasztalos javaslatokból....
neduddgi Creative Commons License 1998.07.31 0 0 34
Nadi,

A "Javaslatok a szerkesztosegnek" Forumban az
"Ora, perc" es a "Beszeljuk meg". Az elozo az pont arrol szol, amit kerdeztel.
(az utolso ket napot allitsd be, ugy elojon)

Nadi Creative Commons License 1998.07.31 0 0 33
neduddgi!
Mondd már meg melyik topic? a "kösz, fiúk" ??
Mer mennék és én is beledumálnék!
neduddgi Creative Commons License 1998.07.30 0 0 32
Nadi,
Van erre egy jo topic odaat az uj forumokban, es pont errol megy a vita. Szerintem jo amit mondasz. Nezz at oda, ha van par perced.
Nadi Creative Commons License 1998.07.30 0 0 31
Wágner úr, jó hogy felhoztad (a sört is ott tartod? :-) ) !

Lehetne-e, hogy a hozzászólások mellett látszódjon hogy hanyadik (azaz a hozzászólás sorszáma vagy mi)?

Lehetne-e, hogy a törzsasztali listában az is látszódjok ki volt az uccsó hozzászóló?

Wágner úr Creative Commons License 1998.07.30 0 0 30
Na, ezt felhoztam a pincéből, mert ilyen is volt ám :)))
Pepin Creative Commons License 1998.06.02 0 0 29
Keki,

gratula az átalakításért, sokkal jobb lett.

(Mit össze kerestem, még ebben a témában volt a legkevésbbé offtopic.:)

Törölt nick Creative Commons License 1998.02.04 0 0 28
hogy lesz valaki törzsvendég státuszú ?
Trebitsch Creative Commons License 1998.02.03 0 0 27
Ennek a bizonyos kész szoftvernek tegnapelőtt kijött a 3.0-ás verziója. Azt írják, ebben mgoldották az üzenetek eltűnésének problémáját, a "no subject" gondot, meg mégy egy párat. Az lenne az ügyrendi javaslatom, kedves keki, hogy cseréld már le légyszíves, de tüstént, ha lehetséges...
Lord NeSSie Creative Commons License 1998.02.01 0 0 25
hat az a baj ezzel a sok ugyrendi javaslattal, hogy az egesz torzsasztal mar egy kesz szoftveren alapul, amit nem lehet modositani. azt irja, hogy keszul az uj valtozat, esetleg ott kene tenni javaslatokat (cim az oldal aljan)

mindenkinek igaza van, de ezt nem lehet megcsinalni (vagy pedig minden uzenetet egyesevel torolni, suriteni, sorbarakni, stb.
ezt viszont senkinek se kivanom!

Pirítós Creative Commons License 1998.01.23 0 0 24
Elf!
Bocs, kicsit kapkodva írtam.
Szörnyű:-(
Hali,
Pirítós
Pirítós Creative Commons License 1998.01.23 0 0 23
Szeva Elf!
Pillanatnyilag úgy működik, hogy eélőszört le tölti az egész oldalt és aztán kérhetem tőle, hogy csak a legutolsó 1-2 napot mutassa. Azaz miután már letöltötte az egészet. Én vami olyasmit szeretnékm hogy pl. az alapértelmezett letöltésben csak azok a témák szerepeljenek, amihez aznap szóltak hozzá.
A többi archív, amit máshol megtalálok, ha akarok.
Hali.
Üdv,
Pirítós

P.s.: Lya és az utolsó két nap termése alatt az utolsó három-négy napot hozza föl.

GLászló Creative Commons License 1998.01.23 0 0 22
Szerintem az is egy érdekes ügyrendi javaslat, hogy:
Szóljon már hozzánk valaki az égből, a Tisztelt Igazgatóságból, netán személyesen a Nagy NyA. Mert öléggé elképesztő, hogy azt sem mondják, fakukucs, hogy ne erőltegessük magunk, hogy minek pofázunk hetek óta a problémáinkról - mer úgyse lesz semmi.
Vagy hogy lesz valami, csak türelem.
Vagy más.
Trebitsch Creative Commons License 1998.01.23 0 0 21
Elf,

OK, tényleg így müxik a tartalomjegyzéknél, de témán belül már nem. Ott látok mindent, akármit akárhova tekergetek. Neked sikerült valahogy? A Fideszakármi hamarosan 300 k...

