ÉN is elhanyagoltam őket kicsit, de mentségemre legyen modva, én múlt héten hallgattam őket. :D Most nosztalgiázok mindenféle rockzenével két napja. :D
(Rammstein, ALice Cooper, Within Temptation, Evanescence, Children Of Bodom, Apocalyptica... csak hogy nagyon párat említsek. :D)
Amúgy nem tom ide belinkeltem-e már, de innen szedhettek le általam kilopkodott képeket még a "hourglass" videóból:
"Oké, szóval itt vagyunk a 11th Floor stúdióban, New York cityben. Ő Andrew és Christian... "az árnyék. Már majdnem a "Hourglass" elkészítésének a végénél járunk. Odafönt "The Hoff" épp keveri, és azt hiszem nagyon elégedettek vagyunk azzal, amit készítettünk..."
Aztán még beszél róla, hogy remélik, hogy élvezni fogjuk az albumot, ami október 22-e környékén jön ki. Meg hogy nagyon sokat dolgoztak rajta, megírták, előadták és producelték ebben a kis szobában. "És ezt te is megteheted otthon... és öhm... tudod, elkészítheted a saját lemezedet és remélem, hogy tetszeni fog nektek. Ennyi. Itt Dave Gahan, eleget beszéltem. 2007 júliusában...."
mau, sehol nincs a West End közelében ilyen fákkal övezett cucc, meg ilyen felhőkarcoló sem a háttérben. Ez vmi hotel lehet, vagy irodaház. Nem a mi West Endünk. Nem is ilyen stílusú.
jujj tényleg, már tegnap meg akartam kérdezni, hogy valaki nme tudja-e úgy megbuherálni a Sisters Of Night-to (akár ONIP-os live verziót), hogy instrumentális legyen? imádom Mart hangját, nem arról van szó, csak kéne instruban is a szám.