Sziasztok!
Megválnék az alábbiaktól:
1, Sigma 24-135 / 2,8-4,5
Zsír új, egy alkalommal kipróbált objektív, első- és hátsó sapkával, napellenzővel, hibátlan állapotban (az első sapkán kis dörzsölés nyom van), saját dobozában.
Kép, amit készítettem vele:
Ár: 70 000,- Ft
2, Cosina 19-35 / 3,5-4,5
Használt, első- és hátsó sapkával, napellenzővel, hibátlan állapotban, filmes gépre is, meglepően jó képpel.
Ár: 28 000,- Ft
3, Minolta 28-80 / 3,5-5,6
Használt, első- és hátsó sapkával, napellenzővel, hibátlan állapotban, filmes gépre is jó.
Ár: 4 000,- Ft
4, Minolta táska
Zsír új, kihúzható vállpánttal, zsebekkel.
Ár: 14 000,- Ft
A fenti képeket eredeti méretben szívesen elküldöm, vagy kérésre tesztképeket is csinálok.
E-mail címem publikus.
Megtekinthető Budapesten, vagy Érd és környékén.
Én is úgy tudom, hogy a váz AF-t lehet kalibráltatni. Viszont még így is lehet, hogy valamelyik obival back/front-focusos. Ekkor az obin is lehet valamit állítani (azt hiszem "szoftveresen" csinálják, nem kell szétszedni, hanem egy számítógéphez csatlakoztatják).
Ha nagy marhaságokat írtam, úgyis kijavít valaki...
Pontosan! Apropó, körvaku. Se Képkovács, se deko-terv nem jelentkezett, szóval akkor neked adom el, úgyis mondtad, hogy ez minden vágyad. :)) Két ezer forint ahogy megbeszéltük, de ha nagyon ragaszkodsz esetleg 4-ért is elviheted...
Álj, álj, álj, megálj, az obi az ajándék, aztán jöhet a kártya. Aztán, ha hagyom, hogy elnyerd a feleségemet, egy hét sem telik el, adod az egész konténert, csak cseréljük vissza. Na jó, ezt csak igy egymásközt, mert ha a fülébe jutna az én alkudozásom, egy évig biztos a kutyánál laknék. Ajjajj!
Rosszul gondolod. ;) A vázat eleve kalibrálni kell ahhoz, hogy az obikkal ne legyen problémája (ösznye-visznya 3 csavarhúzás). Nem kalibrálják egy adott obihoz a vázat, legalábbis erről még nem hallottam.