Keresés

Részletes keresés

Cristinaaa Creative Commons License 2018.12.03 0 0 4245

Kedves Fórumozók!

Takarítást  illetve gyermekfelügyeletet vállalok Szerdai napokon Fejér megyében. Velence, Agárd, Gárdony, Pázmánd, Sukoró, Tárnok.

44 éves értelmiségi magamra és környezetemre igényes Nő vagyok.

Budapesten éltem ott tolmácskén dolgoztam ill. saját vállalkozásaimban. Ezek megszűnése után Fejér megyébe költöztem . Jelenleg itthonról dolgozom, fordítással foglalkozom, de szükségem van még mellette valami kiegészítő munkára.

Dolgoztam már bejárónőként, ahol teljesen meg voltak elégedve a munkámmal. Gyermekekre is vigyáztam 4-8 évesekre.

Szeretem a gyerekeket az állatokat egyaránt.

Akinek precíz takarításra van szüksége kérem hívjon bizalommal.

Fiatalos , kedves mosolygós, megbízható hölgy vagyok .

Várom hívásaikat a következő telefonszámon: 0670 216 74 33

fako54 Creative Commons License 2018.12.01 0 0 4244

Belvárosi apartmanok takarítására megbízható. precíz takarítót keresek, heti több alkalomra. Napközbeni munkavégzés.  Kálvin tér környékén lakó, friss nyugdíjas személyében. elérhetőségem:  06 31 7848827

Indexhirdető Creative Commons License 2018.12.01 0 0 4243

Budapesten lakó idős hölgynek vagy házaspárnak segítenék a takarításban és egyéb háztartási munkákban (mosás, vasalás, bevásárlás, főzés). 

Akár alkalmilag, akár rendszeresen van szüksége Önnek vagy hozzátartozójának segítségre, keressen bizalommal. Egy héten több napot is tudok vállalni hétköznap és hétvégén is. 

Kérném e-mailen szíveskedjen megírni, hogy hol lakik és hetente hány órás munkáról lenne szó. E-mailen válaszolok és utána telefonon fel tudjuk venni a kapcsolatot egymással. 

E-mail címem: indexforum11@freemail.hu

takarítás XIII Creative Commons License 2018.11.30 0 0 4242

Egy XIII.ker.i házba keresek takarítónőt. Kéthetenként kellene jönni, két órát. Három helyiségről lenne szó, egy nagyobb (6 nm talán) és egy 2 nm-es fürdő (a kisebb csak egy zuhanyzó + mosdó + WC) és egy WC, és ha marad idő, akkor egyebeket. 6000 Ft-ot tudok fizetni alkalmanként.
Az elején szeretném pénteken reggel 9-11.00 közöttre kérni a takarítást.

e-mailcím: takaritasxiii73@gmail.com

takarítás XIII Creative Commons License 2018.11.30 0 0 4241

Egy XIII.ker.i házba keresek takarítónőt. Kéthetenként kellene jönni, két órát. Három helyiségről lenne szó, egy nagyobb (6 nm talán) és egy 2 nm-es fürdő (a kisebb csak egy zuhanyzó + mosdó + WC) és egy WC, és ha marad idő, akkor egyebeket. 6000 Ft-ot tudok fizetni alkalmanként.
Az elején szeretném pénteken reggel 9-11.00 közöttre kérni a takarítást.

Cristinaaa Creative Commons License 2018.11.30 0 0 4240

Kedves Fórumozók!

Takarítást illetve gyermekfelügyeletet vállalok Szerdai napokon Fejér megyében. Velence, Agárd, Gárdony, Pázmánd, Sukoró, Tárnok.

Budapesten éltem ott tolmácskén dolgoztam ill. saját vállalkozásaimban. Ezek megszűnése után Fejér megyébe költöztem . Jelenleg itthonról dolgozom, fordítással foglalkozom, de szükségem van még mellette valami kiegészítő munkára.

Dolgoztam már bejárónőként, ahol teljesen meg voltak elégedve a munkámmal. Gyermekekre is vigyáztam 4-8 évesekre.

Fiatalos , kedves mosolygós hölgy vagyok és mindenek felett hiperaktív.

Vizdákné Alexandra Creative Commons License 2018.11.29 0 0 4239

Tisztelt olvasók!

Takarítást vállalnék jelenlegi munkáim mellé heti rendszerességel keddi és pénteki napokra.

Minden káros szenvedélytől mentes vagyok szeretem az állatokat és a gyermekeket is.

Jelenleg több helyen is dolgozom akinek referenciára van szűksége annak szívesen adok elérhetőséget.

