Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Egyébként sajna nincs térképem,sőt útvonal ötleteim sincsenek,mert a maratonon mentem a kijelölt útvonalon mint a birka a többiek után (el is tévedtünk egyszer ). A versenyközpont a tengerparton volt Porec városában és onnan kellet minden nap elautozni 20-30-40 km-t a rajtig. Tehát ilyen kisebb hegyi falvacskákat nem tudok megnevezni de nem is hiszem,hogy lenne ott szállás lehetőség. Viszont az ottani információs irodákban biztosan tudnak turista térképet adni. Vagy felveszed a kapcsolatot a Fettzer Robival,ő aránylag jólértesült és biztosan tud neked segíteni. Ha nem tudod a számát hívj fel,megadom :)
Te ugyebár voltál a Porec maratonon? Van esetleg valami bringás térképed, vagy útvonaltérképed vagy javaslatod stb. arra vonatkozólag, hogy merre érdemes ott montizni? A 4 napos ünnepet ott töltjük ugyanis.
Valóban,melegvízben áztatódtam :) A börtönszlenget meg szerencsére nem ismerem :) Azért a hétvége még tartalmazott egy szombati mecseki túrát,este báránysütést és megevést,vasárnap a fürdő után pedig egy kellemes kis borkóstolást :)
Harkány? Én vasárnap brügöltem ott egy hatalmasat! Ha a kinti medencében találsz egy szélárnyékos helyet csodásan lehet napoztatni az arcot:) Nem rossz program,hajrá!
"Hja,akinek nem kell robotolni" - ez talán így nem igaz, a héten délután1től este fél10ig robotolok. mondjuk ma egy csomó mindent megcsináltam délelőtt és még tekerni is volt időm :) na meg nyugisabb is ilyenkor délután itt bent
hogy ON legyek, délelőtt tekertem egyet, mert nagyon szépen sütött a nap. Az aszfalton pörgettem, aztán a földutakon már visszavettem nehogy elrepüljek :)