illetve a virtuális autómúzeumban ott a honlapon néhány kép mintha a volt Dózsa György útról lenne, ahol az a szalonszerűség volt. az hova költözött? nem tudjátok?
halihó. Vörösvári úton, Óbudán volt szerencsém ma látni egy elsuhanó fehér Tatra 613-ast. elég hörgős hangja volt, ami fogalmam sincs, hogy normál-e, vagy mi, messziről láttam, úgyhogy a rendszám az passz (hogy magyar volt-e vagy sem), piros számok vagy egyéb jeleket ábrázoló matricák vagy mik voltak még rajta több helyen - ha jól láttam.
na csak ennyit akartam :) aki tud róla, számoljon be! kösze
De ha elakadt uramisten, attól még elindulhatna. Minden difizár be van kapcsolva, azt' mégse. Túl hosszú ez terepre, meg kevesek a rugóutak. A ,C' tengely elsülylyedt, az meg pont nincs is meghajtva. Kár volt ezt a szart legyártani. :)
Hamarosan lesz egy utam Kassára. Ha a Tatricsekhez kell esetleg valami,akkor szólj. A vezérműszíjakra emlékszem,hogy mondtad. Ha lesz újabb gyártású akkor hozok...
(Mondjuk az a légtartály vagy mi nem értem, hogy került olyan mélyre, de ez inkább az én műveletlenségem lehet, nem feltételezem, hogy jobban értenék a teherautó-tervezéshez, mint a Mercedes mérnökei.)