Az én praxisomban már egy ideje a grafikus és a megrendelő feszül ellentét, főleg ha fizetésre kerül a sor, akkor kimondottan pattanásig feszül a helyzet. :)
Kakukkfüves-fokhagymás joghurtban pácolt csirkemell kéksajtos, paprikában sült paradicsommal. Mandula. Jaj de jó volt.
tegnap szakmai ebéd anyámnál: sülthurka, kolbász mellé köretnek hortobágyi húsos palacsonta, koviubi, meg sör...szerencsére derékban gumírozott volt a gatyám
Jobb is, hogy nem mentem, legalább vigyázok az alakodra :p
Vasgyúróturmix, banán.
Korábban felkocogtam Hűvösvölgyből a S-n a Virágos-nyergen túli KS elágig, onnét meg vissza a K-n. A világon először megfutottam a Vihar-hegy-HHH-kombót, akárhogy is kelljen ezt helyesírásszakmailag bevonalkázni :) A lefeléken kicsit óvatoskodtam, mert félúton vettem észre, hogy nem húztam esőkesztyűt. A végén (Vadaskerti emlékmű - Hűvösvölgy szakasz) volt egy kis vízhűtés is, most valamiért nem élveztem.
A Ósünös jégrém százé' is jó vétel. (A fehércsokis nem.)
Meg van a Ricco Cerry nevű csoda, 46 Ft, és Dinnye múltkor leszidott, miért csak egy kóstolósat hoztam. No, most hoztam többet. :) Bár megint le fog szidni, mert a magnumutánzat felé tolódik az arány.