Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
De kár na de majd jön nemsokára 1 hétnél tovább még nem volt távol sajna :-) Ilyenkor hardver Bann-t kéne dobni neki aztán lehet elgondolkozna valaki csikarjon ki egy msn címet és kitiltom a gépéről :-)
Mi ez a nagy csend ? Keresek Lídert megvételre vagy cserére adok érte egy D60 at és egy LG 422 es gyenge minőségű puskák és szeretnék komolyabbra váltani ezért gondoltam a Líderre ha van valakinek szójjon . Nekem ajánlották az indakatyúsát vagy kit ő itt van . Ha kell mindkettővel adok távcsövet 3-9*40 és 6-12*56 os és egy Rainbow kemény tokos tárolót amiben lehet tcs vel együtt cipelni .
akinek eladtam, hozta magával a barátját, aki a megye egyik, ha nem a legjobb kispuska lövője -korábban Ő tartotta az országos csúcsot- kiprobálta és állva sport helyzetben 3, lövés után tizeseket lőtt vele. nem nyúlt az irányzékokhoz, az én szememhez volt beállítva.
sokmindent. nemcsak lehet hanem kell is. az első a rugótámasz. az eredeti az kuka. esztergálni kell egyet, de át kell méretezni szlávia rugóhoz, mert egyben ez rugóvezető is. aztán a lényeg: meg kell oldani, hogy a dugattyú ne kotyogjon a házában, amikor előrelendűl. és itt a titok:-) sok megoldás van rá, mindenki találja ki melyik neki a legjobb:-)
Befogva satuba fixre kéne kiprobálni eggyet! Akkor kiderülne milyen is valójában! Ha valakinek van ilyen csoda pukkancsa tesztelje már le! Kiváncsi vagyok rá mit tud ilyen körülmény mellet,mert ugyebár ugy nem huzunk bele a sütése végett! Lehet nem is pontatlan annyira csak a sütése meg a rugása miatt képtelenek vagyunk vele jó szórást produkálni!
Én is lőttem már lider 44 tg-vel, de 10 méteren nem tudtam jobb szórást lőni vele mint 2-3 centit! 20 méteren 6-8 cm,25 felett már 10-15 cm-ert szórt jsb-vel! Kiváncsi vagyok te milyen szórást lőttél ezzel a precision air pukkancsal?:-D
"nekem is volt liderem és nem is volt rossz, mert megcsináltam:-)" És mit lehet csinálni egy ilyen csoda pukkancsal? Mit csináltál vele hogy ilyen pontos lett?
Na bassz, lebuktam! Volt liderem! :-) A jelenlegi állapot sem jobb sajnos... Egy olcsó Norconia csőtörőssel plinkelek. Arra meg nekem tökéletesen megfelel. Ha kell, akkor képet készítek róla... elrettentésül! :-D