Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2013.12.14 0 0 712

Azt akarom, hogy azon a Napon kérjétek Tőlem:

 

„Jézus, Irgalomért könyörgök mindazok számára, akik elutasítanak Téged, és akiknek a legnagyobb szükségük van Segítségedre. Ámen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.12.13 0 0 711

Igen, itt a lényeg 

Előzmény: T_Ilona (710)
T_Ilona Creative Commons License 2013.12.13 0 0 710

"Urunk, könyörülj meg rajtunk, és szabadíts ki bennünket az önáltatás veszélyes csapdájából! Taníts minket belső fegyelemre és szívbéli bölcsességre, hogy ne akadjunk fenn külsődleges részleteken, és meg tudjuk különböztetni a lényegest a lényegtelentől! Szítsd fel bennünk Szentlelked tüzét, hogy meghalljuk és felfogjuk minket is állásfoglalásra szólító üzenetedet, és ne tusakodjunk a felismert igazság ellen, hanem azt elfogadva készek legyünk életre váltásáért erőfeszítést tenni és áldozatot vállalni."

T_Ilona Creative Commons License 2013.12.10 0 0 709

Fausztina nővér naplójából

 

"Ma lelkem keserűségbe merült. Ó, Jézus, ó, Jézusom, mindenki hozzáönthet ma keserű kelyhemhez, akár barát, akár ellenség az illető. Mindenkinek szabad fájdalmat okoznia nekem, s Te, Jézusom, köteles vagy nekem erőt adni ezekben a nehéz percekben. Szent Ostya! Erősíts meg, és zárd le ajkaimat, hogy ne zúgolódjak és ne panaszkodjam. Ha hallgatok, tudom, hogy győzni fogok."

Szeretetláng Creative Commons License 2013.12.09 0 0 708

„… Most mindnyájatok számára adok egy különleges Ajándékot, amelyet Fiam megáldott, hogy minden lélek megmenekülhessen a Pokol tűzétől, és megkaphassa az üdvösséget. Fiam azt szeretné, ha minden lélek megmenekülne, független attól, hogy mennyire súlyosak a bűneik. Arra kérlek benneteket, hogy kezdjétek most el az Üdvösség Kilencedét. Nektek azt most azonnal el kell kezdenetek, és folytatnotok kell egészen az idők végéig, ahogyan arra utasítalak benneteket. Ezt az imát egy naptári hónap hét egymást követő napján kell imádkoznotok, kezdve a hétfővel, a reggeli órákban. A hétnek minden egyes napján háromszor kell azt elimádkoznotok, és e napok valamelyikén, böjtölnötök is kell. Az a kérés felétek, hogy azon a napon, amelyiken böjtöltök, csak egy főétkezést tartsatok, és a másik két alkalommal, csak kenyeret és vizet vegyetek magatokhoz.

Ezt az imát kell mondanotok a hét nap mindegyikén:

 

A keresztes Imahadjárat 130. imája: Az Üdvösség Keresztes Imahadjárat Kilencede

 

Szeretett Édesanyám, Üdvösség Anyja, kérlek, hogy Fiad, Jézus Krisztus Irgalma által, nyerd el minden lélek számára az örök üdvösség Ajándékát.

Kérlek, hogy közbenjárásod által imádkozz, hogy minden lélek kiszabaduljon a Sátán rabszolgaságából.

Kérd Fiadat, hogy mutasson Irgalmat és megbocsátást azon lelkek iránt, akik közönyükkel elutasítják Őt, megbántják, és akik hamis tanokat és Isteneket imádnak.

Esedezve kérünk, drága Édesanyánk, hogy könyörögj azon Kegyelmekért, amelyek megnyitják a szívüket azoknak a lelkeknek, akiknek a leginkább szükségük van a segítségedre. Ámen.”  

Törölt nick Creative Commons License 2013.12.08 0 0 707

12/13-14. vers

Aki nem irigy, hanem minden élőlény kedves barátja, nem
képzeli tulajdonosnak magát, mentes a hamis egotól, azonos a
boldogságban és boldogtalanságban, mindig elégedett, odaadó
szolgálatban él, eltökélten igyekszik, elméje és értelme
egyetértésben van Velem, s az Én bhaktám - az nagyon kedves
Számomra.