Elf Creative Commons License 1998.01.23 0 0 20
Piritós !
Ez gyakorlatilag igy műxik!
Amikor belépsz a törzsasztalba, válaszd ki a kombóból az "x nap ..."-ot ! Nem baj, ha már ott van hogy 1, az hazudik ! Válassz egyet és láss csodát, ha mégsem, valami nem OK ...
Pirítós Creative Commons License 1998.01.22 0 0 19
Kicsit nem figyeltem oda és nekem is lett egy "Ügyrendi javaslatom".
Szóval.
Asszeretném lyavasolni, hogy az a témalkör, amelyikhez nem szólnak hozzá - mondjuk - 1 hétig, az kerüljön le a tartalomjegyzék fő oldaláról egy "archív" szerű page-re.
Onnan is el lehetne olvasni, sőt hozzá is lehetne szólni, mivel én úgy képzelném el, hogy abban az esetben, ha valaki hozzáír, akkor automatikusan visszakergülne a főoldalra.
Hogy ez technikailag mekkora porblémát lyelent, azt én nem tudom, de lassan már a tartalomjegyzék letöltése is idétlen időkig tart.
Köszönettel a figyelemért:
Pirítós
GLászló Creative Commons License 1998.01.19 0 0 18
A Magyar Nemzet vitarovatában megoldható - szerintem itt sem lenne túl bonyolult, hogy én állíthatom be a rovatban, hogy az utolsó hány üzenetet szeretném olvasni. Alapértelmezésben mondjuk 20-at. Mert most már nagyon hosszú és lesz még hoszabb is a politizáló rovat. (Fidesz)
ÉS MÉG MINDIG ELTŰNNEK AZ ÜZENETEK!!! SEGÍTSÉG!!!

A gyalázószoba létezik Wágner úr, és én voltam asszem az első, aki arra használtam, amit Te javasolsz. Iróniának szántam persze, de a begerjedt tag ettől csak még jobban indulatba jött. Az az érzésem, hogy akit faron talált nyílvesszejével a hőzöngés istene, az tűzön-vízen át átkozódik, ott ahol éppen van, nem hajlandó egy szobába beszorulva tenni azt. Sajnos ez sem jött be.

Trebitsch Creative Commons License 1998.01.19 0 0 17
Nem tudom, hova írjam, de ügyrendnek ügyrend, jobb ötletem nincs.

Kedves keki,

a DaysPrune=20 paramétert kapom, ha "1 napnál frissebb hozzászólások..."-ra állítom az ablakot a törzsasztalnál, akkor is, ezért aztán 20 napi adagot is látok. Sok, és már unalmas, mert láttam 20 napja.
Ha kézzel átírom a Location-ban (a Necckép4-ben) DaysPrune=1 értékre, akkor tényleg csak egy napi adagot látok, de csak a topicnál. Az már nem lenne rossz, csak ne kéne kézzel. Ha viszont valamelyik témára kattintok, belül már ugyanúgy látszik az összes, hiába 1 a nap. Pedig a Fidesz-Mpp rovatban enyém volt a jubileumi 100. hozzászólás, böhöm nagy az az egyszem rovat önmagában is, és minden látszik, még a tavalyiak is, úgyhogy olyan fél óra letölteni. Summázva: szerintem még legalább 2 hiba van itten kéremszépen.

HELP, PLEASE!!!

Pepin Creative Commons License 1998.01.09 0 0 16
Öhöm, mondjuk nyitok egy Flame topic-ot. Aztán míg világ a világ (míg alaplap az alaplap [bocs...]), a nevemhez kötődik az anyázós fórum. Pedig nem vagyok olyan.

Papanettó, légyszi, csinálj egyet!

Wágner úr Creative Commons License 1998.01.08 0 0 15
Drága sztrovacsekok!

Ügy- és (z)ül(l)ésrendhez:

Mivel amúgyis többen hiányolták már a pezsgést és a pengés váltókat, unalmasnak találták ezt a szétülést, jobban kedvelik a szétütéseket és szétzüllésket, hát megvan erre is a megoldás, és még keresni sem kell! Nekem Gen javaslata, amit a SciFiben követett el, nagyon is tetszik. Nyissunk „gyalázószobát" (ha már az OlvÍr önmagában erre nem jó), ahol lehet sértegetni/sértődni, azaz akárki verheti akár a Wágner urat is (ha tudja, mert mazochista hajlamokat a Kitalálóm tudtommal nekem sem tulajdonított). Legyen a neve dühöngő, kocsma, nagyerekiazudvarba vagy „finomlelküek" számára legyen ez a „párbajozó", aztán ha valakinek a sok komolykodásos agyalgás közt gondja támad, hát elvonul oda és ott majd elintézi egymást. Nyugodt lehet mindenki, hogy lesz sok néző, meg szurkoló is, még olyan gladiátoros arénás cirkusz is, olyan meleé-t (vagy hogyisvanez franctuggyául, de az az Iván Hoe, hú, az nagyon ismeri) azt is lehet rendezni és a T.Igazgatóság szedjen belépődíjat, ha valaki akar, akkor áruljon kiflit, sósperecet, cukorkát, tesséket... Ismétlem, hogy Gen a zseniális ötletgazda, tehát a bevételből nagy-nagy jutalék jár neki. Én, mint reklámozó megelégszem egy virtuális Pofa Sörrel (a szinttartáshoz az is elegendő). Nekem most nincs semmi „elintéznivalóm", ezért nyisson ilyet az, akinek van vagy lesz (ebben biztos vagyok és a hitem sem inog, nem úgy, mint rosszmagam). Még megjegyezném azt, hogy a nevesített párviadalban sem kell annyira biztosnak lenni - Gyanús Cápa szerint máris többen vannak egyedül többen, ja, kérem, egy friméjl iméjllel a mazochizmus is olcsóbb. Akkor meg kinek mi baja van?

