Keresés

Részletes keresés

hegebaxi Creative Commons License 2007.10.25 0 0 5520

A kozmetikájához mit szoltok ?

Magam követtem el ,kérnék véleményeket ,valaki csinált e már bedlit?

hegebaxi Creative Commons License 2007.10.25 0 0 5519
ő is Indigó
hegebaxi Creative Commons License 2007.10.25 0 0 5518
na így jobb
hegebaxi Creative Commons License 2007.10.25 0 0 5517
[url=http://gallery.site.hu/d/3142155-1/DSCF0265.JPG][img]http://gallery.site.hu/d/3142157-2/DSCF0265.JPG[/img][/url]
hegebaxi Creative Commons License 2007.10.25 0 0 5516

Sziasztok itt van egy kis bedli hogy ilyen is legyen itt a topicon

Slica Creative Commons License 2007.10.24 0 0 5515
Ugye?
évente családi találkozót szervezünk , az idén is 13 családtag volt,
Előzmény: gizimama (5514)
gizimama Creative Commons License 2007.10.24 0 0 5514
Ó de széééééépek! Főleg így csoportban!!!!!
Előzmény: Slica (5513)
Slica Creative Commons License 2007.10.24 0 0 5513
Igaz a kutyák közül csak Mike és az apja van kifésülve de ez egy családi kép
apa, anya és 2 fiaa 2 Altan
Előzmény: gizimama (5509)
Slica Creative Commons License 2007.10.23 0 0 5512
10 perccel hamarább jöttek értem, ezért maradt itthon, egyébként, soha nincs zoknim,Vica kijött a kapun, rámnézett és leült,..Avril pislantott egyet, igy fogalmam sincs mikor fognak,....
Előzmény: gizimama (5509)
titindex Creative Commons License 2007.10.23 0 0 5511
Tibetkéknél debütált az én kis Bonitám, szombaton elég gyalázatosan, mert nem volt hajlandó menni (jönni sem :-))), de vasárnap már szépen fel lehetett vezetni, mentünk a bébi BIS-be (ott aztán már semmi nem történt). Titikém meg szombaton CACIB lett, vasárnap Res. CAC. Én mindkét eredménynek nagyon örülök. Cicomának köszönöm a gyönyörű felkészítést, még Titi bírálati lapján is rajta van kiemelve. :))))

Előzmény: gizimama (5505)
gizimama Creative Commons License 2007.10.23 0 0 5510
Bravóóóóóóó Archie! Csak így tovább!
Előzmény: ulrichsz (5508)
gizimama Creative Commons License 2007.10.23 0 0 5509

Hát tudod...ilyen családi háttérrel rendelkezel, és nem húzol meleg fuszeklit kezedre, lábadra egy szabadtéri kiállításra?Máskor tessék rendesen felöltözni! Ha lehet, még

orrtyű is legyen rajtad, ha már a MEOE ilyen spórolós a kiállítók bőrére!!!!!

És hát sajnos a kiállítási eredmények, -mint tudjuk- nem akkor, és nem úgy jönnek,

ahogyan mi szeretnénk.Ezt sajnos én is tapasztalatból tudom......

Azért fel a fejjel, legalább a szentendrei kiállítás jól sikerült! További sok sikert!  

Előzmény: Slica (5507)
ulrichsz Creative Commons License 2007.10.22 0 0 5508
Hát mi uszisok sem örültünk a bíróváltozásnak. :)) És legalább a tibetkék is hamarabb sorra kerültek volna.
Na de sebaj! El nem felejtjük, de utólag én már csak mosolygok...

Jaa, Archie csopiban a legjobb 5 közé került!!! :) Csík István bíró úr által :)) Köszönöm Neki!!

És milyen nagy szerencse, hogy csak ma kezdett el esni az eső. Ennek is örülhetünk.

Na, megint csak jó éjt mindenkinek!
Slica Creative Commons License 2007.10.22 0 0 5507
a vőm zoknis, a kiállitáson meggazdagodott volna....
zokni, sál, sapka,bundabugyi

nem utálom az uszkásosokat,de otthonmaradt a kesztyűm, és nem huztam a csizmába zoknit
Slica Creative Commons License 2007.10.22 0 0 5506
Nem igazán, csalódás volt, a birálat,..maga a másik fél sem értette a cimet
volt MIKE-nek egy CAC-ja és res. CACIB lett ujra,..ez van,..nagyon kéne már egy-két CACIB,..ilyen eredményekkel van tele, Ő még nyilt osztályos és 3 éves, későn kezdte, azaz folytatta, de hol van még az 1 év eltelte
Avrilt alig-alig viszem, neki már nem nagyon kell cim, de azért ne felejtsék el,néha-néha megmutatom,..voltunk Szentendrén, egy remek lengyel champion kutyával volt egy osztályba, de nekünk sikerült,..na ez öröm volt
gizimama Creative Commons License 2007.10.22 0 0 5505

Tudom, nagyon hideg volt, de azért ne utáljátok nagyon az uszikaaaaaaat! Jó?