 

Ámen.:))))

Előzmény: prszm (704)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.12.07 0 0 706
T_Ilona Creative Commons License 2013.12.07 0 0 705

"Jöjj el, Úr Jézus, akire a népek várakoznak, s akire mi is várakozunk! Örvendeztess meg minket isteni jelenléteddel! Nagy szükségünk van arra, hogy fényt hozz bűnös életünk sötétségébe. Saját erőnkből képtelenek vagyunk arra, hogy legyőzzük a sötétséget. Nehezen tudjuk megkülönböztetni a világ csalóka fényeit a te világosságodtól, amely most még oly erőtlennek látszik. Jézus, legyél Te bennünk a Fény! Növekedjél bennünk Te, az igazi fény! És add, hogy Téged, az igazi fényt sugározzunk a világba! Ámen."

prszm Creative Commons License 2013.12.07 0 0 704

A barátnőidet hivogasd tüncikének.

Nem vagyok sem barátnőd, sem nő, ezt vedd tudomásul.

Előzmény: Törölt nick (702)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.06 0 0 703

Mer az mér fontos?

 

(amúgy ez a nemi kérdés itt off)

Előzmény: Foresh (700)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.06 0 0 702

Ez imádkozós totyik tüncike, ne offojjá.:)

 

(ezért)Szeretném mindenkivel megosztani:

 

4/6. vers

Noha Én megszületetlen vagyok, és transzcendentális testem
sohasem pusztul el, s habár Én vagyok az összes lény Ura,
mégis megjelenek minden korszakban eredeti,
 transzcendentális formámban(Krsna).

 

Örvendezzünk.:)

 

Ámen

Előzmény: prszm (699)
T_Ilona Creative Commons License 2013.12.06 0 0 701

Fausztina nővér naplójából

890 A szeretet titok, mely mindent, amit megérint széppé és Istennek tetszővé változtat. Isten szeretete szabaddá teszi a lelket. -- Olyan, mint egy királynő, aki nem ismeri a szolgaság kényszerét. Mindenhez nagy lelki szabadsággal lát hozzá, mert a benne élő szeretet készteti tettre. Minden, ami körülveszi a lelket, azt sugallja számára, hogy egyedül Isten méltó a szeretetére. Egy Istent szerető és Benne elmerülő lélek kötelességeit ugyanazzal a lelkülettel végzi, amellyel a Szentáldozáshoz járul. A legegyszerűbb cselekedetét is nagy gonddal végzi, Isten szerető szeme előtt. Nem zavarja meg, ha kis idő múlva kiderül, hogy amit tett, nem sikerült. Nyugodt marad, mert cselekedetét végezve mindent megtett, ami módjában állt. Ha elveszíti az élő Isten jelenlétét, amelyet majdnem állandóan élvez, azon igyekszik, hogy az élő hitből éljen. Lelke megérti, hogy vannak nyugalmas, és vannak harcos időszakok. Akaratával állandóan Istennél tartózkodik. Lelke, akár egy harcban kipróbált lovag, távolból észreveszi, hol rejtőzik az ellenség, s harcra készen áll. Tudja, hogy nincs egyedül -- Isten az ereje.

prszm Creative Commons License 2013.12.05 0 0 699

Krisna elött járt már itt Krisztus, ő volt a teremtő. Krisna arra lesz jó, hogy térdet hajtson Jézusnak.

Irigylitek Jézust, ezért akarjátok hindunak beállítani, de kilóg a lóláb. :)

A hinduk képesek a gonoszt Kálit is imádni a démonokkal együtt, akkor nem csodálkozom azon, hogy mindent integrálni akarnak.:)

Jézus elhatárolodik a bálványimádó, és idegen isteneket imádó vallásoktól.

Előzmény: Törölt nick (698)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.04 0 0 698

Krsna Jézus előtt járt itt, tehát már a rangidős tanító helyzete szerint is komolyan kellene venned a tanításait. Én komolyan veszem, ezért lettem (ál)hindu.:)

 

Mai napi imám:

 

16/18. vers

A démonok a hamis egonál, a hatalomnál, dölyfnél, bujaságnál
és dühnél keresnek menedéket, gyalázzák az igazi vallást, és
irigyek lesznek az Istenség Legfelsőbb Személyiségére, aki
nemcsak mások testében, de az övékében is ott lakozik.

