Keresés

Részletes keresés

tusi74 Creative Commons License 2004.07.12 0 0 2604

Már csak rátaszi e koronát, és kész. Legalábbis szerintem azért csinált végelszámolást, hogy vigyem a pénzt, ne legyen kellemetlen.

Előzmény: Darlyn (2603)
Darlyn Creative Commons License 2004.07.12 0 0 2603

Jól van, ügyes voltál!! :) Azért a 46000 sem semmi, de legalább normális volt...

Tényleg lehet, hogy olvasta a forumot!!! :DD

Mikor mész legközelebb? Akkor csinálja meg a koronát? Vagy azt több lépésben?

Bice? Élsz még vajon...?! :)

Előzmény: tusi74 (2602)
tusi74 Creative Commons License 2004.07.12 0 0 2602
Hajrá Bice!!!!!!
Előzmény: Darlyn (2600)
tusi74 Creative Commons License 2004.07.12 0 0 2601

Na én voltam.

Hát gyerekek, ez a doki vagy elolvasta fórumot, vagy a múltkor rossz napja volt, de mintha ma másik emberrel beszéltem volna.

Mondta, hogy 46000 Ft, az egész és abban MINDEN benne van, ami ahhoz szükséges. Hajlandó volt az árról beszélni korrekten, nem kapta fel a vizet. És ami a legfontosabb, GYÖNYÖRŰ maga a csap is. Ha nem fémből lenne, akkor elfogadnám saját fognak. Remélem a korona is ilyen szép lesz.

Most ezt a fogat már vele fejeztetem be, a többi a jövő zenéje.

Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Darlyn (2600)
Darlyn Creative Commons License 2004.07.12 0 0 2600

Sziasztok!

Aki ma megy fogdokihoz, annak sok bátorságot! Külön sok bátorságot Bicének!!! :)

Várjuk az élménybeszámolót! :)

Puszi!

Darlyn Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2599

Tusi!

Szerintem a dokid tudatában van annak, hogy sokért dolgozik, és miután már kérdezgettél tőle árakat, azt is tudhatja, hogy nem igazán találod reálisnak az árait. Jobb, ha az igazat mondod, de ha nem megy, akkor találj ki valami ürügyet, a lényeg, hogy szabadulj meg tőle!!

Elég drága város Szombathely is, van, hogy drágább, mint Pest, pont az osztrákok miatt, igen. De az én dokim, és a barátom dokija is elég olcsó, és profi is. Egy fehér tömés 4-5000 Ft. Szerintem ez nem drága!

Bice!

Biztos nem fog fájni picit sem, és sokáig sem fog tartani! Majd akkor szorítunk 5-kor hétfőn!!!

Ma pedig egyél sokat!!! :))

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Előzmény: Bicebóca (2595)
tusi74 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2598
Még remélem, ha szükség lesz rá, bevállal júliusban. Neked külön köszönök mindent. Tusi
Előzmény: Evribodri001 (2594)
tusi74 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2597
Szombathelyen nem az osztrákokhoz csinálják az árakat? Vagy az csak Sopronban van?
Előzmény: Darlyn (2593)
tusi74 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2596

20000 Ft-ot.

Azért mindenképpen jár nekem egy csap. -:) Mégegyszer köszönöm, hogy ennyire rendesek vagytok. Annyira jólesik ebben a mai világban.

Bicebóca Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2595

Szia!

Ma is voltam a dokimnál, most jöttem vissza a tisztogatásról. Említettem neki a Dalacint, de azt mondta nem kell. Végülis tényleg nem fáj, csak ha belenyomja a csavart tövig és forgatja, szóval alapjáraton egyáltalán nem, ezért úgy gondolom, hogy érzésteleníteni maximálisan el lehet majd. És azt mondta a doki, hogy nem jó annyi antibiotikumot szedni, mert nem tesz jót a szervezetnek. Szóval én már így megyek, Dalacin nélkül a vágóhídra hétfőn 5 órakor. Addig marad a spriccolásos hyperol meg a Corsodylos öblögetés.

Ja, és ma megyünk vacsizni étterembe, nem ilyen utolsó vacsora style, inkább üzleti-baráti, de legalább egy jót eszek, gondolom a jövő héten ez nem fog könnyen menni egy darabig :DDDD

Puszi mindenkinek!

Evribodri001 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2594
Azt hiszem, a dokim július vége felé szabadságra megy.
Előzmény: tusi74 (2592)
Darlyn Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2593

Én benne vagyok a tüntetésben!!! :DD

Tusi mennyi előleget adtál? Ahogy Bice mondja, ezt még megengedjük, hogy befejeztesd, és kifizesd, a hétfő, az közel van, de szerintem is, még mielőtt elkezdené a koronát, hívd fel Evri dokiját, vállal-e. De ha nem, akkor sem fogsz 2 szék közé esni, jó sok szék van még Pesten! De ezt a pénzsóvár dokit mindenképp hagyd ott!!! Jöhetsz az enyémhez is Szombathelyre!! :DD

Bicus! Te nem hívod fel a dokid hétfő előtt a Dalacin miatt? Nehogy felkészületlenül érjen ez a műtét!

