Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Ha már off topic,ne csak negatív híreket olvasgasunk...Íme egy örömhír!Mi,sokan,sikertelen,és ügyetlen lövészek eddig irigykedve néztük a dobogós sporttátsakat,kupával,éremmel a kézben.Ennek vége!Hála a központi állami dézsmaszedő cégünknek,most már a sportolók "serlegét "is megadóztatják!!!!! Ajánlom azok figyelmébe,akit közvetlenül is érint:Szja-törvény 7.paragrafus 1 bekezdése,1.számú melléklet 3.3 és 8.18 pontjai.Így már nem is irigykedem rájuk annyira./Na jó,ez egy rossz vicc volt,de nem én kezdtem sajnos,hanem az Apeh :-(((/
Válaszboríték tegnap már elment/helyre kis pufi fajta/.A többi már a királyi postán múlik.Szerintem heteken belül megkapod,ahogy hogy őket ismerem......
Majdnem le estem a székről mikor megnéztem ezeket a gyoggyant suttyó kis vadásznak képzelő ....gyerekeket a videón:-D Muhahahaha Nagyon gáz az egész oldal:-D