Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Én vindózt használok kezdetektől fogva, de biztonsági problémám még nem volt vele.
Persze egy "bizonyos szintről" már az én gépem védelme is átjárható lenne-dehát nincs ezen a gépen semmi olyasmi ami érdekelhetné az a bizonyos szintet.
Ezért van hogy proxy mögül netezek és nem Wingyózzal :D
Persze tudom ez sem tökéletes védelem de még mindig sokkal kevesebb cucc jön "be" a gépemre mint az átlagjuzerek 90 százalékának. Legalábbis remélem :D
Na jó hagyjuk nem fogok vitatkozni senkivel én tudom amit tudok és nem fogok senkinek sem magyarázkodni erről a témáról a Légfegyveres OFFolo nevű topikban
Nos én ( és szerintem minden épeszű netező) természetesen nem engedélyeztem az automatikus cookie-kezelést a böngészőmben hanem esetileg bírálom el az adott sütik engedélyezését, tiltását vagy törlését.
Egyébként pedig nem használok MSN-t, mint eleve nem megbízható cuccot-dehát már amúgy sem lenne nagy dicsőség úgy bejutnod a gépemre hogy előzőleg nekem kéne megmondanom hogy hová is dugtam a kulcsot, nem ?)))
szkriptek megcsinálják a mentést mindenről :-) Szkriptet te is engedélyezed a böngésződben csak nem tudod hogy álnéven cookik nak vagy sütiknek és te megnézed a böngésződben hogy mi is az és mire vonatkozik (hát szerintem nem ) meg el sem bírnád és én sem sok értelmét látnám de vannak akik evvel foglalkoznak . Ha adsz egy msn címet akkor azért cserébe kitiltalak az msn -edről oké ?
Na most erről annyit, hogy ehhez először is "be kell terelned" az illetőt egy olyan szerverre ami felett Te rendelkezel, másrészt pedig meg kell győznöd vagy rá kell bírnod hogy -a régi vicc poénját idézve- "maradjon veszteg, amíg megszámolod"...
Dörzsöltebb csávók ugyanis nem ülnek annyit egy-egy IP-címen hogy időd legyen babaruhást jáccadozni.
Szerintem "Zolika" (vagy inkább akit Ti Zolikának hisztek...))) annál azért dörzsoltebb fickó hogy a rendelkezésetekre álló eszközökkel megszivathassátok.
Asszem Te egy kicsit hiszékeny vagy ...vagy pedig engem (minket) gondolsz annak.
Tény hogy bizonyos adatokat -képernyőfelbontás, színmélység, az éppen használt böngésző típusa-átenged a túzfal, de a többi amit állítasz (természetesen megfelelően berkonfigurált túzfal esetén) már a netes mesék birodalmába tartozik.
Tény az is persze, hogy a netezők nem kis hányadának fogalma nincs arról hogy a tűzfalat-és egyebeket- eszik-e vagy isszák. Még az is tény hogy vannak progik amiket óvatlanul feltelepítve kiskaput nyithat a balek felhasználó a saját tűzfalán.
De ettől eltekintve úgy gondolom hogy neked kicsit meglódult a fantáziád.
(Gondolom nagyon snassz húzásnak tartanád ha most felkérnélek hogy példastatuálás okán olvass ki valamit az én tűzfalam mögül...)))
Mondsz igazságot! :-) Én egy 90-es években használt autós telefontartóból és egy roncs tüzőgép talpából barkácsoltam, másodpercek alatt fel és levehető térdtámaszt. Csak műanyag lévén recseg-ropog. :-D