Köszönöm, köszönöm a biztatást, szükségem is van rá! Nehéz tanulni nyáron ilyen szép időben!

Pécsre szeretnék menni, Debrecen nekem iszonyú messze lenne!! :(

Most mostam fogat 2-odszor az oral-B cross actionommel, egyszerűen csodálatos!!! Most már picit sem érzékenyek a fogaim, pedig nem hagytam ki őket. >:)

tusi74 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2592

Teljesen meghatódtam ennyi rendességtől, nem igazán szoktam hozzá. Köszönöm.

Még gyűjtök egy kis erőt hozzá, valszeg hétfő de. hívom fel, mert még el kell gondolnom, mit mondok a réginek, ha a koronát nem vele csináltatom. Még azért hezitálok egy kört rajta, mert én még soha életemben nem váltottam le orvost. Nem igazán tudom, hogyan mondjam meg neki. Pl. félek, hogy esetleg megaláz. Pl. hogyan mondjam meg neki, hogy nem a munkájával van kifogásom, mert bár arról még nem sokat írtam, szakmailag le a kalappal előtte, semmi nem fájt, és nagyon megnyugtatóan szól az emberhez, (már ha nem a pénzről van szó), hanem mert nem tudom kifizetni. Azért ez olyan megalázó. Ha csak ki bírom bekkelni, mondjuk max 60000 Ft, akkor vele fejeztetném be ezt, és a többit az Evriével.

Előzmény: Evribodri001 (2591)
Evribodri001 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2591
Tusi! Ha felhívtad, írd le nekünk, mit mondott! Már nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz Veled. (Mennyiért.)
Előzmény: Evribodri001 (2590)
Evribodri001 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2590
Azért majd az én dokimat is kérdezd meg előbb az árakról.
Előzmény: tusi74 (2588)
Evribodri001 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2589
Tusi! Írok Neked egy e-mail-t.
Előzmény: tusi74 (2588)
tusi74 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2588

Hát azt írta a honlapon, hogy csökkentett dózisú a rtg.

Nem tudom mit szólna a transzperenseknek :DDDDDDDDDDD.

Felhívom Evri dokiját átvesz-e. Nem szeretnék 2 szék közül a földre ülni.

Hétfőn még elmegyek, mostmár a csapot sajnálnám, az pedig hétfőre kész. Ez lesz 2-kor. Beleteszi, majd megkérdezem, hogyan tovább. Ha minden rtg. számít, és már tudom, hogy megvan a másik doki, de csak akkor, akkor megmondom, hogy a koronához a mintát már le sem vegye. Így azért korrekt, de mostmár a csapomat nem adom, azt mindenképpen bele kell, hogy tegye.

Előzmény: Bicebóca (2587)
Bicebóca Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2587

Én is két kifúrt gyökércsatornával mentem át a másik dokihoz, és éppen azt csinálja, nagy szakértelemmel. A másik fogamat nem akarta befejezni, merthogy azt mondta rá, hogy ő azt kihúzta volna, és értelmetlennek tartja betömni. De nyitott gyökércsatornával gondolom nem mondanak ilyet, de ezért mondtam, hogy előbb beszélj az új dokival.

De ha úgy szeretnéd, mi megértjük azt is, ha ezt az akciót még befejezteted az első dokival.

Amúgy ezen a röntgenes dolgon én is filóztam... nem pont azért mert sokba került, hanem mert nem túl egészséges hogy egy hónap alatt 3x is röntgeneztek, nem? Vagy ilyenkor ez elkerülhetetlen?

Előzmény: tusi74 (2582)
Evribodri001 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2586
Szerintem szervezzünk tüntetést Tusi javára! Jöjjön minden fórumos, és vonuljunk transzparensekkel a dokija rendelője előtt, hogy: "Kizsákmányolják Tusit! Le a fogdokijával!" Meg ilyenek. Mit szóltok? :-)
Előzmény: Darlyn (2581)
Bicebóca Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2585

Én is csak biztatni tudlak ezügyben Tusi! Ha elmégy a másikhoz  (az Evrijéhez), és megkérded hogy vállalja-e hogy befejezi a munkát, akkor ő úgyis megmondja hogy igen vagy nem. Ha vállalja, akkor már nem kockáztatsz semmit azzal ha kifizeted a mostani dokidat (illetve már ki se fizeted, mert adtál előleget), és búcsút mondassz neki. De előtte azért keríts más orvost.

Az én első dokim egyébként nem vette zokon hogy másikhoz is mentem... de ez lehet hogy egyedi eset.

Darlyn: nagyon szorítok majd neked a felvételi miatt. Melyik egyetemre mennél? A debreceni nincs benne a pakliban? :o))

Előzmény: tusi74 (2577)
tusi74 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2584
Helyesen: beletetetem a csapot, nem a csatornát.
tusi74 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2583
12000+9000 eddig, még nekem kellene adni egy 1000-t, ki ne dobja a csapot.
tusi74 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2582

Jaj nagyon rendesek vagytok, igazán, de hogy megyek át máshoz, egy kifúrt gyökércsatornával?

