Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Apám! Ha majd elmegy a szaglásom is, csak akkor jön a többi "kiélesedni" kénytelen érzékszerv! :-DDD De nehogy már jobb legyen neki, mint nekem...! ;-D
Olyat Én teljesen józanul is gyakran csinálok. Nincs türelmem a kalsszikus célzási procedúrát végigcsinálni, ha csak úgy lövöldözök, márpedig csak úgy szoktam.
Max. akkor vagyok figyelmesebb, ha távcsövet, vagy valamilyen célzóeszközt próbálok belőni és azt is valamilyen állványról.:-)
Na ha itt valakinek a citromos G.sser még alkohol tartalmú sörnek látszik:) még egyszer ha annak számít akkor csinálhatok egy tesztet én is. 10 méteren álló test helyzetben.Fég LG14 Gamo 3-9X40es. Nos???
Szóval csináltam egy józan és egy piás tesztet 10 és 15 m-re. A bal oldali 2 db szóráskép (5 lövéses) a józan. :-) A lövés leadása sámliról, bal könyékre combra feltámasztva, gagyi fegyverből, lövedékkel, távcsővel (7X-es nagyításon) történt. A hőmérséklet árnyékban 28 fok, a légmozgás K-NY irányú, vagyis jobbról balra.
Ja majd elfelejtettem! 1 korsó "házmester" volt az akut tudatmódosító szer! :-DDD
Stimmel, de ez csak a bevezetés! A cikis helyzet az avangarde szóhasználattól indul! A végfejlemény a szuhaéli nyelvvel zárul, mivel lerongyolódott parasztgatyaszerű szájakból ezt vélhető felismerni! Emlékszem egyszer három napig jártam cigivel a számban, úgy bedagadt egy maflástól! Azt, hogy kaptam az nem nagy gond, többet küldesz vissza, de az hogy a mai napig nem tudom kitől kaptam, az még most is bosszant! A tömegben a részletekre nem figyelünk!
Öregem egyszer rúgott be életében mikor leszerelt a katonaságtól. Berúgott rendesen csak elaludt aztán jó pár kilométeren vonszolták mire visszaértek:D.
Nézd! Aki egyszer életében nem itta tapétásra magát, aki "sajtszagú hölgyek" mellett még nem ébredt fel másnaposságából, aki még nem volt részese egy kocsmai tömegverekedésnek, annak még van mit bepótolnia az életben! Mit is mondjak, hajrá...!