 

Ámen:)

Előzmény: prszm (695)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.12.04 0 0 697

Medjugorje, 2013.december 2-án

 

"Drága gyermekek, anyai szeretettel és édesanyai türelemmel tekintek szüntelen tévelygésetekre és elveszettségetekre. Ezért vagyok veletek. Segíteni szeretnék abban, hogy elsősorban találjátok meg és ismerjétek meg önmagatokat, hogy majd azután felismerhessétek és beismerhessétek mindazt, ami nem engedi, hogy őszintén, teljes szívvel ismerjétek meg a mennyei Atya szeretetét.

Gyermekeim, az Atya a kereszt által ismerhető meg. Ezért ne utasítsátok el a keresztet, törekedjetek segítségemmel megérteni és elfogadni. Ha el tudjátok fogadni a keresztet meg fogjátok érteni a mennyei Atya szeretetét is; Fiammal és velem fogtok járni; különbözni fogtok azoktól, akik még nem ismerték meg a mennyei Atya szeretetét, azoktól, akik hallgatják őt, de nem értik, nem járnak vele, nem ismerték meg Őt. Azt szeretném, hogy ismerjétek meg Fiam igazságát és apostolaim legyetek, hogy Isten gyermekeiként emelkedjetek felül az emberi gondolkodásmódon és mindig mindenben újból és újból Isten gondolatait keressétek. Gyermekeim imádkozzatok és böjtöljetek, hogy felismerhessétek mindazt, amit kérek tőletek. Imádkozzatok a pásztoraitokért és arra vágyakozzatok, hogy velük egységben ismerjétek meg a mennyei Atya szeretetét. Köszönöm nektek."

T_Ilona Creative Commons License 2013.12.03 0 0 696

Fausztina nővér naplójából

886 1937.1.15. Nem férkőzhet be szomorúság abba a szívbe, amely szereti Isten akaratát. Isten után vágyódó szívem érzi a számkivetés egész nyomorúságát. Bátran haladok hazám felé -- bár sebesek lesznek lábaim ezen az úton. Megerősít Isten akarata, ez az én táplálékom. Támogassatok, mennyország boldog lakói, hogy nővéretek ne fáradjon el az úton. Rémes körülöttem a pusztaság, de felemelt homlokkal megyek, s a napba nézek -- azaz Jézus irgalmas Szívébe.

prszm Creative Commons License 2013.12.03 0 0 695

Mély háládat tisztelem.

Jézus nem azt tanította, hogy bárkinek Krisnát, Visnut Sivát, vagy bármilyen idegen Istent kellene követni.

Hogy csavarodtál be a bálványos vallásodba?

 

 

Előzmény: Törölt nick (693)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.12.03 0 0 694
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.02 0 0 693

Mély hálával telve osztanám meg Veled ezt a részletet a hinduk szentírásából:

 

Megszabadulván a ragaszkodástól, a félelemtől és a haragtól, teljesen elmélyülvén Énbennem, oltalmat Énnálam keresve, már sokan megtisztultak a múltban a Rólam szóló tudás által, s így mind elérték az Irántam érzett transzcendentális szeretetet. Mindenkit aszerint jutalmazok meg, amilyen mértékben átadja magát Énnekem. Mindenki, minden tekintetben az Én utamat követi.(Bhagavad-gíta)

 

Ámen:)

Előzmény: prszm (691)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.12.02 0 0 692

„Ó, Istenem, kérlek, tölts el engem Szereteteddel.

Segíts nekem mindazokkal megosztanom a Szeretet Ajándékát, akik rászorulnak Irgalmadra.

Segíts nekem, hogy Téged egyre jobban szeresselek.

Segíts nekem, hogy szeressem mindazokat, akiknek szükségük van a Te Szeretetedre.

Segíts nekem, hogy szeressem ellenségeidet.

Tedd lehetővé, hogy a Szeretet, amellyel megáldottál engem, azt a célt szolgálja, hogy elárassza mindazok szívét, akikkel kapcsolatba kerülök.

