Az alvázszám átütését egy ötéves gyerek is meg tudja csinálni, és a kutya nem nézi. (Az eredetvizsgás a koszt sem törölte le az alvázszámról, nemhogy különösebben vizsgálgatta volna.) A motorszámot nem tudom hogy megy.
Nekem van egy eladó UAZ-om, ami nem roncs, viszont olcsón odaadom. Van forgalmi, rendszám. Ideiglenesen ki van vonva a forgalomból, de bármikor visszahelyezhető.
Akkor te ne ekecselj különféle trehánymegoldásokkal. Ami elkészül nemcsak neked kell tetsszen, hanem mindenféle bizottságoknak is. Nézz át a "CSEPEL AUTÓ" topicba, keress rá "rali" úr e- mail címére, és magánban kérdezd meg tőle, hogy ilyen esetekben mit szokott elfogadni. Jószándékú figura így interneten, műszaki kérdésekben ő az Á S Z .
Fékátszereléshez : szerintem biztonságosabb a kétkörös rendszer, úgyhogy ez nem ütközik hatósági rosszallásba. Vagyis nem kell sokat magyarázkodnod... (egyáltalán műszakis gépet akarsz biztonságosabbá tenni?)
Előre bocsátom, tök hülye vagyok a témához: az lenne a kérdésem, hogy egy platós UAZ-t, ami egykörös rásegítő nélküli fékkel van szerelve, át lehet-e szerelni kétkörös rásegítősre? Mibe fáj egy ilyen műtét?
Hasonló lenne a kérdésem a kormánnyal is: platós kivitelben lehet-e utólag szervóra átszerelni, és kb. mibe kerül?
Megvan végra a gép, és a papírok is összeálltak. Sajnos a 20 éves pihenés után néha győzködni kell, hogy elinduljon, de elkezdtem bejáratni. A hét végén beletettem kb. 200 km-t, így már 400 felett van bene. :-)))