Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
"az akkor sem lesz megoldható, hogy a 10 ilyen fájlt egymás után magától lejátssza a telefon"
Mér' ne lenne? :O
Nem sok lejátcót próbáltam, de a Music Folder Player pl. pont ezért maradt meg, mert nem kell neki mindenféle idióta listákat meg gyűjteményeket meg f...mtudgyamiket generálni, hanem lementem/odamásolom a fájlokat a telóra, azt' "neszebzmg, játccad ezeket ni", akár sorban, akár random módon!
Biztos, hogy elment az a levél? Ahogy látom, korábban freemail levelezőt használtál. Ha most is ezt használod, az baj. A freemail (meg a citromail) megbízhatatlanok. Ha még nem tetted, térj át valami komolyabbra, leginkább a gmail-t javaslom.
Én a múlt szombaton (március 8) írtam nekik az info@computerimperium.hu címre, és hétfő reggel megjött a válasz. Aztán tovább kérdeztem, mert valami még nem volt világos, és arra 20 percen belül kaptam választ.
Milyen módon kerested őket? Mit jelent, hogy teljesen elérhetetlenek?
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat. De tekintettel arra, hogy nem vagyok vájtfülű, ezért nem a legjobb zenelejátszóra volt szükségem, az adott feladathoz - 10 db hangfájl automatikus lejátszására egymás után napi rendszerességgel -.
Ehhez nekem egyelőre elegendő volt az NCH WavePad Sound Editor ingyenes verziója. Eddig fájlok szétszedésére használtam, ha például egy felvett hosszabb műsor egy beszélgetését akartam megőrizni. Most először merült fel az igény, az ellenkezőjére - különálló 1-2 perces szövegek egyesítésére -. Ez sikerült, ezért most nem lépek tovább komolyabb zeneszerkesztő és lejátszó programok megismerésére.
Vagy felteszed a PowerAmp-ot, ami Androidon elismerten a legjobb zenelejátszó program. Természetesen minden formátumot natívan használ (a Hi-Res Audio-kat is), illetve a Bluetooth eszközök közül kezeli az APT-X különböző verzióit. Meg fogsz lepődni, hogy már alapból mennyivel jobb a hangja mint a gyári lejátszónak (aztán még finomhangolhatod is).
Se lejátszási lista, se egybevágott hanganyag nem kell neki ahhoz, hogy fájlokat szünet nélkül játsszon le mert csak beállítás kérdése.
De annyira, hogy egyszer át akartunk rakni 1 WAV-os rádiófelvételt az egyik mobilról a másikra -- a felvétel átment; csak nem tudta lejátszani a másik mobil. :-)
Ha már hangkonvertálás, akor inkább FLAC-be! Így csak feleannyi helyet fog foglalni, de a minőség nem fog romlani, az MP3 már igen csak idejét múlt. Esetleg AAC-kodekkel tömöríteni, jó esetben 256kbps már kielégítő tud lenni.