Segíts nekem, hogy azzal a Szeretettel, amelyet a lelkembe csepegtettél, legyőzzek minden gonoszságot, megtérítsem a lelkeket, megfutamítsam az ördögöt és minden gonosz ügynökét, akik megpróbálják megsemmisíteni Szent Szavad Igazságát. Ámen.” 

prszm Creative Commons License 2013.12.01 0 0 691

Atyám köszönöm, hogy a te országod legyőzte ezt a világot, és egy napon uralmat vesz minden ország, és hatalom felett. Hiába adják át a világot az országot Sátánnak, ördögöknek, és halott szellemeknek, mert ezzel csak a saját vesztüket tetézik. A te országod Tiéd Jézus, és tiéd minden. .... Ámen :)

Előzmény: Törölt nick (690)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.01 0 0 690

17. Ímé, te zsidónak neveztetel, és a törvényre támaszkodol, és Istennel dicsekedel.
18. És ismered az ő akaratát, és választást tudsz tenni azok között, a melyek különböznek attól, mivelhogy a törvényből megtaníttattál(?);
19. És azt hiszed magadról, hogy te a vakoknak vezetője, a sötétségben levőknek világossága,
20. A balgatagok tanítója, a kiskorúak mestere vagy, bírván a törvényben az ismeret és igazság formáját(!).
21. A ki azért mást tanítasz, magadat nem tanítod-é? a ki azt hirdeted, hogy ne lopj, lopsz-é?
22. A ki azt mondod, ne paráználkodjál, paráználkodol-é? a ki útálod a bálványokat, szentségtörő vagy-é?
23. Ki a törvényben dicsekszel, a törvénynek megrontása által az Istent gyalázod-é?
24. Mert az Istennek neve miattatok káromoltatik a pogányok között, a mint meg van írva.
25. Mert használ ugyan a körülmetélkedés, ha a törvényt megtartod; de ha a törvényt áthágod, a te körülmetélkedésed körülmetéletlenséggé lett.
26. Ha tehát a körülmetéletlen pogány megtartja a törvénynek parancsolatait, az ő körülmetéletlensége nem körülmetélkedésül tulajdoníttatik-é néki?
27. És a természettől fogva körülmetéletlen ember, ha a törvényt megtartja, megítél téged, a ki a betű és körülmetélkedés mellett is a törvényeknek megrontója vagy.
28. Mert nem az a zsidó, a ki külsőképen az; sem nem az a körülmetélés, a mi a testen külsőképen van(!):
29. Hanem az a zsidó, a ki belsőképen az; és a szívnek lélekben, nem betű szerint való körülmetélése az igazi körülmetélkedés; a melynek dícsérete nem emberektől, hanem Istentől van.

 

Ámeny

Előzmény: prszm (685)
prszm Creative Commons License 2013.12.01 0 0 689

Atyám köszönöm, hogy a te országod legyőzte ezt a világot, és egy napon uralmat vesz minden ország, és hatalom felett. Hiába adják át a világot az országot Sátánnak, ördögöknek, és halott szellemeknek, mert ezzel csak a saját vesztüket tetézik. A te országod Tiéd Jézus, és tiéd minden. .... Ámen :)

Szeretetláng Creative Commons License 2013.11.30 0 0 688

„Drága Jézus, segíts nekünk, szeretett tanítványaidnak, hogy Karjaidba gyűjtsük a világot, és bemutassuk Neked azokat a lelkeket, akiknek a legnagyobb szükségük van Nagy Irgalmasságodra.

Tégy minket képessé arra, hogy a Szentlélek Ajándékával biztosítani tudjuk, hogy az Igazság Lángja elnyelje mindazokat, akik elszakadtak Tőled.

Egyesíts minden bűnöst, hogy mindenki megkapja a megbékélés valamennyi lehetőségét.

Add meg mindnyájunknak az erőt, hogy továbbra is szilárdan megmaradjunk Szent Szavad mellett, amikor arra kényszerítenek bennünket, hogy elutasítsuk az Igazságot, amely a Legszentebb Evangéliumok által lett hirdetve a világnak.

Mi Benned, Érted és Veled maradunk ezen utunk mindenegyes lépésénél, amely az üdvösséghez vezet. Ámen.” 

prszm Creative Commons License 2013.11.29 0 0 687

Az apsotolok sohasem imákoztak máshoz csak Istenhez, amig nem érted meg, és nem lesszel ennek az útnak a követője, amelyet Jézus, és az apostolok tanítotákt, addig tévelygő vagy.

A tévelygőknek meg az Úrunk útjára kell térniük.