A tibetkéknél mi volt a helyzet? Gratulálhatunk az eredményekhez?

Előzmény: Törölt nick (5504)
Slica Creative Commons License 2007.10.22 0 0 5503
volt pl
sokx Bob és Bog kutya NJ,..és stb
Előzmény: gizimama (5500)
Slica Creative Commons License 2007.10.22 0 0 5502
Nekünk is emlékezetesek voltak tegnap az uszik, mert Aradi Csilla lebetegedett és a mi birónk vette végig az uszikat, a saját fajtái előtt,
nem szerettük az uszikat,..
Előzmény: ulrichsz (5501)
ulrichsz Creative Commons License 2007.10.21 0 0 5501
Köszönöm Gizimama!

Bocsi, ha nem tettem fel a többi eredményt és ez gond... :)) De elsősorban a "saját" uszijaimra voltam beállva, nem az ereménylistát akartam feltenni..., de pótolhatom...
Ááá, én már annak nagyon örülök, hogy Panniról ilyen képek születtek. Az eredmény miatt lehet, hogy 2 éve még aggódtam volna, de már nem. :)

Óriásban, Samarcanda Something Special for Jasenak lett CACIB, BOB Olasz import, Bulgáriában élő fekete óriás szuka.....
R.CACIb szuka (hát a nevét inkább nem írom, mert nem tudom) Fan-Fan fehér mennyasszonya....
Az ő fiúk hpj
A többi óriást nem tudom.

Középben BOB, ahogy írtam, Archie lett.
CACIB szuka Regenfield's Evening Flight fekete közép szuka
Egy Arcanus Ilira fehér közép szuka CAC
volt két nagyon jó, egy fekete közép és egy fehér közép...

És a kedves bíró néninek szó szerint "nagyon jó" napja volt, törpe ezüst és apricot is kapott ilyen címet...
Amúgy meg kevés uszi volt.

Képeket a nagy fagyban tényleg csak a sajátjaimról csináltunk Verával.., mert a blézeremet is nehezen tudtam begombolni, úgy le voltak merevedve az ujjaim. :(( És nem csak én kezdek lebetegedni... Emlékezetes kiállítás volt ez.

Ágyban nem maradok, holnap irány Csehország! :)) (PRA!!)

Jó éjt mindenkinek!!!
Előzmény: gizimama (5500)
gizimama Creative Commons License 2007.10.21 0 0 5500

Panni valóban gyönyörű lett, tökmindegy milyen eredménnyel végzett!És gratulálok Archie címeihez és természetesen magához a kutyához is!

Talán jó lenne, ha a bírálat minőségét illusztrálandó megírnád azt is, ki lett a CACIB és a BOB! Más eredményeket is tudsz?

Remélem gyorsan meggyógyulsz! Igyál sok-sok forró mézes teát, és ha van rá mód,

néhány napig maradj ágyban! Jobbulást!!!!!

Előzmény: ulrichsz (5498)
ulrichsz Creative Commons License 2007.10.21 0 0 5499
Panni tegnap és ma. :) Nagyon jó formában van, jó volt vele több mint egy év után újra a ringbe lépni. 5 éves már...

Ezer köszönet és hála Nátly Veronikának, aki ilyen széppé varázsolta Pannit!!! ;-)))))

ulrichsz Creative Commons License 2007.10.21 0 0 5498
És a mai nap.
Előszöris kegyetlen idő volt a kiállításon... Már 37,4-es hőemelkedésem van... Hála a szervezőknek!!! Sokan el sem jöttek, jól tették.

Az uszi bírálatokról no comment. :))

Panni res.cacib.
Viszont Panni lánya, az első almunkból származó egyik kiskutya, Anarchia, becenevén Archie FAJTAGYŐZTES lett!!! Ez mindenért kárpótol. :))) 10,5 hónapos, még nagyon kölyök... És a szép az, hogy a szülővárosában kapta meg az első BOB címét. :) Ja, ő amúgy Prágában él...

