Keresés

Részletes keresés

.Guriga. Creative Commons License 2010.07.31 0 0 17
..lefosom a bokám gyönyörömben! :)))
..de jól esik látni itt benneteket..

de elszúrtam ám a topiccímet!! :))
lehetett volna:
Légfegyveres kocsma, cuppogó.. dalárda.. kortyolda..stb.. nem?? ;)))

jaaajjjj de írígylem aki nem tud lenni másnapos!!! :((
istenuccse ez tart vissza legjobban!

egyébiránt meg tele van a pincém borral, meg pálesszal (Robertó megmondja), de csak érlelődnek-érlelődnek...

ha beindul itt Miskolcon is az FT-HFT, sziluett... na lesz mit kóstolni..
de hogy tudományosan megvizsgáljuk a dolgot, 2 napos is lesz.. az első nap estéjén kötelező vedelés, és másnap ugyanazt a pályát kell meglőni megint... majd elválik az eredmény különbségből minden :)))))
Gamergabor Creative Commons License 2010.07.31 0 0 16
Nem izgulok. A pénzecske az félre lesz téve.
Előzmény: Tschülök (14)
mastersergeant Creative Commons License 2010.07.31 0 0 15
Valszeg én is messze lakok tőle... Az enyémet futár bácsi hozta, asszem 1.700 pénzér. :-)
Előzmény: Gamergabor (13)
Tschülök Creative Commons License 2010.07.31 0 0 14
Ne izgulj, előbb-utóbb lesz elérhető távolságban is olyan amit szeretnél. Türelem és legyél résen.:-)
Előzmény: Gamergabor (13)
Gamergabor Creative Commons License 2010.07.31 0 0 13
Keresztapuka elhozhatná nekem csülöktől:D.Sajnos messze van nekem:(((.
Előzmény: mastersergeant (12)
mastersergeant Creative Commons License 2010.07.31 0 0 12
Akkor kösse fel a gatyáját.....!!! :-DDD
Előzmény: Tschülök (11)
Tschülök Creative Commons License 2010.07.31 0 0 11
Majd ha meglesz neki a szép és jó állapotú FWB 300S, amire annyira vágyik, igyunk vele áldomást!:-DDDDD
Előzmény: mastersergeant (8)
mastersergeant Creative Commons License 2010.07.31 0 0 10
Apuuuúúúúú! :-))) Na mi zujs a Bauval?
Előzmény: Gamergabor (9)
Gamergabor Creative Commons License 2010.07.31 0 0 9
Majd akkor ha keresztapu leszel:D
Előzmény: mastersergeant (5)
mastersergeant Creative Commons License 2010.07.31 0 0 8
El kell ezt a gyereket küldeni a Bebaszovicsékhoz...! ;-D De többször, mert hátha megijed az első alkalom után! :-D
Előzmény: Tschülök (7)
Tschülök Creative Commons License 2010.07.31 0 0 7

Legalább egyszer ki kellene próbálni, hogy tudd, mi is az.:-))

Engem sem kellene elvonóra küldeni, de azért már előfordult néhányszor az életem során. Azon szerencsés alkatok közé tartozom, akik nem szédülnek, nem hánynak és nem nagyon másnaposak. Nálam olyankor inkább az a gond, hogy míg mások csak azt látják, hogy sokkal, "nyüzsibb" vagyok mint máskor (néha nagyon is), Én másnap nem emlékszem egy bizonyos szint után már semmire, csak később emlékszem részletekre, de a teljes képet akkor sem látom, ha elmesélik.:-)))))

Előzmény: Gamergabor (4)
mastersergeant Creative Commons License 2010.07.31 0 0 6

Üdv Néked is! :-)

Na kb. az volt amit mondtam, csak kicsit durvára sikeredett! Nem késlekedett, hanem eltünt az éterben... A topiknyitó tényleg jó volt...! :-)

Kellett ez a topik, (miért nem cselekedtünk elöbb is???) mert tényleg rengeteg volt a szemetelés a légyfegyveres szaktopikokban!

Üdv: M.S.

Előzmény: .Guriga. (-)
mastersergeant Creative Commons License 2010.07.31 0 0 5
Még nem baxtál be??? Szedd össze magad és legyél férfi!!! :-DDD
Előzmény: Gamergabor (4)
Gamergabor Creative Commons License 2010.07.31 0 0 4
Ellen példa vagyok.Én tudom a mértékességet.Életembe nem voltam berúgva és ne mis akarok lehet hogy most páran ezért hülyének néznek.
A mai fiataloknál divat a berúgás minden hétvégén.Nekem meg nem az a hobbim.
Előzmény: .Guriga. (2)
Blackbirdxx Creative Commons License 2010.07.31 0 0 3
Újra itt.
Én részemről leléptem pihizni 2 hétre :))), természetesen jön velem a csúzli is. Elpörkölök pár doboz RS-t:)))
Jók legyetek
.Guriga. Creative Commons License 2010.07.31 0 0 2
hehehe.. kár hogy elveszett a tegnapi beírások.. jó kis kibeszélő volt..

Ezzel kapcsolatban:
néztem ma a topikot, hát hűlt helye volt.. a kitiltások között nem szerepelt így írtam a moderátornak...
azt írta, hogy nem lett kitiltva.. valszeg megette a progi...

írtam, hogy fene a gusztusát.. akkor csinálok egy másikat.... a jó előjel, hogy ez már legalább látszik a fórumlistában..

nos a célzóvíz az hasznos (ezt már tegnap megállapítottuk), de mivel a magyar nem ismer olyat, hogy a mérték, így akár káros is lehet.. :)))
Előzmény: Gamergabor (1)
Gamergabor Creative Commons License 2010.07.31 0 0 1
Na nekem valaki mesélje má el hogy van az alkohol és a lövészet???Hogyan segít is akkor?
RealCorpus Creative Commons License 2010.07.31 0 0 0
0ff
.Guriga. Creative Commons License 2010.07.31 0 0 topiknyitó
Tisztelt Légpuskás társaim!

Azért nyitottam ezt a topicot, hogy az általunk szeretett és használt légfegyveres témák ne legyenek tele olyan nem odavaló beszólásokkal, amit (mint jómagam is párszor) meg kell tennünk, mert szeretnénk mégiscsak megosztani egymással bizonyos másnemű infókat.
Ide lehet írni a „Kkhhhmmmm” és ezek reagálására, majd az ebből kialakult száj-karate mindennemű beírásait.
Jöhet a más(színű), vagy e(színű) Fórumok kritizálása, dicsérete, a szülinapi köszöntések, a porontyáldások és még sok-sok téma.
A használata egyszerű lenne. Ha valamelyik topicba támadna kedved OFFal„beszólni”, jelezd ott, hogy „…ment egy OFF, xy-nak..” akit érdekel, az úgy is felkeresi és válaszol rá. Így max. csak egy rövid sorocska jelenik, meg és nem egy regény.
Ha támogatjátok és használjuk, akkor a (remény szerint) légfegyveres „szak”topicok tisztán és a létrehozás okát teljes mértékben megtartva gyarapodnak okosságokkal.
- Légpuskás topic,
- Légfegyver javítás, tuning,
- Használt légfegyver adás-vétel,
- QB 78 és QB79 átalakítás és alkatrészek,
- LÉGPUSKÁINK…
..csak párat említve..

Előre is köszönöm a „hasonszörnyű” gondolkodásúak nevében.
:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!