Előzmény: T_Ilona (686)
T_Ilona Creative Commons License 2013.11.29 0 0 686

Aki egy Istenben, annak minden gondolata, szava, lehellete egy lesz Ővele.

Így szövi át Isten Lelke a világot, hogy eggyé legyünk minden szentben, angyalban, testvérben Ővele, hogy mi is részesedhessünk kegyelméből, hogy misztikus testének részei lehessünk, hogy valódi helyünkre kerülhessünk, ahol valódi a szeretet és örök a boldogság.

Az elvonatkoztatott Isten mindig önmagamhoz tér vissza, magamat veszem Hozzá, önszeretetemet tartom fenn hamiskásan.

Magamat nyugtatom, mert Nevét állandóan mondom, de helyzetem egészen más.

Mikor testvérem mellé állok, meglátja, én is láthatom, és ha engedem gúnyámat levetni, a szeretet felragyog közöttünk.

Előzmény: prszm (685)
prszm Creative Commons License 2013.11.29 0 0 685

A vallás nem üdvözit, ahogy az egyház sem üdvözit, hanem csak Jézus Krisztus üdvözit.

Egyetlen útvan Istenhez ez nem Mária, nem Szent Antal, és a többi ember, hanem Jézus Krisztus.

Azok akik nem Istenhez imádkoznak, és Jézus Krisztushoz, azok letértek a keskenyútról.

Nem teheti meg egyetlen hivő sem, hogy Istennen kivül máshoz imádkozzon.

Aki Isten gyermekei azok engedlemeskednek Istennek az Aytának, és futkosnak, mineden féle hamis közeben járók után, hanem számukra Jézus a közebnjáró a Szent Szellem által.

Aki ezt nem érti meg az ne csodálkozzon rajta, hogyha démonokkal, és ördögökkel komunikál.

 

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.11.28 0 0 684

„Ó, Jézus, készíts fel engem, hogy szégyen nélkül jöhessek Színed elé. Segíts nekem és szeretteimnek - itt nevezd meg őket -, hogy készek legyünk megvallani minden rossz cselekedetünket; hogy beismerjük hiányosságainkat. Hogy minden bűnért bocsánatot kérjünk. Hogy szeretetet mutassunk azok iránt, akiket megsértettünk. Hogy könyörögjünk az üdvösség Irgalmáért. Hogy megalázzuk magunkat Színed előtt, hogy a Nagy Megvilágosodás Napján lelkem és a - nevezd meg a személyeket - lelke is megtisztuljon, és hogy eláraszd lelkemet Isteni Irgalmasságoddal. Ámen.”

Szeretetláng Creative Commons License 2013.11.23 0 0 683

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok mindazokért, akiket sakkfiguraként fognak felhasználni abban az elkeseredett harcban, amellyel földi Egyházamat akarják lerombolni. Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat ezen imáját, hogy tudjatok ellenállni a vallási üldöztetésnek.

 

„Drága Jézus, segíts nekem, hogy ellenálljak mindenféle üldöztetésnek, amelyet a Te Szent Nevedben tesznek.

Segíts azoknak, akik tévesen azt hiszik, hogy ez által a Te Munkádról tesznek tanúbizonyosságot.

Nyisd meg mindazok szemét, akik abba a kísértésbe eshetnek, hogy gonosz tetteik, cselekedeteik és gesztusaik által másokat elpusztítsanak.

Védj meg engem Isten ellenségeitől, akik fel fognak emelkedni, hogy megpróbálják elhallgattatni Szavadat, és akik megpróbálnak száműzni Téged.

Segíts nekem, hogy megbocsássak azoknak, akik elárulnak Téged, és add meg nekem azt a Kegyelmet, hogy továbbra is sziklaszilárd maradjak az Irántad való szeretetemben.

Segíts nekem azt az Igazságot élnem, amelyet Te nekünk tanítottál, és hogy Védelmed alatt maradjak, mindörökké. Ámen.” 

prszm Creative Commons License 2013.11.21 0 0 682

Kedves Ilona!

 

A bálványimádok, és hamis prófétáik is Istenhez kiálltotak, ha bajban voltak.

Astarte, és a pogány ég királynőjének imádói is ezt tették.

Az igaz imádók viszonz mindig Istent imádják, és csak és csak is Istenhez kiálltanak!

Előzmény: T_Ilona (681)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!