Először pár kép Archie-ról!
ulrichsz Creative Commons License 2007.10.21 0 0 5497
Igen, ismerem a Szilvit...
Spillo uszijait is láttam, egyszer-egyszer...
És a bíró nénit is volt szerencsém megismerni... Vele kapcsolatban nekem már messze nem ilyen kedves emlékeim vannak...
Előzmény: Slica (5495)
Slica Creative Commons License 2007.10.20 0 0 5495
Te ismered Szilvit, aki a Spillo uszkárjai t csinálja időtlen idők óta? na Ő igazán remek uszkáros,..láttam felkésziteni a kutyát , nos fantasztikus volt,most is Ő készitit fel a 2 törpeezüstöt amivel kiállitáson egyx-kétx megjelentek,..mind a 2 kutya fantasztikusan szép,..első megmutatkozás CAC, BOB, BOG 2
de ezt biztosan Te is tudod
Előzmény: ulrichsz (5494)
ulrichsz Creative Commons License 2007.10.19 0 0 5494
Köszönöm! Próbálkozom. Sok kutyát nem nyírok, csak a sajátomat... Panni kölykeit mind, amíg el nem vitték őket, illetve egy kölykét utána is folyamatosan... A lenti kiscsajt pedig eddig csak alkalmanként, de a gazdik úgy döntöttek, hogy inkább feljönnek minden hónapban vidékről és nyírjam én mostantól... Ez nagyon jól esett. Szóval 3 uszkárt nyírok, most már mondhatom, 3 felnőtt uszit... :-)

:) Az a szép, ha nagyon precízen van felkészítve minden fajta. Nagyon jó, hogy egy kiskutyát ilyen tapasztalt kezekbe sikerült adni, aki kiállításra is jár.
Előzmény: Slica (5493)
Slica Creative Commons License 2007.10.19 0 0 5493
Megtaláltad az igazi kifejezést, Művészet, szobrászat,..és köszi
a képek fantasztikusak, nagyon érted!
kevés uszkárkozmetikus van,..aki vesenykutyákat sikerrel készit fel...
Akitől Vica kutyámat vettem az elözőekben törpeezüst uszival élt együtt, millió kiállitáson vettek részt,talán összesen egyx voltak K2-k a többi győztes cim
A kozmetikusa Csik istván volt,..akit én IX fcs-t biróként ismerek,..most van egy tibetije Pamy aki Vica lánya,elképesztő amikor ringbe való lépés előtt megcsinálja Pamy-t valszeg az uszkáros multjából van, hogy mennyire igényes,..és teljesen higgadtan rendez el minden szál szőrt,keresek Neked egy Pamy-t
Előzmény: ulrichsz (5492)
ulrichsz Creative Commons License 2007.10.19 0 0 5492
:) Most már értem!

Az biztos, hogy az uszkár kozmetikája nem csupán kozmetika..., ez sokkal több annál. Művészet, szobrászat.... Az uszkározsának pedig egyes országokban óriási nagy kultúrája van. Az egyik legváltozatosabb fajta, nem csak színben és méretben, hanem a kozmetikában. Több elfogadott fazon, mindenki megtalálhatja a számára szimpatikusat és praktikusat....
Dicsekvés, vagy sem..., de nincs még egy ilyen fajta, ahol ennyi variáció lenne mind méretben, színben, vagy nyírási fazonban. És kár, hogy Mo-on csak ilyen kevés tenyésztő van, és hogy az igényes kutyatartók alig-alig érdeklődnek e fajta iránt... Pedig sokkal egyszerűbb a tisztán tartása, mint egy hosszú szőrűnek..., illetve nem problémásabb az ápolása mint bármely más kozmetikázós fajtának.

Ma megnyírtam Panni kislányát, Lilit. Pár kép...
Előzmény: Slica (5487)
gwendike Creative Commons License 2007.10.19 0 0 5491

OFF!

légyszíves küldd el az összes ismidnek,hogy ők is küldjék tovább és aki tudja tegye ki az állatorvosához. 

Köszi mindenkinek!

mazsooca Creative Commons License 2007.10.19 0 0 5490

Szépen megfogalmaztad:)

Ez lenne a lényege:)

Hozzátenném, hogy drasztikus hatása alapdól nagy tollú kutyákon van, egy ritka, gyenge minőségű szőrre bármit kenhetsz, nem lessz parádés a hatás.

Előzmény: sternburg (5486)
Slica Creative Commons License 2007.10.19 0 0 5489
mondottam volt, nem értek a szaknevekhez, legyen egy uszi elegáns, azokat mindig megcsodálom, hogy mit enged meg a szabályzat, meg mi a divat, az nekem vegy tecc. vagy nem,hogy ezt mivel, hogyan érik el csöppet sem érdekel,..de olyan szuper képek kerültek ki ide, hogy megkelett szólalnom,..engem uszkárból soha nem fogsz megérteni, mert nem ismerem a szakkifejezéseket velük kapcsolatban

már az erdiket sem ugy trimmelik, mint 30 éve,meg a welsheket sem,..de ez csöppet sem baj
Előzmény: ulrichsz (5488)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!