Főként irodák és szalonok jelentkezését várom de aki családi házat vagy lakást szeretne takaríttatni az is hívhat bátran!

Részemről főleg a pesti oldal  19 , 18 , 17 , 16, 15 , 14, 13 , 10. kerület részesül előnyben.

Pest megyén belül Maglódon, Ecseren és Gyömrőn vállalnék munkát.

A főbb részletekről telefonon tudok felvilágosítást adni.

Hívjanak bizalommal!

Kérem telefonon keressenek!

06 70 60 11 499

álláshirdető Creative Commons License 2018.11.29 0 0 4238

Üdvözlök minden Fórumozót!

***Takarítónői munkát vállalnék Budapesten***

Magamra és a környezetemre igényes nő vagyok. Több éves takarítói tapasztalattal rendelkezem, amit főleg külföldön, szállodákban és magánlakásokban szereztem. Megbízható vagyok, a munkámat precízen végzem.

Elsősorban iroda vagy lakás takarítását vállalnám, rugalmas időpontban, akár hétvégén is.

Bevásárlást, kisebb főzést, vasalást is vállalok.

Az érdeklődéseket a takaritas1000@freemail.hu címen várom, ezt követően telefonon tudunk egyeztetni. 

Kérem szívesedjen megírni, hogy hol lenne a munka, mekkora területről van szó és milyen gyakorisággal lenne szükség a takarításra. 

g.gabor8899 Creative Commons License 2018.11.29 0 0 4237

Takarítónőt keresek!

A 2.-3. kerület határán, Szépvölgyi út melletti házunkba keresünk megbízható, igényes, nem dohányzó, fiatal/fiatalos hölgyet takarításra.

A ház tömegközlekedéstől 5-6 perc sétatávolságban van a dombon, viszonylag nagy, de lehet haladni a munkával, és nincs káosz :-).

Hétköznap heti 1 napról lenne szó, szokásos munkák, ritkán kevés vasalás, ablaktisztítás is feladat volna.

Fényképes jelentkezést kérünk szépen, fizetés igénnyel, referenciákkal, esetleges kérdésekkel a g.gabor8899@gmail.com e-mail címre!

Köszönjük!

Pomáz13 Creative Commons License 2018.11.29 0 0 4236

Pomázon,100 négyzetméteres nagyon rendben tartott lakás takarítására keresek heti 1 alkalomra alapos, precíz, megbízható hölgyet, aki vasalást is vállal. 06309416222

katicaT Creative Commons License 2018.11.28 0 0 4235

Lakástakaritást vállalok, gyakorlattal, Budapesten szerdai napokon. Max.: 80 nm.-ig. 7500.- /alkalom. Hívjon biztalommal 0630-528-3010 vagy várom megkeresését email-ban: katica40@gmail.com

Tpetra Creative Commons License 2018.11.27 0 0 4234

Tisztelt Forumozok!

Munkatarsammal egyutt lakasok nagytakarotasat vallaljuk. Precizen, a tulajdonos igenyeinek megfeleloen takaritjuk a lakast. Tobb eves tapasztalattal rendelkezunk, melyet egy belvarosi szallodaban szereztunk es kamatoztatunk.

Fix arral dolgozunk. Egy egesz lakas teljes kitakaritasa kettonknek osszesen 20.000 huf. 

Idopont igenyek kb. egy hettel elore kerhetoek, mivel jelenlegi munkahelyunk miatt nem kivitelezheto, hogy azonnal masnap induljunk is.

Irjon nekunk bizalommal. Amennyiben felkeltettuk erdeklodeset, uzenetbem kerjuk igenyei megjelolesevel keressen fel bennunket: szalmaszal03@gmail.com.

BabiTak Creative Commons License 2018.11.27 0 0 4233

Kedves Fórumozók!

Nagytakaritást vállalunk, ketten gyorsan, precízen végezzük a munkánkat! Sok éves gyakorlattal rendelkezünk! Szőnyegtisztítunk is, hívjon bizalommal:Fix árral dolgozunk, általános takarítás: 2000frt! Nagy házak,- nagy lakások előnyben!!!!

E-amil:vargababika@gmail.com

Tel:0620/2539227.

E_Andras Creative Commons License 2018.11.26 0 0 4231

Kedves Fórumozók !

Budapest IX. kerület Páva utcában lévő saját tulajdonú irodahelyiség takarítására keresek takarítónőt
rendszeres HAVI 1 alkalomra, hétvégére. 3 személy használja az irodát, vendégforgalom nincs. Csak
hidegburkolat és laminált padló.

