Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
gaga57! - Attila! tanácsolom, hogy ne írd le sehova, semelyik fórumba a teljes (pontos-fonetikus...vagy minek nevezzem) e-mail címedet és a telefon számodat, mert folyamatosan adathalász robotok vizsgálják a fórumokat és leszedik egy adatbázisba, miután nem győzöd törölgetni a kéreletlen reklámokat stb.. használj szavakat, mint a többiek.. pl: fura.odon kukac akarmi.hu... harminc / 123-45hat... ezeket még nem tudják lehalászni... még.. :)
Ez nem törős fajta: ugyanott találtam el kétszer és a második találat után a sötétkék kupak színe világoskék (majdnem fehér) lett, ahogy megnyúlt az anyag.
Úgy értettem, hogy jóval áron alul kínált termékemet indokolatlanul sokáig nem vették meg a Vaterán. Nem értettem, mi van... Aztán a többi hasonló cucchoz igazítottam az árát és elkelt. Kiderült, hogy a vevő látta még olcsóbb korában, de nem vette meg, mert meggyőződése volt, hogy ha ilyen olcsó, akkor biztosan van valami baja. Ha ő így gondolta, lehet, hogy többen is így vélekedtek. (Ez szerintem hülyeség, van keze, tudott volna terméklapon kérdezni.)
Csak azt tudnám a viasz miért világosított rajta mit kell keverni a viaszhoz ? Alig bírtam kromofággal meg hidegzsíroldóval lesúrolni . De lejött és kezdtem megijedni mikor tiszta sötét lett a tus amikor elkezdtem közömbösíteni a savakat . De amikor betoltam a sütőbe és száradt akkor már szép színe lett . De azt hiszem az eredmény magáért beszél holnap estig szárad ha kell megkenem még 1 sorral ha nem mehet a vasra vissza :-)