Helló! Mitől lehet hogy "német utángyártott"DLSA 150p 502 csúcsokkat cseréltem dtp 502-re és eltűnt kb egyharmadnyi erő? Füst van doszt,előtöltést állogattam erre is arra is,semmi változás. Mindkét csúcs hibátlan,kifogástalan porlasztási képpel,csak jobban biztam volna a dtp-ben.A jármű 90-es tdi csippel.1.4 nyomással.
Szia Én is a wizzardtól hoztam felújított turbot, most lesz 10 hónapja. Mostanában kezdett olyat csinálni, hogy főleg mikor hideg, akkor kicsit intenzívebb de ésszerű gyorsításkor mint a villanymotor olyan a hangja. Később halkul sőt talán szinte eltűnik a hang. De tökéltesen megy semmi gond nincs vele. Azt hittem a lapát ér bele a házba, de a szerelők azt mondták nincs ilyen baja, hanem túltölt. Lehetséges ez a csavar elállítódás?
A wizardos turbó megy még a passatban, viszont elkezdett egy idegesítő hibát csinálni a kocsi:
Csak és kizárólag dombnak felfelé kb. 2200-2300 fordulat között csakis 5. sebességben kitiltja a turbót.
Ha visszarakom 4.-be akkor nem, ha megpörgetem 2400 fordulat fölé domban fel akkorsem. Ha alatta megyek 2100 fordulaton akkorsem.
Vízhőfokjeladó cserélve, mert azt hozta tárolt hibának, mást nem olvastak ki.
Asszondja a szerelőm lehet hogy vákum pumpa, amit a főtengely hajt, ez lehet??
Köszi
Azt képzeld el,hogy nekem volt olyan,hogy a kocsit alakítva csak turbót cseréltem.
Indítás után az adagolónak vége lett. Csak úgy. Előző nap mikor leállítottam,
még minden jó volt. Újratindításnál meg nyekk. Nem akart menni a kocsi.
Nem vonom kétségbe az adagolós szakit de én felpróbálnék egy másik adagolót,ha a villany terén nem találnék semmit. Ha mást nem is minimum a hdk-t cserélném le.
De simán lehet még kábelköteg. A hibakódokat ne vedd készpénznek
Ez nem 1edc 17es vezérlő,hogy mindent felismerjen.
Adagoló,vezérlő,kábelköteg. Villany részét elvileg látnod kéne diaggal ha gond van.
Nem levegősödik esetleg az üa,rendszer? Kannából megitatva gyorsan kiderülhet.
Valahol el kell indulni aztán keresni a lehetséges hibákat.
Szerintem már 100ért is kaptál volna egy normális szoftvert.
És ha gondod van vele azonnal visszatölthető bár mikor a gyári.
De lehet jobb ha nem íratsz programot,mert a szavaidból kivéve
olyan vagy akinek ha program van a kocsiján és neadj isten fél év
múlva ha szarul indul a kocsitakkor rögtön a szoftver a ludas.
Ne ért félre nem bántásból mondom,de lehet neked is így a jobb.
már rengeteg dolog van amit magamtól tudok,de ez az a kategória,amikor már fizikailag nincs ötlet a problémámra. nem csak nincs ötletem,hanem kb másik 20 TDI-snek sincs
csodát ne várj itt,,,anno én is így kedztem,írtam mindent minde hova egy kis tudásért....azt jobbnak láttam,ha magam járok utána,persze nem volt egyszerű a családdal ezt megbeszélni,mert itthon ezt nem akarták meg érteni....
lehet,főleg amikor egy héten 1 napot vagy a családoddal és azon idegeskedsz,hogy a párod már 4 hete nem tud kimozdulni az 1 éves kislányoddal meg mellékesen az eddigi hozzá nem értő embereknek köszönhetően 250.000-be van az amit 50.000ből meg lehetett volna oldani.
Meg elviszed az autót egy profinak mondott dízelszervízbe és kiderül,hogy otthon komolyabb progid van a kocsihoz,mint nekik.
közel egy hónapja futom a köröket,de senki nem tud hozzászólni a problémához,ezért írtam ide.