Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Van itt olyan bátor merész vakmerő(bár utóbbit lehet nem kellett volna valaki miatt:D),aki próbálkozott 7,5j alatt fegyverrel 100méteres távon? Vagy ez a táv ezen a teljesítményem már lehetetlen?Nem kérek fikázást mert ezt abszolút de komolyan kérdezem.
Apám! Ha majd elmegy a szaglásom is, csak akkor jön a többi "kiélesedni" kénytelen érzékszerv! :-DDD De nehogy már jobb legyen neki, mint nekem...! ;-D
Olyat Én teljesen józanul is gyakran csinálok. Nincs türelmem a kalsszikus célzási procedúrát végigcsinálni, ha csak úgy lövöldözök, márpedig csak úgy szoktam.
Max. akkor vagyok figyelmesebb, ha távcsövet, vagy valamilyen célzóeszközt próbálok belőni és azt is valamilyen állványról.:-)
Na ha itt valakinek a citromos G.sser még alkohol tartalmú sörnek látszik:) még egyszer ha annak számít akkor csinálhatok egy tesztet én is. 10 méteren álló test helyzetben.Fég LG14 Gamo 3-9X40es. Nos???
Szóval csináltam egy józan és egy piás tesztet 10 és 15 m-re. A bal oldali 2 db szóráskép (5 lövéses) a józan. :-) A lövés leadása sámliról, bal könyékre combra feltámasztva, gagyi fegyverből, lövedékkel, távcsővel (7X-es nagyításon) történt. A hőmérséklet árnyékban 28 fok, a légmozgás K-NY irányú, vagyis jobbról balra.
Ja majd elfelejtettem! 1 korsó "házmester" volt az akut tudatmódosító szer! :-DDD
Stimmel, de ez csak a bevezetés! A cikis helyzet az avangarde szóhasználattól indul! A végfejlemény a szuhaéli nyelvvel zárul, mivel lerongyolódott parasztgatyaszerű szájakból ezt vélhető felismerni! Emlékszem egyszer három napig jártam cigivel a számban, úgy bedagadt egy maflástól! Azt, hogy kaptam az nem nagy gond, többet küldesz vissza, de az hogy a mai napig nem tudom kitől kaptam, az még most is bosszant! A tömegben a részletekre nem figyelünk!
Öregem egyszer rúgott be életében mikor leszerelt a katonaságtól. Berúgott rendesen csak elaludt aztán jó pár kilométeren vonszolták mire visszaértek:D.