Szerintem azt a fajta tükröt azokba az Omega-kba építették, amelyikekben elektromos, memóriás ülések vannak, és a memóriával lehet együtt a tükörvezérlő.
Megvan a Haynes féle B Omega könyv, rajzokkal együtt. Elvileg _latsam kolléga bedigizte már, csak régen nem jelentkezett, úgyhogy pillanatnyilag nem tudom, mi van, ha minden kötél szakad, bescanelem valamikor.
Komolyan van minden rajzod?
Van világításkapcsoló elektronokáé is?
De minden más is érdekelne. Minden jöhet, ami az elektronixról szól és B Omegába jó!
"omega 14-es felnin???" Ezzel mit akarsz mondani?
Nem gyári méret? Csak 15-ös felni van rajta gyárilag?
Ha igen akkor az egyben azt is jelenti, hogy csal a kilóméter órám?
2.5 td-hez engem is érdekelne egy elekrtomos rajz, főleg az extrák bekötéséről.
Látott már valaki olyan belső tükröt, amit csak motorokkal lehet állítani? Ugyanis van egy ilyenem, de nem tudom, hogy mivel lehet vezérelni, meg hogy hova mit kell kötni.
A baloldali bajuszkapcsoló valóban a tempomaté, ezt csak csatlakoztatni kell a kormányoszlopban lévő csatiba, a jobb oldalit is, de az a változat amit te említesz, szerintem csak a board computeres bajuszkapcsolón van amin ugyanúgy megtalálható a két nyomógomb is a végén.
Ez persze (úgy gyanítom) beköthető BC hiányában is, mivel a kapcsolóban van a szabályzó elektronika.
Ezt is csak csatlakoztatni kell a régi bajusz helyére.
Nem nagy kunszt, csak a kormányoszlop felső burkolatát kell leszedni, a két kormány alatti csavarral, amit két díszgomb fed.
kelemenb
Bocs, de csak most jutottam hozzá, hogy elolvassam a válaszod. Köszi. Asszem be van kábelezve. Egyébként nincs véletlenül kapcsolási rajzod "B" Omegához valamilyen file-ban? Akkor szivesen venném, ha elküldenéd, vagy ha nincs, akkor sok elektromos kérdésem lenne, de inkább mélben, nem untatnám vele itt a népeket.
Azért akarom mind a két kart, mert az egyiken a tempomat müxik, a másikon meg az ablaktörlő intervallum szabályzója.
Július óta van Omegám, de csak most akadtam rá erre a topicra. Nekem egy 91/01 évjáratú 3000 24v manuális váltós Omegám van, felszereltsége:
-centrálzár
-4x elektromos ablak
-elektromos tolótető
-ABS
-klíma
-félbőr Recaro ülések
-boardcomputer
-sperrdifi
-dupla kipuf.rendszer 2 fém kattalizátorral
-gyári sportfutómű
Németországból hoztam, karosszériamunka van még rajt (elég gáz, ahogy a diszlécek helyét eltüntették az ajtókról) de műszakilag, és a kasztni többi része korrekt. Nagyon jól megy (kb. 7,5 sec 100-ra, és óra szerint 260 feletti végseb.), és ahhoz képest nem is eszik sokat (az átlag 12 liter körül van sok várossal, de autópályán lemegy 9 körülre).
Na egyelőre ennyi.
Ki az info forrásod? Egyébként már béta verzióban valóban megvan. Értsd: járóképes, egy-két kárpitelem visszarakása még hátravan, ill elkövettem egy farkashibát: a diffiben kicseréltettem a féltengely kihajtás csapágyait, mert kanyarban a jobb oldali beropogott gázadásra. A jó hír: már nem ropog, a rossz: visít mint az ikarus országúton. Pénteken megyek Omegaspechez diffi cserére. Ellenben király az ülésfűtés!! Sikerült a dolgok nagyrészét bekötni a gyári kábelkötegbe és helyretenni a riasztó és kihangosító beszerelők által szanaszétcseszett kábelkötegeket. Innen is nagy-nagy köszönet Omegaspecnek és Capri-3-éknak az önzetlen segítségekért és a korrekt cuccokért, nélkülük nem jöhetett volna létre a dolog:-)). Most már csak pl a fordulatszámmérőt kell beállítani, mivel hathengeres motoré volt, így az én impulzusszámaimmal pont 2/3-át mutatja a valós fordulatszámnak:-))
Az oldallégzsák érzékelője az ajtóban van.
Aztán, hogy honnan robban ki a légzsák az már más tészta.
Nekem nincs ilyen irányú tapasztalatom.
De úgy hallottam készen van már az autód, igaz ez?
Qwer1234!
Szerintem ha tűző napon áll, akkor 60-80 fok is lehet.
Csak nem LCD kerül oda?