"Az igazi botrány az, hogy a dohányzás nagyon káros az egészségre!!:((("
Viszont qajó üzlet, ezért haveroknak kell adni. Három legális drog van forgalomban alig kontrolláltan, ezek rendre: nikotin, alkohol, koffein.
Nagyon erős a gyanúm, hogy az alkohollal is az lesz a helyzet, hogy kiosztják a kiesett képviselőknek, még éhes haveroknak. Finnországban van erre működő modell, de ehhez egy relatíve korrupciómentes ország kellene, ez pedig nincsen nekünk.
"Kedvenc kisboltosaim már a hülveségig becsületesek, szavatossági idő lejárta előtt mindig ingyen csokikkal meg marcipánokkal térek haza, mert inkább odaadják, minthogv az utolsó pillanatban elfelejtsék bevenni, oszt jól megbüntessék őket. Múlt vasárnap elfelejtettem tejet venni, adtak egv dobozzal, de akkor azonnal vasárnap a zárt boltban beütötték a NAV-hoz bekötött pénztárgépbe, még röhögtem is rajtuk. Namost ugve, már nem árulhatnak cigarettát, ígv nem küldhetik oda a 17,9 éves, de 35-nek kinéző megbízottakat hogv jól megbüntetehessék őket, de VAN MÁÁÁSIK! Ma azért kaptak egv pár tízezres büntetést, mert a rohadékok GYUFÁT ÁRULTAK! Nem tudták, hogv nem szabad, mert az úgve csak a nemzeti dohánvboltokban lehetséges!!! Namost ugve az ember a gvufával meggvújtja a gázt, begvújt a cserépkályhába, alágvújt a bográcsnak, gyertyát gvújt ha áramszünet van, stb. Nana!!! Tegyük fel Erzsike néninek egv kis faluban elfogv a gyufája. A kis faluban úgve nincs nemzeti izé mert 3000 alatt vannak, Erzsike néni szépen felül a buszra, oszt elutazik a legközelebbi nemzeti dohánbótba három faluval odébb venni egv pakli gvufát. Tudom, én vagvok a hülve. Vagv mégsem????!!!!"
"Eredetileg a nagy boltok mellett azt is megtiltották volna, hogy iskolák mellett lehessen trafik. Aztán az utolsó pillanatban az iskolák melletti dohányboltokat mégis megengedték, de helyette a benzinkutakon tiltották meg, a fiatalok védelmére hivatkozva."
Ez a meglevőkre nem vonatkozik (egyelőre). Na, ez volt az amit anno kifelejtettek, sok mással együtt a hozzáértő törvényhozók. Nem baj, majd a piabótoknál hasznositják, az nem lesz elkapkodva. (talán)
üzlethez annyira segghülye, hogy azt hitte, valahol akárhol nyit pár bótot és onnantól csak a pénzt kell számolnia?
Arról nem beszélve, hogy a 20 éves koncesszió első évében akar hatalmas nyereségre szert tenni. Egy vállalkozásban az első egy-két-három év nem a nyereségről szól, a befektetett pénz nem jön be 3-6 hónap alatt.
Ez azért vicces, mert nyilván ezeknek egy része is csókos, hiszen értelemszerűen azok tudták megszerezni a legfaszább helyeket, akik előre tudták, hogy nyerni fognak. Ki lehet az, aki még jobb haver, viszont az üzlethez annyira segghülye, hogy azt hitte, valahol akárhol nyit pár bótot és onnantól csak a pénzt kell számolnia?