Wágner úr

F.G. Creative Commons License 1998.01.08 0 0 14
Idegenkedem még kissé az új dologtól, meglátjuk, hogy bevál-e.
Két dolog nem tetsz.
Az egyik, hogy a regisztráció és a bemutatkozások miatt úgy tűn, hogy steril lett,- talán túlságosan is - a vita. A szemétkedések után ez a másik véglet - és hát ez sem látsz jobbnak.
A másik pedig az, hogy a témák szerinti csoportosítás miatt túl rendezett lett a dolog, elveszett a hangulati hullámzás, ami csapongóvá, de izgalmasabbá is tette a polémiákat. Ehhez tartozik még a vita témái közötti ugrálás nehézkessége.
Összegezve: nekem egyelőre színtelen-szagtalan az egész, remélem, hogy alakul. És nem rosszabb lesz, henem jobb.
Szisztok.
Trebitsch Creative Commons License 1998.01.07 0 0 13
Esmeg:
ez az egy napnál régebbi-stb. dolog, ez meglehetős jónak hangzik, de nekem nem műxik. (WIN95HU, Netscape 4 US). És látok mindent, a régebbi dolgokat is, egy napra beállítva a 22.-ieket pl. Úgyhogy itt valami bibi van.

Pedig...

Trebitsch Creative Commons License 1997.12.24 0 0 12
ez az egy napnál régebbi-stb. dolog, ez meglehetős jónak hangzik, de nekem nem műxik.
(WIN95HU, Netscape 4 US). És látok mindent, a régebbi dolgokat is, egy napra beállítva a 22.-ieket pl. Úgyhogy itt valami bibi van.
TREX Creative Commons License 1997.12.23 0 0 11
Ügyrendi kérdés:
Mi lenne, ha a témafelvetőnek jogosultsága lenne törölni, vagy inkább archíválni a saját maga által felvetett témát? (Archíválás monjuk így: csak olvasgathatom, de hozzá nem szólhatok már.)... ?
Nyírő András Creative Commons License 1997.12.23 0 0 10
Most ez úgy van (vagy úgy kellene, hgoy legyen), hogy azok a témák, amikhez mondjuk két napja nem szólt hozzá senki, nem látszódnak akkor, ha valaki úgy állítja be magának, hgoy csak az utolsó nap hozzászólásait lássa. Még nincs elég tapasztalatunk a dologban, de szerintem ez a jó megoldás: ki-ki eldöntheti, hogy mennyit nézzen a régi dolgokból.

Ami a témák törlését illeti: az antiszemitizmus téma törlését kérték, de ezt nem vállalom. Pont arról szól a dolog, hogy mi hátulról a lehető legkevesebbet avatkozzunk be a dolgokba, ahogy tanult barátom mondotta: ez lehet az önszabályozó anarchia. Ezzel talán valami kis óvatosság is lesz a témák javaslásában. Legalábbis remélem.

:A

Heves Jeges Creative Commons License 1997.12.22 0 0 9
Engels bajtárs: felvetésed jogos volt. Én mégsem várnék 1-2 hónapot a törléssel, ha a hozzászólások száma 0. Szerintem ha 7 nap nem elegendő az első hozzászóláshoz (a Teremtésre is elég volt :-), akkor már csak a káoszt növeli a „téma" feleslegesen. Azaz ha 1 hét alatt nincs hozzászólás, kukába vele. Legfeljebb majd felveti valaki más. Viszont egy „beindult" vita kifulladására azért hagynék időt. Aztán mehetne egyféle archívba.
TREX bajtárs: ezt a kétszeri letöltést szerintem nem lehet megúszni. 1. Lépés: letölt, utána loguff. 2. Elolvas, válaszol, majd 3. Logon és copy-paste. Mindenesetre a témák sokasága miatt időgényesebb mint a 7kérdés volt, de ez nem baj.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!