Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
no... nem emiatt olyan a sportlövők helyzete amilyen, mert itt a forumon vannak ilyen hirdetések, amikor a kereskedők évek óta így hirdetik reklámozzák az áruikat. a szövetségek gyengék, mert képtelenek lobbizni, hogy a sportlövők fegyvertartása ésszerűen legyen szabályozva. ha figyeltétek a rendőrgyilkosság kapcsán megszólaltatott riportalanyokat, mindegyik /Sándor papa, Vas Gábor is /gvas// úgy nyilatkozott, hogy ma a lőfegyverhez jutás Mo.-on pusztán pénzkérdés, ha ismeri vki a forrást. nos ezt a forrás tutira nem az index adásvétel topicja.
Mivel ez egy beszólós topic, így a nemrég adok-veszek részben kialakult vitára (dee.. miértnem itt???:)), én is beszólok :) Csupáncsak azért, hogy javítsatok ki, ha rosszul gondolnám.
Tehát a vita azon ment, hogy az eladó miért (csak) a gyári sebességet írta ki, ezzel megtévesztve esetleg, vagy nem azt aki olvassa, vagy félre értelmezi.. és ez jó vagy nem jó.. Maci szólt, hogy ez nem jó, majd macinak szóltak be, mert "beszólt"..
Sajnos kis hazánkban elindult (szerintem) egy folyamat, egy fegyverellenes, aminek kezdeti szelét már érzik is a sportlövészek. Annyira érzik, hogy némelyik olimpiai sportág veszélyben is van. Bár ne lenne igazam, de szerintem ami jön, (jöhet) az a mostani szabályozásokhoz képest egy teljes fegyverletétel.
Maci nem tett mást, mint féltette a még meglévő szabadságunkat (fegyverhasználat), ugyanis ha valamelyik okostojás ilyen hirdetést lát és azt nem követi legalább korrekció, vagy hasonló, akkor nyugodtan minősíthetik ezt a fórumot illegális fegyverkereskedelmi hirdetőközpontnak :) Szerintem ne bántsuk se a hirdetőt, mert kulturáltan elismerte, hogy "...bocsi, a gyári adatot másoltam be és természetesen 7,5 J alatti..."és biztos, hogy nem fog ilyet máskor tenni és macit se, mert csak ő védte a (jelenlegi)lövészetet (amit TALÁN jobban ismer mint ezen a fórumon lévők átlagának összessége) és jobban is félti.
Csak ennyit gondoltam, lehet hogy hibásan, de remélem akkor kijavítotok! :) ..bocs, hogy belevaúztam a témába !!..
:-)) imádtam az éjjeles műszakot... megvan az uj tcs-m.ilyen: http://www.door2doorshop.com/wholesale/Xd-10-40x60-ESF-Y-Reticle-Rifle-Scope-Russia-Technique-416.html
Nagyjából kiáztattam, de hazajöttünk, mert xar az idő. Majd jövő héten újra megpróbálkozunk a nyaralással. Unokád jól bírta, bár nem lógattam bele a "pocsolyába", mert a 20°C az csaj némi feles és sör után kellemes és Ő még olyat nem fogyaszt. Még.....:))))))))
"(esetleg a qb-é 54cm,de azt tudjuk,hogy 500lövés JSB-Exact-tal -és kuka(mert nem kovácsolt benne a huzagolás,hanem karistolt!)" ezt honnan tudod? volt a kezedben? használtad? megjegyzésként: az enyém már túl van a 3. JSB doboz lövedéken plusz 2 doboz gecon és ugyanolyan pontos, és a huzagolás is ugyanolyan mint az elején
Erről jutott eszembe egy vicc. Egy emberke kirak egy hűtőt az utcára hogy ingyen elvihető. Másnap reggel ott van. Kiírja hogy eladó 10ezer Ft és estére ellopták:).
azért örülök, hogy ilyen szépen lehet itt beszélgetni és a vitatott témakat elintézni.. :))
egyébként mikor megnéztem én is a "rezest" valóban bennem is volt harag.. ..de mára úgy vagyok vele, hogy nem egy létfontosságú élelmiszert, gyógyszert árúl, hanem egy hobbi dolgot, amit vagy megvesz az ember vagy irigykedik... :))
igazából árulhatja akár 1 millióért is, ha valaki megveszi.. meg árulhatja 10-t is ha nem kell a kutyusnak sem..