Érdeklődni lehet : pavatakaritas@itsun.hu

Üdvözlettel:

András

Lakástakarító Creative Commons License 2018.11.26 0 0 4230

Takarítást és vasalást vállalok Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas vagy fix időpontokban, akár heti több alkalommal is. Alkalmanként minimum 4 órát tudok vállalni. Hétvégén is dolgozom.   

Ha alapos és precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mail címen várom jelentkezését: lakastakarito@freemail.hu

Indexhirdető Creative Commons License 2018.11.26 0 0 4229

Budapesten lakó idős hölgynek vagy házaspárnak segítenék a takarításban és egyéb háztartási munkákban (mosás, vasalás, főzés). Bevásárlást és hivatali ügyintézést is rám bízhat.

Akár alkalmilag, akár rendszeresen van szüksége Önnek vagy hozzátartozójának segítségre, keressen bizalommal. Egy héten több napot is tudok vállalni hétköznap és hétvégén is. 

Kérném e-mailen szíveskedjen megírni, hogy hol lakik és hetente hány órás munkáról lenne szó. E-mailen válaszolok és utána telefonon fel tudjuk venni a kapcsolatot egymással. 

mjoe92 Creative Commons License 2018.11.26 0 0 4228

Üdvözletem! 13. kerületi szállóba keresek megbízható bejárónőt akár több lakásra. Kétheti alkalommal szükséges takarítani, de több lakás esetén gyakoribbá tehető. Amennyiben a hírdetés felkeltette az érdeklődést, kérlek írj az mcsurgai@gmail.com elérhetőségre!

kregora Creative Commons License 2018.11.25 0 0 4227

1.kerületi 90 nm lakásunkba keresünk megbízható, leinformálható bejárónőt. 90 nm lakás heti 1-2 alkalommal kell takarítani (portalanítás, felmosás, vasalás stb.) Referencia szükséges. Jelentkezni az alábbi email címen lehet: skyemarco@gmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.22 0 0 4225

Bejárónőt keresünk XXII. ker, Budafokon lévő házba heti egy alkalomra. Kérem ide küldjék a jelentkezést: gaborv68@yahoo.com

Erdeiné Timi Creative Commons License 2018.11.21 0 0 4224

Tisztelt fórumozók!

27éves fiatal anyuka vagyok,többéves tapasztalattal,referenciákkal takarítást vállalok!

Pilisről járnék vonattal,így elsősorban a környéken lenne az ideális,de Pestre is feljárok (Zugló,Kispest,Nyugati, 18.kerület)

Bérigényem: függ a rendszerességtől,feladatok mennyiségétől,a ház/lakás nagyságától.

Mivel több családnál is bejárónőként tevékenykedtem,így a takarításon felül vállalok: mosást-teregetést,mosogatást/mosogatógépből be-ki pakolást,vasalást illetve rendszerező rendrakást is!

Akár hetente több alkalommal,heti rendszerességgel,vagy akár kéthetenkénti segítséget is vállalok,valamint alkalmanként nagytakarítást!

Ha felkeltettem érdeklődését,keressenek bizalommal!

erdei.gaborne91@gmail.com

0630/315-06-47

Üdvözlettel: Erdei Gáborné / Timi

Emese314 Creative Commons License 2018.11.20 0 0 4223

Tisztelt Fórumozók!

XIV. kerületi (Szugló utca) iroda takarítására keresünk takarítót. Heti 2 alkalommal lenne szükség takarításra: felseprés, felmosás, portörlés, mosdók takarítása, szemetesek ürítése. Alkalmanként kb. 2-3 óra elfoglaltságot jelent, a reggeli, vagy a délutáni, esti órákban. Jelentkezés órabér megjelölésével: hgyt@vetmedlabor.eu

Zauberer Creative Commons License 2018.11.19 0 0 4222

Nincs ideje vagy türelme a takarításhoz? Segítek!

Precíz, megbízható, munkájára igényes középkorú nő vagyok. Mellékállásban évek óta foglalkozom takarítással. Tapasztalattal rendelkezem lakás, családi ház, iroda, üzlethelyiség takarítás területén is.

Szabad napjaimra keresek rendszeres (esetleg alkalmi) jellegű takarítói vagy bejárónői munkát Budapesten. Elsősorban tömegközlekedéssel megközelíthető helyen.

Rugalmasan, akár hétvégén is! Állatbarát és gyerekszerető vagyok!

Keressen bizalommal!

06-20/422-9487

66ildiko Creative Commons License 2018.11.18 0 0 4221

Kedves Fórumozó!

Budaörs esetleg szóba jöhet?

Családi házunkba keresek hosszú távra megbízható, precíz segítséget.