Meg mi lesz a leadott 20000-mel? Ha másnál bejelentkezem, a végén ugyanúgy jövök ki, másrészt ha nem vállal el, mert más munkáját nem szeretik befejezni, Bicénél is azt mondta az új doki, hogy valamelyik fogát fejezze be aki elkezdte.

Akkor meg kezdhetek kilincselni egy kifúrt gyökércsatornával, ami szerintem túl sokáig nem maradhat nyitva.

Most mindenképpen elmegyek hétfőn, tisztázom, hogy akkor minden rtg. számít-e, és mennyi lesz pontosan a végösszeg. Beletetetem a a csatornát, mert az már ki van fizetve, és ha a végösszeget nem tudom kifizetni, akkor megyek Evri dokijához.

Előzmény: Evribodri001 (2580)
Darlyn Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2581

Hajrá tusi! Hajrá tusi! Hajrá tusi! :)

Mondjuk Bice nem az árak miatt ment át más dokihoz, de baj, az baj!

Figyelj Tusi! Ott van Evri fogdokija, profi, nem drága és nincs is annyira messze!! Naa!! A kedvünkért!! :)

Előzmény: Evribodri001 (2580)
Evribodri001 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2580
Teljesen igazad van, Darlyn! Muszáj kampányolnunk Tusi mellett, mert még rámegy a gatyája is. Ha jól tudom, Bice sem egy fogorvosnál volt már. Rajta Tusi! Menj el a fogdokimhoz!
Előzmény: Darlyn (2579)
Darlyn Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2579

Tusi!

Egyetértek Evrivel!! A végén még tényleg eljutsz a 100 000-ig...fizetsd ki, amit eddig csinált, és hagyd, hogy egy másik doki fejezze be!

55000 egy db fogért?! Atyaisten...

Szerintem ha 1 rtg 3000, akkor azt is 3-szor fogja felszámolni...

Nyugodj meg, ha szét idegeskeded magad, attól nem lesz jobb! Hagyd ott és kész! Szerintem az sem ciki, ha azt mondod, bocs, de az árait nem a te pénztárcádhoz mérték...ne hagyd magad!!

Előzmény: tusi74 (2576)
Evribodri001 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2578
Szia Tusi! Figyelj! Szerintem még most menj el másik dokihoz, mielőtt a gatyódat is ott hagynád ennél. Egyszerűen mondd meg majd az új dokidnak, hogy a régivel nem vagy megelégedve. Szerintem, nem zavar el, mert akkor ezentúl hozzá fogsz járni - ez az ő érdeke is. Segíts magadon, rá ne fizess! Még így is jobbab jársz!
Előzmény: tusi74 (2577)
tusi74 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2577

Jaj de hülye vagyok, pedig matekszakon végeztem.

3*3000 Ft=9000 FT+46000=55000 Ft. Na így sem kevés.

Előzmény: tusi74 (2576)
tusi74 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2576

Még egy kérdés, aztán megpróbálok napirendre térni.

Ha ennél a dokinál egy rtg=3000 FT, és már csinált 3-at, mert minden munkafázist ellenőriz rtg-nel, akkor azt annyiszor fizetni kell?

1. Megnézte, hogy milyen állapotban van a gyökértömés, mert azt nem ő csinálta. (mondjuk ez jogos).

2. Megnézte, milyen mélyen fúrt le, majd megállapította, hogy még kell fúrni.

3. megismételte a 2., és azt mondta most jó.

Mert ez már 15000 Ft, úristen +46000 =61000 Ft lenne EGY FOG!!!!

És még mi van, ha még rtg-ez? Hát ciki, nem ciki, hétfőn amikor mennem kell erre rákérdezek, mert agyvérzést kapok, ha 100000 Ft elérjük. Kezdem magam egyre rosszabbul érezni, be is fejezem az agyalást, mert teljesen bepörgök hétfőig. Azért ezt még elő kell teremtenem. Azon, hogy fáj-e vagy sem, félek, vagy sem már nem is gondolkodom, csak hogy ki bírjam a végén fizetni, és nemhogy a végrehajtó jöjjön egy csapos korona miatt. :DDDDD. Már csak röhögök kínomban.

Előzmény: Darlyn (2575)
Darlyn Creative Commons License 2004.07.09 0 0 2575

Tusi!

Undorítóak az ilyen dokik!!! Az én dokim is sok mindent köszönhet a külsejének, meg a rózsaszín rendelőjének. De ez csak látszat. Egyszer nem kérdezte meg tőlem, hogy vagyok. Jó fogdoki tényleg, de emberiségből nulla.

Az a baj, hogy nem az inyem az érzékeny, hanem a fogam az inyem közelében. És ha figyelek arra, hogy normálisan mossak fogat (ne nyomjam rá nagyon, mert erre hajlamos vagyok), akkor elmúlik az érzékenység. Na, mindegy. 2 hét múlva amúgy is mennék, ha nem múlik el, akkor majd szólok a dokinak. De ha belenyomja azt a kaparó izét, akkor a plafonon fogok kikötni!! Jááj...

Evri!

Ez csak természetes!! :) Ha eljutok odáig...

Előzmény: tusi74 (2573)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!