Üdv.:

Pető Ildikó

Előzmény: Lakástakarító (4205)
álláshirdető Creative Commons License 2018.11.18 0 0 4220

Üdvözlök minden Fórumozót!

***Takarítónői munkát vállalnék Budapesten***

Magamra és a környezetemre igényes nő vagyok. Több éves takarítói tapasztalattal rendelkezem, amit főleg külföldön, szállodákban és magánlakásokban szereztem. Megbízható vagyok, a munkámat precízen végzem.

Elsősorban iroda vagy lakás takarítását vállalnám, rugalmas időpontban, akár hétvégén is.

Bevásárlást, kisebb főzést, vasalást is vállalok.

Az érdeklődéseket a takaritas1000@freemail.hu címen várom, ezt követően telefonon tudunk egyeztetni. 

Kérem szívesedjen megírni, hogy hol lenne a munka, mekkora lakásról/irodáról van szó és milyen gyakorisággal lenne szükség a takarításra. 

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.18 0 0 4219

Üdvözlöm

Magánlakások takarításàval foglalkozom, januártól az én költözésem miatt több napom felszabadul, sajnos vannak családjaim akik már túl messze fognak esni ezután ☹️

Elsősorrban a 12,1,2,3,11,22. kerületben illetve Pesten 5,6,7,8, kerületek preferáltak számomra.

Heti rendszerességgel szeretném megtalálni az új családjaim akiknek segítségére lehetek és gyermekfelügyeletet is örömmel vállalok.
36 éves energikus kiegyensúlyozott mosolygós nő vagyok aki szereti azt amit csinál. Nem iszom nem dohányzom. Àllatbarát vagyok.
Munkába állásom ideje január 2 tól viszont személyes egyeztetés illetve szükség esetén próba takaritás természetesen megoldható az elkövetkező hetekben.

Munkadíjjam nm2 áron határoztam meg elkerülve a későbbi nézeteltéréseket.
100nm2 ig 75 ftnm2
101nm2 től 100ftnm2

Gyermekfelügyelet esetén 1500ft /óra csecsemő gondozástól kiskamaszokig van tapasztalatom 🙂

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését a következő email cimen tudja felvenni velem a kapcsolatot. :dcskriszti@gmail.com

Indexhirdető Creative Commons License 2018.11.18 0 0 4218

Üdvözlöm!

Budapesten lakó idős hölgynek vagy házaspárnak segítenék a takarításban és egyéb háztartási munkákban (mosás, vasalás, főzés). Bevásárlást és hivatali ügyintézést is rám bízhat.

Andika. 77 Creative Commons License 2018.11.17 0 0 4217

Kedves Hölgyek!

Gödöllői családi házunk takarítására keresek megbízható hölgyet, kétheti rendszerességgel, időnkénti nagytakarítással. 

Fényképes és fizetési igénnyel megjelölt jelentkezését várom az alábbi e-mail címre. 

andika.77@citromail.hu 

Üdvözlettel, Andrea

Cristinaaa Creative Commons License 2018.11.17 0 0 4216

Kedves Fórumozók!

Takarítást illetve gyermekfelügyeletet vállalok Fejér megyében. Velence, Agárd, Gárdony, Pázmánd, Sukoró, Tárnok illetve Törökbálint ,Budaörs szóba jöhet ha az M7 autópálya mellett van a lakás vagy  ház.

Fiatalos , kedves mosolygós hölgy vagyok és mindenek felett hiperaktív.

Vizdákné Alexandra Creative Commons License 2018.11.16 0 0 4215

Üdvözlök minden kedves fórumozót!

Karácsony elötti nagytakarítást vállalok pénteki napokon és kettő hetente hétfőn .

Kárpit tisztításra is van lehetőségük szombati napokon.

Forduljanak hozzám bizalommal!

Kérem telefonon keressenek!

06 70 60 11 499

Üdvözlettel  Vizdákné

g.gabor8899 Creative Commons License 2018.11.16 0 0 4214

Kedves hölgyek!

A 2.-3. kerület határán, Szépvölgyi út melletti házunkba keresünk megbízható, igényes, nem dohányzó, fiatal/fiatalos hölgyet takarításra.

A ház tömegközlekedéstől 5-6 perc sétatávolságban van a dombon, viszonylag nagy, de lehet haladni a munkával, és nincs káosz :-).

Hétköznap heti 1 napról lenne szó, szokásos munkák, ritkán kevés vasalás, ablaktisztítás is feladat volna.

Fényképes jelentkezést kérünk szépen, fizetés igénnyel, referenciákkal, esetleges kérdésekkel a g.gabor8899@gmail.com e-mail címre!

Köszönjük!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!